Bu yazıma gerçekten düşünerek cevap vermenizi istiyorum?

3 senelik bir ilişkim var onu çok seviyorum ilk sevgilim canımın içi beni asla ve asla üzmedi canımı yakmadı. Kalbi çok temiz ve iyi bir insan. Ben öncesinde ondan hoşlanıyordum zaten ama onun da ilgisini görünce çok güzel bir ilişki başladı. Okulum bitti iki yıl oldu KPSS çalışıyorum atama sayıları ortada. O da aynı bölümden öğretmeniz o sınava çalışmayı bıraktı. Benden düşük yaptı aşırı da çalışmadı ya da yapabileceği oydu bilmiyorım. Onu yargılamak istemiyorum. Ben hep onunla bir hayat istedim ailem bir yandan canımı sıktı işi yok zengin değiller napıcanız şu bu ilk senelerde takmıyordum. Bu sene ikimizin de sınav olmayınca o başka işleri denemeye başladı ama hem ekonominin berbat oluşu hem de özel sektörün insan sömürüsüyle çok kötü hissediyor kendini. Ailesinde de para yok askerlik soruyor her yer gitse bizim süreç de uzayacak… geçen gün üzüldü çok kötü. Bend de dayanamıyorum onu artık güçlü bir şeyleri başarmış görmek istiyorum. Sonra bir gün bir anda soğuma hissettim çok kötü oldum o günden sonra hep bayılmaya başladım. Hala bir uyanıyorum seviyorum bir uyanıyorum bizim geleceğimiz yok diyip ondan soğuyorum. İşle okulla ilgili başarısını hiç göremediğim için her şey üst üste geldi zaten kaygı bozukluğum var. Neler olacak bilmiyorum yardımcı olur musunuz. Onu severken kaybetmek istemiyorum ama içimdeki o olumsuz duygu gitmiyor beni yiyip bitiriyor

Bu yazıma gerçekten düşünerek cevap vermenizi istiyorum?