Ikisi kapışması olsaydı, Fakir ama yakışıklı erkek mi yoksa zengin ama çirkin erkek mi kızlar tarafından daha çok hangisi tercih edilir?Yakışıklı VS zengin
Fakir ama yakışıklı erkek mi daha kolay sevgili yapar yoksa çirkin ama zengin erkek mi?
Para varsa o çirkinliği kapatır. Ha bazende yetmez. Bu kızın karakterine bağlı. Ama para varsa +1derim. Ama fazla parası yok ama ihtiyacı kadar varsa o zaman hiç 1 şey kaybetmez. Sadece parayı 1 amaç olarak görülmemesi dir..
Kızdan kıza değişir. Kimisi para peşinde koşar, şımartılmak yeter onun için. Kimisi yakışıklı olsun ben her şeye razıyım der. Kimi de bana sadık olsun başka bişey istemem der. Tamamen kızın karakterine bağlı 🤷♀️
Kız paraya önem vermeyip dış görünüşe önem veriyorsa fakir yakışıklı. Para diye geberiyorsa zengin çirkin. He ikisinin de önemi yoksa karakterli olan kazanır.
Fakir olupta yakisikli olan erkek kiz bulmakta zorluk. cekmez kiz asik olmus gitmis parayi dusunmezki ama cirkin olupta parasi olsa o zaman da. kiz bulmakta zorluk cekmez
Devir para devri tatlım. Bak zengin adamlara fıstık gibi kızlar hep yanında. Ama benim için iyi olması yeterli yakışıklı ve zengin istemem kalbi iyi olsun
Ya benim gibi hem fakir hem de çirkinse? Demek ki ben de öleyim. :) Ama sorun yok, 40-50 yaş arası bir dolu hanımla gece maçlarına çıkıyorum. Sonuç tabi ki bam bam bam! :D
Tercihi yapan kız profiline göre degişir bence. Yakışıklılık bir öncelik değil paradan da önce karşındakinib karakterini tanırsın biraz karakterli kişilikli orta düzey erkek favoridir.
En İyi Cevaplar