Bu adam ne diyor Allah aşkına?

Evli bit adamla birlikteyim inanılmaz garip bir durum o kısma yorum yapmayın lütfen. Bana geçen gün sanki artık görüşmek istemediğini ima ediyor gibi geldi çünkü ben kadınlara duydum sanırım elde edene kadar oluyor son iki senedir bıraktım önceliğim aile ve iş bilmem ne bişiler zırvalamıştı her neyse

sonra bugün yine tartışma oldu sonra konuştuk dedim dürüst ol sen bana bişi mi ima ettin konuşmalarla Allah belamı versin ima falan etmedim ya ben senden bahsetmedim geçmişten bahsettim dümdüz sohbetti içimdekileri söyledim bilmem ne dedi.
Ben beni karşına alma istersen dediğimde de ne yani neyine güveniyorsun demeye getirdi ve ne istiyorsun ne yani gidip ben anlatayım sileyim mi her şeyi dedi. Yani karşı tarafın affedeceğini düşünüyor ve duyurursa beni silmek zorunda kalacak bunu mu diyor o zaman hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum kafası mı bu?
Şu an sadece kadın erkek ilişkisi istemiyormuş hiçkimseyle istemiyormuş kendi kendisine yaparken bile yarıda bırakıyormuş vs her neyse ama benimle de kötü olmak istemiyormuş sebepleri varmış. Ne sebebi bunlar? Ne bu şimdi?
Bu adam ne diyor Allah aşkına?