Kişilik & Karakter Hassas, romantik erkek mi yoksa sert, maço erkek mi? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Siz ne düşünüyorsunuz? Güncellemeler1 yıl Güncelleeee Güncellemeler1 yıl Güncel Hassas, romantik erkek mi yoksa sert, maço erkek mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. kızlar maço erkek sever 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İkisi arasında dengede olan erkek diyorum. Çünkü erkeğin fıtratına çok hassas olmak zıt düşer. 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Niye erkek dediğin hassas olamaz mı? Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 557 cevap paylaştı. Kalk kız çay demle başlatma şimdi maçona kafamın tasını attırma şimdi siteyi başına devşiririm.😂 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Sakin ol sahurda yiyip içtiğin yaramamış 😎😂 Yorumla onlyteenage 1 yıl Hani çaaayyy? 😑😅 Ben sana diyorum çoluk çocuk aç sen bana ne diyorsun senin di...😂youtube.com/shorts/KvrOMy6qCeg?si=EV4DILuiLgfBnFGc Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Hahahahaha 😂😂😂😂 gece gece ya Yorumla onlyteenage 1 yıl Aklıma gelmişken güldüriyim dedim hayır kazanmış sayılırım.😌 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Eyvallah Allah razı olsun 😌 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yerine göre olsun bazen sert bazen romantik. Çok dişil erkekte sevmem çok sert erkekte. Denge kurabilmesi önemli bana kalırsa. 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Eyvallah☺ Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hiçbiri. Sevdiğim erkek. Bir şekilde her şeyi güzel geliyor 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Haklısın eyvallah ☺ Yorumla
bsranrrgvn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Disariye sert bana romantik. güzel kardeşim olmayan. Aptal aptal duygusalliklara girmeyen beni kaldirabilecek kapasiteye sahip hafif hanimci erkek 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Allah gönlüne göre versin Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı. Karışık çerez misali hepsinden biraz biraz 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
davetsizmisafirrrrrr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl maço olsun ajssjjs 1 2 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Olur😂 Yorumla davetsizmisafirrrrrr 1 yıl 😄😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kızlar maço erkek sever
İkisi arasında dengede olan erkek diyorum. Çünkü erkeğin fıtratına çok hassas olmak zıt düşer.
Niye erkek dediğin hassas olamaz mı?
Kalk kız çay demle başlatma şimdi maçona kafamın tasını attırma şimdi siteyi başına devşiririm.😂
Sakin ol sahurda yiyip içtiğin yaramamış 😎😂
Hani çaaayyy? 😑😅 Ben sana diyorum çoluk çocuk aç sen bana ne diyorsun senin di...😂
youtube.com/shorts/KvrOMy6qCeg?si=EV4DILuiLgfBnFGc
Hahahahaha 😂😂😂😂 gece gece ya
Aklıma gelmişken güldüriyim dedim hayır kazanmış sayılırım.😌
Eyvallah Allah razı olsun 😌
Yerine göre olsun bazen sert bazen romantik. Çok dişil erkekte sevmem çok sert erkekte. Denge kurabilmesi önemli bana kalırsa.
Eyvallah☺
Hiçbiri. Sevdiğim erkek. Bir şekilde her şeyi güzel geliyor
Haklısın eyvallah ☺
Disariye sert bana romantik. güzel kardeşim olmayan. Aptal aptal duygusalliklara girmeyen beni kaldirabilecek kapasiteye sahip hafif hanimci erkek
Allah gönlüne göre versin
Karışık çerez misali hepsinden biraz biraz
😂😂😂
maço olsun ajssjjs
Olur😂
😄😄