Biri var karısını benimle aldattı, onu sevgiliyken de başkalarıyla aldatıyordu zaten ve evliyken de sadece benimle aldatmış. Kadının cidden bu konulara resmen üstü kapalı bir şekilde göz yumduğunu düşünüyorum o kadar söyleyeyim. Ama kavga çıkarıp karısını sorduğumda
Bana da sevgili değil arkadaşız diyor aldatma konusunda da aldatmadım aldatmıyorum diyor. Yine erkeklerin çapkınlığını konuşurken de ben de bekarken çapkındım bıraktım diyor. Üstelik bu kişi benim ilkim oldu.
Aldatmıyorsan benimle yaşadığın neydi ya bir de bana söylüyor. Ne demek bu anlamıyorum?
Bana da sevgili değil arkadaşız diyor aldatma konusunda da aldatmadım aldatmıyorum diyor. Yine erkeklerin çapkınlığını konuşurken de ben de bekarken çapkındım bıraktım diyor. Üstelik bu kişi benim ilkim oldu.
Aldatmıyorsan benimle yaşadığın neydi ya bir de bana söylüyor. Ne demek bu anlamıyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kurtar kendini o adamdan
Napayım diye sormadım ya sorulan şeye yorum yapsanız
Tamam işte yazdıklarını okudum ve yapman gereken şeyin bu olduğu çok açık yani
Ne yapmam gerekiyor diye mi sormuşum yukarda tekrar okuyun…
Senin aklın almaz hiçbir şeyi.. napıyorsan yap
Tavsiye istemedim kardeşim on kere mi söyleyelim
Seni skiyo sâdece
Hayır mevzu o değil. Ona daha önce sana göre duygusal nişi jissetmek mi aldatmak diye sormuştum ona da hayır demişti. Onun aldatma olduğu o da biliyor ama değil diyor işte anlamıyorum
Ne dediğinin önemi mi var
Seni akıyor sadece
Döneceği yer karısı
Ama böyle kişiliksiz adamlar aldatmayı bırakmaz sen olmasan da başkası olsa da aldatır çünkü sadakat herkeste olan bişey değil
Bana göre sadık değil misin evlenme bu kadar basit ama erkekler hem evde olsun hem el altında skiceğim biri daha olsun kafasında genelde
Bence evlilik saçma çünkü çoğunluk erkeklerin böyle. Bu seni sevdiğini sana sadık olacağını da göstermiyor karısına da. Hı sen de kişiliksiz olduğun ve evli biri ile bildiğin halde takıldığın için daha çook bu tür şeyleri anlayamazsın orası ayrı.
Karın olsa aynı tepkileri vermez miydi ona da normal mi gelirdi sence vs dediğimde de “ya o başka bir dünya o bambaşka bir olay onun yerine kimse olamaz zaten o olmasaydı ben evlenmezdim de, o benim için annemden bile önce geliyor çocuğumu doğurmuş” vs diye zırvalamaya başladı. Ne pardon? Kimi hamile bırakırsan o doğruyor çocuğunu özel bir meziyet mi bu kimle evlenirsen doğururdu. Kaldı ki Annemden önce geliyor diyen erkek net yalan söyler üstelik bu adam tek çocuk ve babası yok sadece annesi var. Karın bu kadar değerli olsa zaten aldatmazdın. Sanırım benim kendisine bağlanmamdan korktuğu için mi bunları söylüyor bilmiyorum
Çok byinsizsiz anlamazsın
O demiş zaten de sen o kısmı da anlamadığın için senin gibi basit insanlarla muhattap olmayayım daha fazla
Boş yere sinirlenmeden fikrini söyle ne bu senin kocanla mı beraberim? O kız sevgilisiyken adamın oteli vardı koca yaz sadece bir gün geldi gitti başka şehirde g. t gezdirdi bu mu sevgililik? Aldatıldığını bile bile evlendi her kadını kendiniz gibi sanmayın yani inan senin düşündüğün gibi olsaydı keşke. Ama bu tarz kadınlar var dönüp dolaşıp yine bana gelir istediğiyle istediğini yapsın kafasında anladın? Alenen söylemez ama üstü kapalı müsade eder daha da açıklamayayım istersen
Kuma gitme aman
Adam arkadaşız diyor sen kuma diyorsun
Karın olsa aynı tepkileri vermez miydi ona da normal mi gelirdi sence vs dediğimde de “ya o başka bir dünya o bambaşka bir olay onun yerine kimse olamaz zaten o olmasaydı ben evlenmezdim de, o benim için annemden bile önce geliyor çocuğumu doğurmuş” vs diye zırvalamaya başladı. Ne pardon? Kimi hamile bırakırsan o doğruyor çocuğunu özel bir meziyet mi bu kimle evlenirsen doğururdu. Kaldı ki Annemden önce geliyor diyen erkek net yalan söyler üstelik bu adam tek çocuk ve babası yok sadece annesi var. Karın bu kadar değerli olsa zaten aldatmazdın. Sanırım benim kendisine bağlanmamdan korktuğu için mi bunları söylüyor bilmiyorum