+1 yılçoğu kadın aksini söylese de duygusal erkekleri itici bulurlar.. sosyal öğrenilmişlikler bize duygusal olmanın iyi olmak anlamına geldiğini kodladığı için duygusal dememiz gerektiğini düşünürüz, oysa kadınların en temel seçim kriteri, güçlü ve hayatta kalma becerisi en yüksek genlere sahip erkeği bulmaktır ki gelecek nesiller daha sağlıklı olsun.. ha diyeceksin ki güçlü gen nasıl anlaşılır, işte o tamamen biyolojik bir süreç, fark etmeden kadını kendine çeker. hani derler ya şu kız şu hıyarda ne buluyor, işte aslında o geni buluyor. çoğu yakışıklının da bir türlü birini bulamaması yine bu sebeptendir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
İkisinde...
29 Yorumla- +1 yıl
@etain tek birşeyle yetinmiyoruz bu yüzden sizi tercih etmiyoruz tercih etmwk zorunda kalıyoruz :(
Yabancı koca istiyorum ben ya
Karı milleti hep duygusal olsun romantik olsun yakışıklı olsun falan der. Ama bilinç altları ters çalışır. Yani öz güveni yüksek karşısındakini ti ye almayan hareketli, serseri ruhlu heyecanlı değişken günü gününe uymayan erkeklere taparlar. Mesela İkizler ekeği sendromu vardır bunlarda nefret ederler güyya. Ama bilinç altları ikizler erkeğine tapar :)
40 Yorumla
Kızların çoğu yakışıklı der. Dış görünüş onlar için her şeyden önemlidir. Gerçi sadece kızlar için değil güzel görünmüyorsan bu hayatta değerin yok malesef.
22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Öncekile Erkek dediğin ağlamaz vs. Şeyler çok saçma. Her insan duygusal olur fazlaya kacmamak şartıyla. Genelde insanlar inanmıyorlar ama ben erkekte kalbin temizliğine bakarım. Yani yakışıklı olması önemli değil olmasada olur. Çok duygusal olmaması şartıyla duygusal olabilir.
10 Yorumlayakisikli, duygusal, zeki, romantik, maco, sempatik, sevecen, duyarli, karizmatik, seksi, boylu, poslu, kasli...
saka saka :)
adam gibi adam olsun yeter.19 Yorumla
+1 yılDuygusal erkek ne ya... Ben cok duygusalim diye kendini herhangibir kaliba oturtmaya calisan bir insan istemem, her sey zamaninda ne zaman nasil yasanmasi gerekiyosa yasanir bu ne tripler ya. Tabiki yakisikli erkek
20 YorumlaHerkes her ikisine ister ama malesef birini bulsak bile biz şükrederiz bazen 😄
22 Yorumla
+1 yılYakışıklı erkek ama dıştan sert olucak fakat içinde pofuduk ayıcık olucak :D
11 YorumlaYa bırakalım su yakışıklı guzel davalarını ya, gönül kımı severse guzel odur
12 Yorumla
+1 yılkova kadını olduğumdan mütevellit duygusal olması daha iyi gibi, duygusal da değil, düşünceli sanki
12 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle ^^
+1 yılDuygusal olsun. Yakışıklı olursa çok dikkat çeker, olmaz...
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Şirin, sevilesi bişey olsa yeter
Gercekten Duygusal erkek Aldatir yakisikliyida nasi elinde tutucagina bagli.
13 YorumlaKarıştıralım üzerine de bol miktarda adam sıfatı ekleyelim on numara olur ;-)
13 Yorumlaşimdi duygusal kastımız ne zırt pırt aglayan değil demi :)
16 Yorumlakızlara bak yakışıklılık demiş başka bişi dememişler ondan sonra da neden bizi sevmiyolar neden umursamıyolar neden aldatıyolar diy ağlıyolar bu kızların alayı gerizekalı. seven biri çıksa tipini beğenmezler.
40 YorumlaDuygusal deyince neden aklınıza ağlama, üzülme vs gelir. Yüzlerce çeşit duygu var. Duyguları tanıması ve bunlara karşı duyarlı olması tipinden daha şey degil mi?
20 YorumlaKızlar yakışıklılığa tapar. Ne kadar duygusuz ve öküz olursa olsun. Tabi sevgilisinin yakışıklılığıyla millete hava atacaklar ya ondan :))
21 Yorumladuygusal... yakışıklılık baki değildir karakter kalıcıdır...
11 YorumlaYakışıklı erkek, tipi olmadıktan sonra duygusunu ne yapayım..
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Duygusal olsun yeter yakisikli erkehi napicam kizlar baktigimda hep kavga cikarcagima tipsiz olsun duygusal olsun benim olsun yeter
13 YorumlaDuygusallık önemli ama çok duygusallığı da sevmiyorum. Yakışıklılık önemli ama çokta değil. Yani azıcık ondan azıcık bundan
20 YorumlaDuygusal olmalı. Ben de öyleyim çünkü. Çivi çiviyi söker:) gerçi benim kocamda hepsi mevcut Allaha şükür:)))))))
20 YorumlaBenim erkeğim yakışıklı olmalı bir bakan dönüp bir daha bakmalı
11 Yorumla
+1 yılbu kızlar salak yakısıklıyı secer sonra duygusallıga hasret kalırlar... hani biz güzel kız Seksi kız diyoruzya arayıslarımızda onlarda gideri var kelimesini kullanır erkekler için a. q. gideri var ne laaa :))))
10 Yorumla
+1 yılduygusal. cunku sana onu hissettirdigi an yakisikli gelmeye baslicak.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla boyle sorulara hep yakisikli derdim
En sonunda at hirsizi kilikli birine asik oldum.32 Yorumlahahah güldürdünn:D
+1 yılİkisini de almıyım, ben zaten duygusalım bir eve bir tane yeterli, yakışıklı olup da napacam süs kutusu mu bu😆
10 Yorumla
+1 yılDuygusal ve sadik olsun etkileyici olsun yeter :) etkileyici derken benim onda gordugum bir etkililik mesela gülümsemesi gibi :)
10 Yorumla
+1 yılikiside hem beraber yan yana olan tipimiz uyumumuz hemde onun duygusallığı. yakışlılıktan ziyade duygusallık bir aşkta önemlidir.
10 Yorumla
+1 yılTabi ki de romantiiiik. sonuçta hava olsun diye takmiyoruz kolumuza, insanlığından dolayı alıyoruz hayatımıza. en azından benim için öyle :-)
10 YorumlaBence hem yakisikli hem duygusal tabiki ama duygularini nadiren gosteren apacik belli etmektense hissettiren bir erkek her zaman daha iyidir
10 Yorumla
+1 yılBende bir kız olarak açıkça söylüyorum ki bence kızlar her ne kadar iç görünüş önemli dese de tabikide tipe de bakıyo o yüzden yakışıklısı diyorum :D
13 Yorumla- +1 yıl
Tamam ;)
+1 yılDuygusal erkeğin nasıl olduğuna bağlı. Söylediğin her şeye kırılıp trip atıcak biriyse 2 ay dayanılmaz ona, yaşadım biliyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyakışıklı ve sadık olsun
duygusal olursa ben ağlarsam o da ağlar :)) beni susturacağı yerde iyice ağlatır :))))) zaten ben yeterince duygusalım13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbulamasamda canım sağolsun :))
Duygusal erkekler bana pek samimi gelmiyor ne o öyle kız gibi. Yakışıklı ve kıro olmalı bence :)
15 Yorumlalittle little in to the middle :)) ortaya karışık istiyorum garson :))
11 YorumlaÇok duyguusal olunca ilişki için ağlıyorlar ve en rahatsız olduğum durum.. harbi olsun biraz abi. ama duygusuzu da çekilmez tabi dozu dozuna
10 Yorumla
+1 yılyakışıklı duygusal diye erkek mi ayrılıyormuş? ben düşünceli anlayışlı erkek kategorisinden alabilirim bir tane :)
20 Yorumlasevgilim gibi.
sadık. guvenilir. saygılı ve calışkan. duygusal erkeklere gelemıyorum yani romantik tabikide ama az ökuz olucak ya oyle daha tatli oluyo :)10 YorumlaDuygusal olsun - zaten benim olduktan sonra dunyadaki en yakisikli erkektir benim gozumde.
11 YorumlaDuygusal olmasını isterdim :) yakışıklı olupta gözü bende olmadıktan sonra
11 YorumlaYakskli olsun ben duygusalim zaten tamamlaniriz :))
13 YorumlaBiraz ondan biraz ondan duygusallık biraz daha fazla olsun 😃
11 YorumlaBiraz yakışıklılık biraz duygusallık ortaya Karışık bişey olsun ☺️
10 Yorumla
+1 yılyağışıklı olsun benim olsun ben duygusallaştırıım onu :D
10 Yorumla
+1 yılduygusal erkek zaten sevdiğn kişi en yakışıklısıdır
10 Yorumla
+1 yılAy duygusal olursa sürekli herşeye alınır. Yakışıklı olursada elde tutması zor oluyor ya da her kız ona bakar kıskanclıktan geberirim
10 Yorumlaİkisinde abartı olmamak şartıyla orta tercihim. Her şeyin fazlası zarar:)
10 Yorumla
+1 yılİkisi bir arada olanı tercihtir ama duygusuz olanı aslaa ;)
10 Yorumla
+1 yılDuygusal olsa güzel olur, ikiside olursa EFSANE olur
10 Yorumla
+1 yılDuygusal kanka yakısıklının kahrı cok olur kıskancım ben dayanamaz bana -.-
10 YorumlaSadece biri yetmiyor malesef ama ille birini seçeceksem... Amaan zorunda değilim ikisinden de olsun
10 Yorumla
+1 yılDuysual olsun ama dış görünüşte önemli yakışıklı olmasada bakımlı olmalı :)
10 Yorumla
+1 yılyakışıklılık tabi önemli ama ben en ufak olayda üzülüp duygusala bağlayan bir erkeği çok yakışıklı olsa da çekici bulmuyorum neşeli duygusal açıdan pozitif olmalı
10 YorumlaIkisi bir arada olani yok mu sunun? Niye hep tercih yaptiriyorsunuz yaaa :))
10 Yorumla
+1 yılBana karşı duygusal elaleme öküz olsa yakışıklı olmasa da olur sempatik olsun :D
10 Yorumla
+1 yılzeki ve duygusal ayrıca görünce heyecanlandıracak kadar yakışıklı, görünüşü pek önemli değil
12 Yorumla- +1 yıl
önemli mi değil mi bir karar ver :D
- +1 yıl
görünce heycanlandırıcak kadar demek sevgiyle alakalı, önemsiz yani. anlayabildin mi:D
aman yakışıklı olursa kıskanırım duygusalda olsa bana duygu sömürüsü yapar hiç birini istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılduygusal deriz ama yakışıklıyı seçeriz. sanırız ki yakışıklı duygusaldır. ona kendi beynimizden bir kimlik oluştururuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılBirisi fiziksel birisi karakterle alakalı ama. Duygusal erkek hoş değil bence. Yakışıklı olmasıda farketmez 😄
10 Yorumla
+1 yılCok yakışıklıda cok duygusal da istemem :) yakışklı olsa gider mi korkusu olur hep. Duygusal erkekte tipim değil hele bir erkek yanmda sacma sapan bir konuya ağladığı zaman bende bitiyo :)
10 YorumlaAyni sey degil ya mesela yakisikli erkek mi basarili erkek mi diyebilirdin 2 derdim✌
20 Yorumla
+1 yılYalan söylemicem ikisinide istiyorum yakışıklı olupta kalbi taş olsa napıyım duyguda lazım
10 Yorumla- Devamını Gör (272)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar