+1 yılErkek romantik olmamalı bence.. Erkek, erkek olmalı.. Kadının, erkekteki romantizme ihtiyacı yoktur, erkekteki avcı toplayıcı koruyucu masculen yapıya ihtiyacı vardır. Tabi ki erkek kadınını sever, ona değer verir, saygı gösterir ve en önemliside onu korur. Ama asla romantik olmamalıdır.
Kadınlar romantik erkeklerden ziyade; koruyucu, lider ruhlu, zeki ve güçlü erkeği tercih eder. Çünkü kadının doğasında yumuşak yapılı bir erkeği kabul eden içgüdüsel oluşum yoktur.
Erkekleri romantizm adı altında yumuşatarak betalaştıran feminist davranış, erkek o hale döndükten sonra gidip avcı toplayıcı koruyucu başka bir erkek modeline aşık olacaktır. Çünkü kadının erkek hayali, lider ruhlu, koruyucu, belirli bir çerçevesi olan alfa erkeğidir.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİkisi de değil yakışıklı erkek.
Kadınlar ;
Çirkin erkek küfür edince küfürbaz
Yakışıklı erkek küfür edince açıksözlü
Çirkin erkek kadınlara kaba davranınca hanzo
Yakışıklı erkek kadınlara kaba davranınca maço
Çirkin erkek kız düşkünü olunca abazan
Yakışıklı erkek kız düşkünü olunca çapkın
Çirkin çok konuşunca geveze
Yakışıklı çok konuşunca ağzı laf yapıyor.
Çirkin erkek bakınca taciz ediyor
Yakışıklı erkek bakınca kesişiyoruz.
Çirkin erkek çirkinim diyince özgüvensiz
Yakışıklı erkek çirkinim diyince mütevazi , kendiyle barışık
Çirkin erkek yakışıklıyım diyince bu da kendini bir bok sanıyor
Yakışıklı erkek yakışıklıyım diyince özgüvenli , kendinin farkında.
Çirkin erkek az para harcayınca cimri
Yakışıklı erkek az para harcayınca tutumlu.
diyor.
Yani sen ne yaparsan yap , karşında yarattığın etkiyi dış görünüşün belirliyor. Ama tabii ki siz hariç. Siz vaktinin ve parasının %80ini gratiste harcayan kadınlardan değilsiniz. Siz iç güzelliğe önem verirsiniz , zekaya önem verirsiniz. Siz harikasınız. Benim dışarda gördüğüm "metroda bir çocuk gördüm *" diyen kızlar hep hayal ürünü.
516 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı erkek konuşmayınca da soğuk nevale veya g. tü kakmış oluyor😆
- +1 yıl
Şiir gibi yorum.
- +1 yıl
@Mardinlii3447 estağfurullah seninkinin yanında lafımı olur
- +1 yıl
Eyw kardeşim çok yaşadım kızlara ne kadar sevgi değer ilgi iyilik versen ters tepiyor şrfsz aldatan kötü davranan erkekler için ölürler
- +1 yıl
@Mardinlii3447 aynen öyle kardeşim kadın milletini anlamak güç birde bakarsın etrafında bir sürü yakışıklı erkek dururken yakışıklı adonisli erkek için çıldırırken kel göbekli birisiyle elele kol kola hatırı sayılır bir nesil kadın ruhuna hitap edeceğim derken ya şizofren oldu ya da delikli nane
- +1 yıl
Şimdi sen bu yorumu yapmışsın da bir kıyafet alırken bile insan göze hitap etmesini önemser. Bunu sadece kadınlara yahut sadece erkeklere indirgemek doğru değil ki, dış görüntü her iki cins için de önem arz eder. Bir bebek düşün çok tatlı çok şeker sarışın kocaman renkli gözlü olsun mesela herkes o bebeği mıncırmadan sevmeden bakmadan geçmez. Bebeklerin her biri güzeldir ama kimi bebekler var çok aşırı tatlı ve ilgiyi hat safhada çekiyorlar. Ama eğer çok sevimli bir bebek değilse az kişinin ilgisini çekiyor. Görünüş ve güzellik her konuda herkes için ilgi çekicidir. Yaptığın yorum da çook abartı olmuş. Tamam yakışıklı adamların içine düşecek yerlere göklere çıkaracak kadınlar yok mu, dolu sürüsüyle var fakat o kadınların da kalemi karakteri nitelikleri gayet ortadadır. Bir insanın sırf yakışıklı diye içine düşen kadın basit bir kadındır. Basit kadınlarla ilgilenmezsen şu yorumda döktüğün satırlara ve öfkeye hiç gereksinim duymazsın. Demem o ki yöneldiğin kadınları doğru seçebilirsin🤔 senin seçeneklerinde ve tercihlerindedir sorun
- +1 yıl
@Gzz00 o söylediğiniz bir elin parmaklarını geçmiyor ama hanımefendi kadınların %95, i basit sığ düşümüyor samanlıkta iğne aramak gibi bir şey
- +1 yıl
Hop hop tenk yu benim sözüm telif atarım bak 😂
- +1 yıl
@gzz00 sana demedim @ElSoloLobo07 dedim
- +1 yıl
Ben gördüğüme keserim hiç uğraşamam 😂
- +1 yıl
@Gzz00 Benim zor kadın sevdiğimi nereden çıkardın? Ya da basit kadını senden daha kötü yapan ne? Basit kadın en güzelidir. Uğraştırmaz. Bir ton laf cambazlığı yapmana gerek kalmaz. Çiçek böcek almana gerek yok. Kendini hazine gibi gören , kendini erkeğe ödül olarak görüp işleri zorlaştıran kadınlardan nefret ederim. Ne ben Fatih'im ne de herhangi bir kadın İstanbul. Zor olunca değeriniz artmıyor yani. Eğer öyleyse ben de zor erkeğim. Şuanda bütün kadınların peşimden koşması lazım.
- +1 yıl
Basit kadından kastım metroda yanından geçen adam için offff o nasıl adamdı deyip millete anlata anlata bitiremeyen kadın basittir o adamın da kulu köpeği olur. Bu anlamda basit diyorum. Çarpıttıkça çarpıtmışsın yazdığım şeyi. Kimseyi yerlere göklere çıkarmam. Yerdeyse yerde kalır, gökteyse de indirmem zaten olduğu yerden. Bu beni burnu Everest'te biri yapıyorsa çok da umrum değil biliyor musun 🤥
- +1 yıl
@Gzz00 Anlattığın basit kadın benim gözümde en değerli kadındır.
+1 yılKadınların yorumlarını ciddiye alma çok fazla. Duyguları her zaman karışıktır. Hep iyi olsun derler soğukluktan haz duyarlar, sert olanı severler..
Ciddiye alma dediğim, yani kadınlardan beklentiye girersen çok mutsuz olursun. "Bu tam benim aradığım kız" dersin ve sonunda hüsrana uğrarsın.
O dokunmaya kiyamadigin kızların çoğunun şiddet fantezileri var, yatakta bile sert olsun isterler. Hatta hemcinslerinin oldurulmesinden keyif alırlar.
İstisnalar çok çok azdır. O yüzden hiçbir kadına bağlanma.
11 Yorumla
+1 yılRomantizimle erotizmin sınırlarını zorlayıp, sahiplenmeyi sokak ağzıyla değil de ince kelimelerle ayarlayabilen.. mangal yürekli , ipiyle en derin kuyulara inebilecegim bir adam..
53 Yorumla- +1 yıl
Ne istediğini bilmek bulmanın yarısıdır 😊
- +1 yıl
Bireh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKızlar maço erkek severler ama normalde romantik erkekler gerçekten sever.
42 Yorumla- +1 yıl
Şiir gibi söyledin👍🏻
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim
+1 yılİkisi de değil. Yeterli ve yetişkin erkeğin aurası en yükseğidir.
İster romantik, ister maço olsun.
İster efendi, ister serseri olsun.
İster concon, ister varoş olsun.
Fizik olarak yeterli, karakter olarak yetişkin bir erkek, aurasıyla her kadına hitap eder.
Konu yakışıklılığa gelince;
ERKEKLER GÜZEL BULDUĞU KADINI SEVER. KIZLAR SEVDİĞİ ERKEĞİ YAKIŞIKLI BULUR.
23 Yorumla- +1 yıl
Şu an ki sonuçlara göre erkeklerin yüzde 50'si maço, yüzde 50'si romantik erkek seviyor. 😁😀😂😆🤣
- +1 yıl
O görsellere söz konusu aktörleri değil Türkiye'de kadın totosu yalayan romantiklerle, kubuz kubuz tespih sallayan b. rzoları koy. Bir de öyle deneyelim. Kaç tane kız hangisini tercih edecek bir görelim.
+1 yılValla romantiği sevenlerin çoğu gerçek hayatlarında maçolara tutulanlardır kesin. Valla ben şahsen öyle romantik mıy mıy kız gibi duygusal erkek sevmiyorum. Erkek dediğin güçlü olacak yanındayken güvende hissedeceksin. Yani öyle çok maço olmasa da ağır güçlü duran erkek olduğunu hissettirendir tercihim oldu hep.
20 YorumlaAuralı değil de çekici ya da hoş diye alıyorum bu soruyu. Her iki uç tarafta fazla olacaktır. Önemli olan dengeyi yakalayabilmek. Çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin :D Ama dersen ki illaha seç birini kesinlikle romantik erkek derim. Beyciyim, beycilik kazanacak; o da hanımcı, hanımcılık kazanacak :D
Son dönemler de pek bi yükselişte böyle tartışmalar. Kadının kadın kimliği, erkeğin erkekliği her şey tartışılır, kategorize edilir oldu. Yok alfası betası.., evlerden ırak. İnsan olsun, insanca sevsin canımı yesin. <310 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Burada yaşayan en güçlü ve en zeki erkekleri görüyorum. bu potansiyeli görüyorum ve hepsi heba oluyor. lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. nefret ettiğimiz işlerde çalışıp gereksiz şeyler alıyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSınırlara, duygulara, düşüncelere saygı duyan, anlayışlı, beni bir obje olarak değil duyguları olan bir insan, bir kadın olarak gören, bilen, arkamda değil, her adımımda yanımda olan kişi kimse o daha auralı.
50 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Duruşu olan adam maçolukla değil de sahiplenmeyle sevdiğini gösteren, yerinde hayır diyebilen yerinde romantik olmayı , kadınını sevdiğini gösterebilen adam...
310 Yorumla- +1 yıl
Yazarmisin bana
- +1 yıl
@jcjfdgsyxy yazmam
- +1 yıl
Korkma burdakiler gibi abaza değilim
- +1 yıl
@jcjfdgsyxy hep öyle derler:)
- +1 yıl
Beni ben ilgilendirir dogrudu bu yaz herhangi bi abazalik yaparsam engellersin
- +1 yıl
@jcjfdgsyxy boş ver bu aralar önyargılı ve kızgınım senden çıkarırım yazık olur sana.
- +1 yıl
Nie ölesin
- +1 yıl
Canını ne skti
- +1 yıl
Yazarsan dertleşiriz dinlemeyi severim
- +1 yıl
+1 yılTabi ki romantik erkek. Zaten bir kadını en çok çeken şey mimikler ve kendisine gösterilen ilgidir. Seçenekler şöyle gibi bir tarafta Henry cavill diğer tarafta arda turan
10 Yorumlaiki yakışıklı arasında kıyas yapılıyor, bu adil kıyaslama olmazki; maço burak özçivit hakan ural gibi olur romantik yakışıklı bimiyorum varsa yazın.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen maço değilde duruşu olan baskın karekterli erkekler daha çok ilgimi çekiyor çünkü sahiplenme ve ait olma iç güdüsünü seviyorum
22 Yorumla- +1 yıl
@Hilallcz aynen öyle
Erkeklerin daha aurali olmasını sağlayan etken Adamlık duzeyleridir ne kadar adamsa o kadar auralidir
10 YorumlaDışarıya sakin sana maço😂 romantiklikte de abartmak gereksiz, seviyorsun diye ilişkiyi Alice harikalar diyarında yaşıyormuş gibi yaşamaya gerek yok😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar hödük seviyor yok romantik olsun doğal olsun adam gibi adam olsun cesur sahiplenici vs olsun hepsi hikaye
10 Yorumla
+1 yılpsikopat erkek daha auralı
özelikle sigara dumanını içine çekerken gözlerinin kısılması kızların başın döndürür10 YorumlaAllah dengesiz para avcısı altin düşkünü abuk subuk istekleri olan kızlardan korusun. Tipi tofaş tribi bmw mercedes 😃😃
10 Yorumla
+1 yılBence romantik kız sevginin değerini bilen insan olması gerekir, romantik görünüp de sonra başka karakterleri görünen insanlardan bahsetmiyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılMaço adam hayır sevmiyorum maço adam, romantik olsun, tüm duyularıma hitap etsin, iliklerime kadar hissettirsin aşkı bana, tüm duyularımla seveyim onu
10 Yorumla Bir kadın olarak maço erkek ağır basıyor ama çoğu erkek maço ve hanzo olmayı karıştırıyor
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılromantik erkek her zaman kazanır. o maço erkekler dizilerde hem sevdiğine sadık hemde maço oluyorlar gerçek hayatta öyle bir şey yok
30 Yorumladışarıdan maço görünen ama içi romantik olan erkek
11 Yorumla- +1 yıl
Dışarı dan maço görünmek nasıl oluyor?
İkisi de bir auraya sahip olmak için yeterli etkenler değil.
10 Yorumla
+1 yılMaço seveni gerçektennn anlamıyorum. Tabi ki romantik ama dozunda..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltoplumumuzun zeka seviyesi düşük redpilli rasyonel gerçekleri kaldıramaz kadın yine o tespih sallayan sert sert bakan önüne gelene artistlik taslayıp madde uyuşturucu kullanan erkek ona çekici gelecektir romantiklik hollywoodun satığı boş bi hayal sinema sektörünün romantik erkek gerçek hayatta o kadar sevilmiyor bizim gibi geri kalmış 3. dünya ülkelerinde iyilik yapmak eziklik olarak görülüyor iyi insansan eziksindir bu kadar basit.
10 YorumlaMaço seven kızlar kocalarınızın yemeğine tuz katmayı unutmayın 🥰🥰
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılRomantik diyen bütün hatunların kavgacı, sürekli höt zöt olan vs herifleri seçmeleri peki 😂 😂
10 Yorumla Auranın bununla alakası yokki ama. Herhangi biri olabilir yani.
10 Yorumla
+1 yılKarşınızdaki kadına göre değişir bu, kimi öyle sever kimi böyle
10 Yorumla
+1 yılMaço ama romantik erkek 😂😂😂dermişim emir verwn kro olan erkek sinir ediyor beni
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar romantik derler ama kendilerini maçoların yanında bulurlar
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yıl🤔🤔
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılkadınlaroın %70i romantik demiş :ASD aynen ayneen
10 Yorumla hiç biri soğuk gamer fanaetik erkek auralı aşkım kocacım
11 Yorumla
+1 yılKızlar romantik erkek demiş ama onlara nedense hep acı çektiren erkekleri seviyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı. AURA nedir? AURA'LI nedir? ballıdır gibi olmuş soru :D Aura herkeste olan bir şeydir. Aurasız insan yoktur.
Te allam ya
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaço erkeği erkek sanan kezbanlar çok maço gördük 1 kişiye 10 kişi dalan erkeklik maçolukla olmaz yürekle olur öğrenin artık şunu 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİdeal İnsan Formülü: Başkalarına (maço) gerektiğinde abartmadan sert çıkabilsin, banaysa (romantik) duyarlı ve kibar olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılRomantik diyenlerin bir kısmı maçonun altına yatıyor
20 Yorumlamaço erkek çünkü romantik erkek hor kullanılıyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de aynı bkun laciverti. Sonuçta erkek. Oyna oyna çöpe fırlat işte.
040 Yorumla- +1 yıl
Bir erkeğin daha kalbini kırmış olmaktan sadece onur duyarım. Kalbinin kırılmasını istemeyen bana yaklaşmaz!
- +1 yıl
Yokluktan sonraki aşama ne?
- +1 yıl
26 yıllıksın sen daha… Bu yüzden seni affediyorum. Tamam mı.
- +1 yıl
Bu benim zebaniliğimi değiştirmez.
- +1 yıl
Yazdıklarını sileceğim sebebini de sen beyninle çıkarımda bulunarak çözersin nikkk bırakmadınız hesabı. Tekrarlarsan da engellerim. Sizin türünüzdeki yaratıklarla iletişim kurmak istemiyorum.
- +1 yıl
X ruh sana gelince; sana yazdıklarımı iyi okursan ne demek istediğimi biraz zorlansan da anlayacaksın. Seninle de konuşmam bitti çekil şimdi.
- +1 yıl
Lafı vurmak için değil beyin yapıları ancak bu şekilde algılıyor. Dıt dıt kafamda konuşulup durulmasından hiç hoşlanmam.
- +1 yıl
@x_ruh Türkçeyi bu kadar iyi biliyorsan “Türkçede” derken bulunma hal eki olan de yi de bitişik yaz bari doğru yazdığını mı sanıyorsun?
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu senle konuşmamız çoktan bitmişti cevap vermiyorum.
- +1 yıl
Ders sen öğrenene kadar devam eder, demeyeceğim pu ha ha ha
- +1 yıl
Bide iyiyim diyor ALLAH demesini bilmiyor Tanrı demek Allah'a şirkte sayılabilecek bişey iki kelimede yaratmak olabilir. ama burada tek şey varki bizi diğer dinlerden ayıran bişey daha var oda tüm dinler tanrı derken bizim onlardan tek bir başka farkımız da Rabbimize rabbim ve sıfatları ile bahsetmemizdir. bizi onlardan ayıran şeyler bunlar dikkatli kullanılması lazım Rabbimize kimse saygısızlık etmesin 99 isminin içinde tanrı kelimesi bile yok o kadar ismi varken neden tanrı mesela o çok tuhaf yaaa Allah isteseydi kimse Allah isminden haberdar olmazdı ve diğer 99 esmasindan
- +1 yıl
Moğol musun ruh sen tengricilik dinine mi iman ediyorsun Tengri diyorsun ahahahah neyse sen benle konuşmuyordun.
- +1 yıl
Bence erkeklerin hepsi kadınlarla AP açık konuşuyorlar profillerine girdin mi hep sapıkça soru sorarlar bide Allah demeyi bilmezler apaçık sapıklık içindeler ve nedense müslümanlar çok ilginç bı ilgincte şudur ki kadınları kendileri gibi sapık zannetmeleridir bide bu kızlar soruyor da araştırırsanız erkeklerin yüzde 79 veya 90 ni hep sapık soru yoneltiyorlar kızlarda da yüzde 10 veya 20 si sadece sapıkça konuşuyor yani toplardan cehennemin yüzde 99 u erkekler gidici
- +1 yıl
Sana 26 yıllıksın seni affediyorum dediğimde çekilmeliydin burdan ama laf dinlemedin…. Sana bir şey söylenildiğinde dinle. Neyse ben gidiyorum zebaniler sürekli aynı kıtlıkla uğraşamaz sonuçta hoş çakal.
- +1 yıl
He diyanetinde akıbeti belli değilmiş haberlerde söz konusu oluyordu çoğu hocalarda diyaneti doğru bulmuyor ki ben doğru bulayım evde kuran Türkçesi var ben ordan Allah'ım banada ihsan ettiği o beynimle bende Bir okurum her hoca hoca değildir ilk önce kendi beynimle okuyucam sonra diğer beyinleri duyup kendime ona göre tahsip edicem ben doğru bulmuyorum bir sürü isim varken bari gavurlardan bir farkımız olsun 😇
- +1 yıl
Ben peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem efendimiz bu şekilde bir ayet vermiş değilim diyelim ki örnek Allah diyoki kıyamete kadar erkekler azalicak yani cehennem kadınlarla doluda olsa bu ilk dünya kurulurkende erkek kıtlığı vardı dünya son buluncada olucak eeee kadının çok olması da egerki bu ayet Kuran'da varsa kadın çok olduğu için dir bide yüzde 99 diyor hocalar peki 99 u ise bütün kadınlar boşa namaz kılıyor niçin mi zaten hiç birimizin girme gibi bir ihtimali bile yok oda en fazla bin falan filan kadın cennete girebilecek ozaman biz boşuna kapanıp namaz kılıyoruz ben bu laflara gelmm bana çok bu lafı dediler ben naptım onların oyununa gelmedim dedim ki Rabbim en doğrusunu bilir rabbim kadınlara okadar çok seviyor ki siz erkeklerin ağzından çıkan her kelimeye de inancak değiliz sonuçta rabbim en doğrusunu bilir biz rabbimizin rahim ve şefkat isminden geldik siz neyden geldiniz emin olun ki Rabbim sizin oyununuzu boşa çıkaracak
- +1 yıl
@x_ruh Kardeşim iki taraf da kendince haklı ama hepiniz verimsiz ve kısır bir tartışma yürütüyonuz.
- +1 yıl
Dini hassasiyetleri olan insanların yanında Tanrı değil Allah ifadesini kullanırsak sorun kendiliğinden çözülür.
Gizli Üye(18-24)+1 yılDostum eğer bir ankete fotoğraf olarak Leonardo Dicaprionun 🌹 gençliğini koyarsan o sorunun tek bir cevabı olabilir...
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır ya romantik tabiki de , Titanic filminde Leo romantizmi çok güzel yansıtmıştı o adamın gençliğine hala aşığım 😅🌹
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn makbulü odunsu ama merhametli erkek. Ne tam maço ne tam romantik.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParalı erkek en auralısı bea 😂
Gerisini çekiyorlar merak etme.10 Yorumlaİstanbul beyefendisi nazik biri en iyisi kıroyu bile prens yapar
30 Yorumla
+1 yılAbi romantik erkeğin gözünü sevim ya insanı yormuyor sevgisini deli dolu yaşıyor ve bunu sana da yansıtıyor her anı güzelleştirmek için uğraşır
10 Yorumla
+1 yılaura öyle bişey değil. İnsanın kendisinde olur, herkeste farklı olur. Maçoluk ya da romantiklik bunu belirlemez
10 YorumlaDeğer veren anlayışlı beni evimde hissettiren erkek
10 Yorumla
+1 yılAbazan erkek en ayralısıdır.
Abazan Erkek
10 Yorumla
+1 yılKızlar için çoğunlukla * ve yakışıklı erkek ortamcı erkek.
10 Yorumla
+1 yılBence tabikide romantik erkek, sevgisini bana her zaman göstermeli
10 Yorumla
+1 yılbence ikisi de orta seviyede olmalı. bir taraf ne kadar ağır basıyorsa mutlaka problem çıkıyor yq
10 YorumlaMaço erkekleri genelde biraz kuru sıkı olurlar ama yinede siz bilirsiniz
10 Yorumlacok maco da olmayacak cok romantik de tam arasi olcak
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 626 cevap paylaştı. Dışarı maço bana romantik
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapayım maço erkeği
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseven evlenen erkek
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılanksiyetesi olmasin sakin olsun relax olsun kafaya takmasin hic biseyi beni sakinlestirsin zor guc olaylarda bile o zorlukla täsäk gecsin nefes alsin benu sevsin beni sevsin beni cok sevsin gercekten sevsin olene kadar sevsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılRuh hastası erkek. Kızlar bayılıyor.
11 Yorumla
+1 yılMaço erkekler bana çok itici geliyor.
20 YorumlaRomantik ve vizyon sahibi erkek
20 Yorumla
+1 yılMaço olsun ama bana gelince romantikleşsin
20 Yorumlaİkisinin ortası kafi.
20 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası