Evli biri benimle oldu kaç defa, karısını sevgililerken de başkalarıyla aldatıyordu zaten evliyken ise sadece benimle aldatmış bu kısmı doğru da olabilir bilemiyorum. Ama kadının cidden bu konulara resmen üstü kapalı bir şekilde göz yumduğunu düşünüyorum açıkcası. Her ne kadar adam söylememden korksa tedirgin olsa da bu böyle gibi
Bana da benimle yaşadığı şeye sevgili değil arkadaşız diyor aldatma konusunda da aldatmadım aldatmıyorum diyor. Yine erkeklerin çapkınlığını konuşurken de ben de bekarken çapkındım bıraktım bunaldım diyor. Üstelik bu kişi benim ilkim oldu. Benimle başlarda flört ederken o işleri bıraktım artık evlendim bitti o işler gibi bişi demişti
Aldatmıyorsan benimle yaşadığın neydi ya bir de bana söylüyor çok garip. Ne demek bu anlamıyorum?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kızım sen saf mısın? kandırıyor adama seni kullanıyor demagoji yaparak.
Ne demogıjisi ya burada demogoji nerde aw
adam laf salatası yapıyor evliyken seni beceriyor bu aldatmak sayılmaz diyor evliyken veya sevgilin varken ondan habersiz karşı cinsle yaptığın bütün eylemler aldatmaktır.
Konu hiçbiri değil yani ona daha önce de sormuştum aldatmak sana göre duygusal olan mı o zaman diye Yoo demişti. Neden aldatıyorsunuz o zaman demiştim bilmem aldatanlara sor demişti
Sen sadece seninle olmasına kılıf arıyorsun , ha bedensel ha düşünce olarak birşeyler yaşamışsa bu aldatmaktır , aldattığı kişiyle evlenmiyorsa onu kullanmaktır başka izahı yok
@Sitemkarım kdjdjdjdmmfmd ne? Son cümle gerçekten senin düşüncelerinin bir önemi olmadığını belli etti zaten teşekkürler
Bana dokunmasinda ben yasarim yasayacagimi diyor
Karısı için mi anlamadım
Karisi evde cepte digerleride zevk icin olsun isteyen biri
Buna niye aldatmak demiyor işte anlayamıyorum
Aldatmak dese suclu olacak suclu olmak yerine canım kacma bahanesi
Kime suçlu neye suçlu abi başkasına demiyor bunu bana diyor diyorum yani karısını aldattığı kadına. Bu kelime neden zoruna gidiyor saçmalık. Aksini iddia etse de karısını sevdiğini hiç sanmıyorum hem de hiç aşırı samimiyetsiz bir ilişki kadının da canım olduğunu düşünmüyorum kocan aylarca iş bahanesiyle gidince aldatmayacağını mı sanar bir kadın boş mevzu
Boslarla ugrasmak sadece seni yorar aldatmiyor demesi sana olan seni kaybedip gitmen olabilir belkide bunuda bilemem ama durust olmak dusundugunu soylemek herkeste yoktur
Nasıl yani sana olan senin kaybedip gitmen anlamadım
Senin duymak istediğin ne ki
Gerçekler? Aldatıp aldatmadım ne demek. Bana bir de çapkın değilim artık bıraktım o işleri diyor kadınlarla olmayı diyor yani. E benimlesin abi benimle oldun ve bana diyorsun bunları
Adam playboy arı misali her çiçekten bal alıyor işte
Ya kardeş başta sordum ona diyorum. O zaman aldatmak sana göre duygusal olan mı diye Yoo demişti diyorum. Duygusallıkla alakası da yok onun. Yani zaten erkeklerin çapkınlık olaylarını tek gecelik olaylarını konuştuğumuzda da ben bıraktım o işleri diyor diyorum
Senle olurken devam ediyorum mu demesini bekliyorsun ya
Benim sorun ettiğim şey evli olması yani evliliğini saklamıyor karısını saklamıyor da ben başka kadınla da oluyormuş diye mi dertlenicem mantıken? Yani başka kadınlarla olmadığını beni rahatlatmak için söylüyor olsa karısı için o başla olay o başla dünya vs demezdi onunla da küsüm diye yalan atardı
Seni kullanıp atmış işte bu kadar basit
Kullanmadım diyor. Kullanacak olsa her türlü kadın bulurdu
neye inanıyorsan ona inanmaya devam et ne diyim
Ayrıca konu burada kullanıp kullanılmamak değil. Adam aldatmadım va diyor diyorum ne demek bu
Sende bile bile yaptın mı ve devam ediyosun
Bile bile devam eden ben değil karısı kardeşim. Saf olmayın herkesi de kendiniz gibi sanmayın böyle gurursuz kadınlar var işte. Adamla sevgiliyken defalarca aldatıldı ne sanıyorsunuz anlamıyor bilmiyor mu? Bile bile evlendi ok
Her gun pilav yemiyor adam senle gonlunu egliyor
Escrta gidebilir kardeşim pilav milav değil olay