Evli bit adamla birlikteyim inanılmaz garip bir durum o kısma yorum yapmayın lütfen. Bana geçen gün sanki artık görüşmek istemediğini ima ediyor gibi geldi çünkü ben kadınlara duydum sanırım elde edene kadar oluyor son iki senedir bıraktım önceliğim aile ve iş bilmem ne bişiler zırvalamıştı her neyse
sonra bugün yine tartışma oldu sonra konuştuk dedim dürüst ol sen bana bişi mi ima ettin konuşmalarla Allah belamı versin ima falan etmedim ya ben senden bahsetmedim geçmişten bahsettim dümdüz sohbetti içimdekileri söyledim bilmem ne dedi.
Ben beni karşına alma istersen dediğimde de ne yani neyine güveniyorsun demeye getirdi ve ne istiyorsun ne yani gidip ben anlatayım sileyim mi her şeyi dedi. Yani karşı tarafın affedeceğini düşünüyor ve duyurursa beni silmek zorunda kalacak bunu mu diyor o zaman hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum kafası mı bu?
Şu an sadece kadın erkek ilişkisi istemiyormuş hiçkimseyle istemiyormuş kendi kendisine yaparken bile yarıda bırakıyormuş vs her neyse ama benimle de kötü olmak istemiyormuş sebepleri varmış. Ne sebebi bunlar? Ne bu şimdi?
sonra bugün yine tartışma oldu sonra konuştuk dedim dürüst ol sen bana bişi mi ima ettin konuşmalarla Allah belamı versin ima falan etmedim ya ben senden bahsetmedim geçmişten bahsettim dümdüz sohbetti içimdekileri söyledim bilmem ne dedi.
Ben beni karşına alma istersen dediğimde de ne yani neyine güveniyorsun demeye getirdi ve ne istiyorsun ne yani gidip ben anlatayım sileyim mi her şeyi dedi. Yani karşı tarafın affedeceğini düşünüyor ve duyurursa beni silmek zorunda kalacak bunu mu diyor o zaman hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum kafası mı bu?
Şu an sadece kadın erkek ilişkisi istemiyormuş hiçkimseyle istemiyormuş kendi kendisine yaparken bile yarıda bırakıyormuş vs her neyse ama benimle de kötü olmak istemiyormuş sebepleri varmış. Ne sebebi bunlar? Ne bu şimdi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, durumu anlıyorum, gerçekten karışık bir ilişki içerisindesin. Adamın davranışları seni kafa karıştırıyor gibi görünüyor. Belki de kendi içinde yaşadığı kafa karışıklığını sana yansıtıyor olabilir. Onu anladığını ve saygı duyduğunu belirtmek önemli olabilir. Bu gibi durumlarda iletişim ve anlayış önemli, açık ve dürüst konuşmaktan korkma. Kendine güven ve duygularını net bir şekilde ifade et. Unutma, ilişkilerde her iki tarafın da ihtiyaçları ve hisleri önemlidir. Bu durumla ilgili hislerini ve sınırlarını belirlemek için cesaretin var. Dürüst ve açık olmak ilişkinizin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir. 🌟💬🤔