"Evlenince çarşafı çıkarırsın demi" Diyenle değil
"Demek sadece bana mektup Herkese zarf olarak bekledin" Diyenle
Bu sözü bana ablam demişti Ve o zaman ne demek istediğini anlamamıştım Ama şimdi gayet iyi anlıyorum Peki siz bu söze katılıyor musunuz Cevabınızı gerçekten merak ediyorum
"Demek sadece bana mektup Herkese zarf olarak bekledin" Diyenle
Bu sözü bana ablam demişti Ve o zaman ne demek istediğini anlamamıştım Ama şimdi gayet iyi anlıyorum Peki siz bu söze katılıyor musunuz Cevabınızı gerçekten merak ediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sevenle evlenilir sadece
Dindar insanlarla samimiyet kurmam, evlenmem de. Tercih meselesi.
Tabiki de bu senin düşüncen Ondan saygı duyuyorum
Sen niye sürekli ablani anlatıyorsun.
Ya aslında ablamın ondan bahsettiğimin haberi yok Sadece ben onun geleceği için bu tarz sorular soruyorum Sonuçta açık biriyim Ve çarşaflı kızlar hakkında hayla aklıma takılan sorular var Ve cevabına gelecek olursak da Senin adına sevindim İnşallah hayırlısı ile ömür boyu geçireceğin bir eş bulursun her şey hayırlısı ile gönlünce göre olsun
Ya anam kopyala yapıştır yaptım Ama bazı yazıları silmeyi unuttum
Biriside senin sorunun aynısı sormuştu
Hayır. Ablan da bulur sever. Sen kendi düşünce ve isteklerini paylaş. Zaten ablan kendi çevresinden birini istiyorsa zaten sorun yok. Yok eğer çarşaf istemeyen birini istiyorsa sıkıntı. Böyle bir şey yoksa sorulara da gerek yok. Sen de kendi düşüncelerini paylaş. Sorularını paylaş. Senin tek sorun ablam.
Doğru diyorsun aslında Zaten kendisi şuanlık evlenmeyi düşünmüyor Ve eğer evlenirse ise cübbeli sarıklı birisi ile evlenmeyi tercih ediyor Hem zaten arada sırada kendim ile ilgili ve sizin hal ve hatır sorduğum sorularda sormuştum
Ben hiç kendine ait bir şey paylaştığına rast gelmedim. Neyse
Aa evet hep hal hatır sormuşum Hiç kendimle ilgili soru yokmuş Kusura bakma ya Ben sordum zannettim Neyse bu sefer de kendimle ilgili soru sorarım
Umarım. Kendin ile ilgilen. Fikirlerini sorularını paylaş. Eminim vardır muhakkak aklında payalscasgon
Herkese zarf attınız yani
Hayır öyle değil Aslında benim ablam çarşaflı Ve erkeklerle sohbet ya da muhabbet etmez Hatta eline ve vücuduna erkek eli dahi değmedi Ondan erkeklerle nasıl konuşacağını bilmiyor açıkçası Ondan ablama göre tabi bunu da hocası demiş ona Çarşaflı kızlar genelde eline ve vücuduna haram sürmezler Ondan evleneceği adam aslında bir nevi eline ve vücuduna haram değmeyen birisini bulunca böyle birini buldukları için gurur duyarlar gibi bir şey demişti Tam net hatırlamıyorum Umarım anlatabilmişimdir
Ne carşaflı kızlar var kizlarin haram surmedikleri yeri yok ayrıca saçmalık erkek herşeyi yapsın kız sıfır km olsun yok öyle dünya
Ya tabi öyle kişilerde var Yok demiyorum Ama ben ablam gibi kişilerden bahsetmiştim Ve zaten çarşaflı kızlar genelde cübbeli sarıklı biriyle evlenmeyi düşünüyorlar Ve dediğin aslına bakılırsa doğru Yani haklısın
En çok onlar aldatıyor
Ama emin ol Bu düşündüklerinin tersi olanları da var Ve evet çarşafı şerif giyipte onun adını lekeleyenler nasıl namusuna düşkün insanlar nadir vardır Onlarda nadir olan kişilerdir Ama bu devire baktığımız da o kişiler yavaşca çoğalıyorlar Orası kesin
Yavaşça mi bir anda moda ya da birilerine yaranmak için topluca çarşafa girdiler yemedikleri halt kalmadı eskiden herhangi bir kızın elini bile tutamazdin şimdi canlı yayınlıyorlar yatakta
Diyorum ya o tarz insanlar yavaşça çoğalıyor Ve namusuna düşkün insanlar azalıyor
Ben hiç gormuyorum artık
Ya aslında namusuna düşkün olanlar arasında benim ablam da var Ondan inşallah ömür boyu geçireceğin hayırlısı ile öyle bir kız ya da eş bulursun
Evlenmek kelimesini lügattan çıkardım ben iki kez evlenip aldatilinca
Oho iki kez mi evlendim cidden Neden böyle bir hata yaptın ki Ben seni hiç evlenmedin zannetmiştim
Sevdim başkasına bakmadım yalan söylemedim ne istedilerse yaptim çalıştım çalışınca ilgi azaldı diye hemen başkasına
Ya çok kötü olmuş Senin adına üzüldüm Ama asla pes etme Ve böyle düşünme Elinde sonunda seninde karşına Seni mutlu edecek Ve her daim yanında olup Seni her konuda destekleyecek birisini bulacaksın Bundan eminim
Sanmıyorum artık öyle birinin çıkacağını zaten artık tek takılıyorum iş ev ev iş arkadas olayini da bıraktım yanlizken kimse sana zarar veremiyor sonucta
Ama yinede işe gidiyorsun değil mi Yazdığın şeyden yanlış anlamadıysam Ve buda para kazanıp geçinmek için Belki ailenle yaşıyor olabilirsin Onlara bir katkıda bulunuyor olabilirsin ya da ayrı bir evde tek başına yaşıyor olabilirsin Ve kendi geçimini sağlıyor olabilirsin Herneyse illaki işyerinde ve oturduğun yerde tabi birde akrabaları sayarsak konuştuğun biri olmuştur Veya da görüştüğün biri vardır Ama yine de bu kadar olumsuz düşünme Hayata ve yeni bir güne başlarken pozitif enerji ile başla Eminim ki insanlardan da pozitif enerji alabilirsin Sana güveniyorum
Biz geceleri kamyon indiriyoruz full erkek çalışıyoruz ve emin ol tanısan sende hiç biriyle konusmazsin
Evet. Yarım şeker kaşığı kadar katılıyorum
Saçma gekdi bana
Aslında benim ablam çarşaflı Ve erkeklerle sohbet ya da muhabbet etmez Hatta eline ve vücuduna erkek eli dahi değmedi Ondan erkeklerle nasıl konuşacağını bilmiyor açıkçası Ondan ablama göre tabi bunu da hocası demiş ona Çarşaflı kızlar genelde eline ve vücuduna haram sürmezler Ondan evleneceği adam aslında bir nevi eline ve vücuduna haram değmeyen birisini bulunca böyle birini buldukları için gurur duyarlar gibi bir şey demişti Tam net hatırlamıyorum Umarım anlatabilmişimdir
Heee anladim evet mantikki simdi
Evet katılıyorum.
Ne anlamında imiş?
Aslında benim ablam çarşaflı Ve erkeklerle sohbet ya da muhabbet etmez Hatta eline ve vücuduna erkek eli dahi değmedi Ondan erkeklerle nasıl konuşacağını bilmiyor açıkçası Ondan ablama göre tabi bunu da hocası demiş ona Çarşaflı kızlar genelde eline ve vücuduna haram sürmezler Ondan evleneceği adam aslında bir nevi eline ve vücuduna haram değmeyen birisini bulunca böyle birini buldukları için gurur duyarlar gibi bir şey demişti Tam net hatırlamıyorum Umarım anlatabilmişimdir
Anladım. Umarım hayırlısı olur ablanız için cevap için de teşekkürler