Karakter farketmez. Inanki hep boyle oluyor ve boyle gidecek. Ben paraya bakmam diyen koca yalan soyluyor. Yas erken ise tabi o zamanlar tuzu kuru oluyor, orta yaslarda karakter zaten calisiyorsa para var biseylere bende destek olurum der sonraki surec ise artik rahat olmak istegi sarar ve yine yol maddiyata gelir felecek kaygisisi artik ekonomik hislere gider. Sonrasi malum zenginlik arzusu akir basini gider. Ekseriyet boyledir her ne kadar su siralar istemem dese de zamanin ve yqsin getirisi bunu getirir.
Ben zeka da arıyorum yakışıklı ama içi boş adamı napayım ben 🙄 ortaya karışık çıksın yahu bir de parası çok olmasın sonra kızlar göz diker falan allah korusun 😂
Yakısıklı zengın karakterlı erkek 😄😄 Şaka bir yana sıkıntıda olmayalım, rahat edelım yeter. Karakter olmayınca tipinde pek bir onemı kalmıyor zaten. Demekkı her şeyin başı karaktermiş
Karakterli adam buldunuz da tipi kaldiydi. Tip deyip at hırsızlarıyla, para deyip fukaralarla, karakter deyip şerefsizlerin yanında gördüğümüz için söylediklerinizin bir ehemmiyeti yok.
Sözüm şahsın adına değil. Beni tipsiz olduğum için reddeden bir kız at hırsızıyla evlendi. Beni parasız olduğum için reddeden başka bir kız işportacıyla evlendi. Beni karaktersiz bulup reddeden bir başka kız, evlendiği erkek tarafından bir ay sonra aldatıldı.
Şaka falan yapmıyorum, yalan da söylemiyorum. Hepsi gerçek.
İsmim Fikret. Fikret Doğan. Namı diğer Fiko. KS'nin nabzı, toplumun vicdanıyım. Tüm mücadelem bu.
En İyi Cevaplar