Aşk İlişkileri Zengin bir erkeğin kız tavlaması mı daha kolaydır yoksa yakışıklı bir erkeğin mi? Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevgili yapma konusunda hangi taraf daha etkili olur? Zengin erkek mi yoksa yakışıklı erkek mi? Zengin bir erkeğin kız tavlaması mı daha kolaydır yoksa yakışıklı bir erkeğin mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Karakterli olsun ya, ne parası nede yakışıklılığı umrumda olmaz 1 5 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @Lord_Kumandan kim dedi onu Yorumla Lord_Kumandan +1 yıl Şirin baba Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @Lord_Kumandan o zaman onunla muhatap ol. Ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum bb Yorumla Lord_Kumandan +1 yıl İşinize gelmeyi hatirlamazsiniz Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @Lord_Kumandan bu düşünce bende sabit. Hayatta öyle bir şey söylemem, kiminle karıştırıyorsan artık Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl İnsan ilişkilerine tavlamak/düşürmek vs. olarak bakmıyorum. Tavlanan ya da tavlayan olmadım. 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Zenginin tabi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karakterli olsun ya, ne parası nede yakışıklılığı umrumda olmaz
@Lord_Kumandan kim dedi onu
Şirin baba
@Lord_Kumandan o zaman onunla muhatap ol. Ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum bb
İşinize gelmeyi hatirlamazsiniz
@Lord_Kumandan bu düşünce bende sabit. Hayatta öyle bir şey söylemem, kiminle karıştırıyorsan artık
İnsan ilişkilerine tavlamak/düşürmek vs. olarak bakmıyorum. Tavlanan ya da tavlayan olmadım.
Zenginin tabi
Yakisikli sanirim ya