Üzerinde genelleme yapılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum öyle olsaydı tüm romantik erkekler veya tüm maço erkekler yalnız olurdu Kadınlar şöyle erkekleri tercih eder diyerek erkekleri tercih edilecek erkek ve edilmeyecek erkek diye sınıflandırmaya gerek yok, ayrıca kadınların tümünü tek bir zevk altında toplamaya da gerek yok. Her kadın kendi düşünce ve yaşayış tarzının getirdiği olgunluğa göre seçim yapar biraz sanırım.
Adam demek maço veya romantik olmak değildir. Asıl adamlar eğilip bükülmeyecek kadar yumuşak, kadının elinde kırılmayacak derecede de sert olmalıdır. Bunun ayarını tutturan adam zaten o ilişkinin dibini tutturmaz. Kısık hislerde beş dakika. #SinirliBiber
Gerektiği yerde Maço Korumacı Dozunda kıskanç Ayrıca hassas ve yeri zamanında duygusal ve romantizim sergileyen erkek isterler fakat aradıklarını bulamadıklarında alttakine kalırlar :D
İşte bu soru fena.. genelde şerefsiz seviyolar.. hele birazcık paraları varsa kaptırıyolar kendilerini.. bir de o kadar zulme ve eziyete rağmen peşlerinden gözyaşı döküp ağlıyolar, vazgeçemiyolar.. tüm aldatmalarına zulumlerine ve gösterdikleri şiddete rağmen..
Maço bir erkekle geçireceğim saniyeler bile bana zul geliyor. Sınıfta bazen amfide yanına oturuyorsun mecbur kaba saba, bir kadının yanında neye dikkat etmesi gerektiğini bile bilmeyen kimseler. Katlanılmaz oluyor
@Lenors @Lenors O zaman gerçek düşüncelerimi söyleyeyim,
Size benimle canımlı benimli konuşma hakkını kim veriyor? Yaşımı baz alarak algı gücümü ölçmeye çalışmak (!) yerine saygılı bir üslupla bildiğiniz şeyi dile getirmek çok mu zor? Burası sosyal medya diye insanları durup durup rahatsız etme hakkını kendinizde görmeyin.
Kelimelere gelince. Her ikisi de sözlük anlamıyla aşağı yukarı aynı anlama gelir. "Kaba, görgüsüz erkek" demektir. Maço daha ziyade romantik erkeğin muhalifi gibi düşünülen bir sıfattır. Kro ifadesi daha çok toplumsal bir görgü literatürü içerisine yerleşme kriteri olarak değerlendirilir. Bir kadının yanında nasıl davranması gerektiğini bilmeyen erkeklerin adına ister maço deyin ister ister kro deyin fark etmez, ikisi de aynı karşılığı bulur, yanında 1 saniye bile durulması istenmeyen erkek tipidir. Bu da yorumumda arz ettiğim durumun ifadesidir.
Bu şekilde kategorize etmek ne kadar doğru bilemedim. Bir insan hem güçlü karakterli hem de yerine göre hassas olabilir. Ama maço dediğin tip kesinlikle çok itici. Evlerden ırak.
Kişiden kişiye değişir ama ülkemizde daha çok maco ve sahiplenen erkek tercih edilir diye tahmin ediyorum heleki bu zman da güvensizligin yoğun yaşandığı bir zamanda yaşıyoruz
p. c erkeklerı kımse efendı demesın efendının omzunda aglarlar ama p. c erkeklerle gezerler kımse yanlıs anlamasın ama sevgılısı tarafından öldurulen kızlar muge anlıya cıktı ve hepsı serserı tıplı erkeklerle cıkmıslar bılmem anlatabıldım mı
Hassas ve romantik bir erkek tabi ki. Yani şöyle sevmediği biri fazlaca hassas ve romantikse bir kıza karşı, o kız bu durumdan tiksinebilir. Ama sevdiği biriyse tadından yenmez. Kendini prenses gibi hissediyorsun.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hassas degilde duygusal romantik erkekler. Maco erkeklerden nefret ederim. Kiricidirlar. Evlendiklerinde herseye surekli bir kisitlama koyarlar , ev islerine de yardim etmezler kadin isi derler.
bugün yarın o iş kopar ya. hani 17-18 olsan seviyorum diye çekersin diyeceğim ama ergenlik bitmiş. mutsuzsan tekmeyi basarsın yakında. öyle olması lazım yani. ömür geçer mi öyle ya
@popandart mutsuzum zaten 2-3 haftada bir ya konuşuyorz ya konuşmuyorz bitmiş gibi ama neden bıçak gibi kesip atmıyorm. İlerde pişman olurum diye yapamıyorum.
demek büyük sorunlar olsa hiç üstesinden gelemeyeceksiniz. abi ben her türlüsünü denedim bu yaşıma kadar. olmuyorsa olmuyor. ne kadar zorlarsan zorla. beni dinleme devam et. 3 ay 5 ay 10 ay birgün bitecek bu ilişki kardeşim.
@popandart toparlamak istiyorum ama ben. Romantik olmaması maço olması sorun değil bana saygılı , düşüncelerime değer verdikten sonra. Ama o biraz iradesi altına alma taraftarı hep onun dediği olsun istiyor.
En İyi Cevaplar