Yakışıklı bir erkeğim taliplerinin çok olduğu bilene bir gerçek. Düşünürsek, zengin acayip parası var ama bir kadın için o erkekten hoşlanmak ve etkilenmek gelir en başta. Parasının varlığının çokluğu onu daha yakışıklı yapmaz. Ben hala, yakışıklılık diyorum.
Bakın çok açık birşey söyleyeceğim. Engin tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Yakışıklı olursa bulur veya sadece zengin olursa bulur veyahut zengin yakışıklı olursa kesin bulur diye birşey yok. Ne var biliyormusunuz? Amiyane tabirle söyleyeyim biraz piçlik varsa, bak o zaman kesin bulur. :D
Tipsiz yakisikli olmam Umrumda olmaz Cunku kadin gibi bir derdim yok Zengin olursam Garaji arabalarla doldururum Motorspor firmalarina sponsor olurum bir katkim olur Kadina gerek yok
İş erkekte biter erkeğin zenginliği veya yakışıklılığı söz konusu olmaz. Önemli olan erkeğin nasıl kadın aradığıdır. Mesela benim durumum iyi yakışıklıyım da ama sevgilim yok neden dersen istediğim gibi birini bulamadım.
Paraya bakan kızlar zengine tipe bakan kızlar da yakısıklıya gittigine gore ikisi de bulur🤷♀️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zenginler kendini mal yerine koyan kızları, yakışıklılar nefsine hakim olamayan , geçici zevklerde gözü olan kızları, karakterli olanlar ise evlenilecek kızları bulur.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Yorumunda yalnızca zengin, yalnızca karakterli ve yalnız yakışıklı olanlardan bahsettim.
En İyi Cevaplar