Soruyu okuyup düşüncenizi belirtebilir misiniz?

Aynı bölümde olduğumuz birisinden çok hoşlanıyordum. Bir gün cesaretimi toplayıp mesaj attım. O gün gayet güzel sohbet ettik. Ama sohbet pek fazla ilerlemedi. Ben de zorlamadım.
Aradan biraz zaman geçti. Aynı bölümden başka bir kızın da ondan hoşlandığını anladım. Ve tabii ki bunlar gayet normal şeyler. Asla karışamam. O kızla da hoşlandığım çocuğun arkadaşı yakın arkadaşlar.
Neyse ben yazdıktan sonra aradan bir süre geçti. Kız bana istek attı. Ben de kabul ettim ama bir şey olduğunu hissettim. Takipleşmeye başladıktan sonra bir baktım. Kız hikayesine onunla ilgili şeyler paylaşıyor. Gizliden çekilmiş videoları fotoğrafları gibi. Ayrıca çocuğun yakın arkadaşı da ona paylaşsın diye fotoğraf video atıyor. Ve eminim sadece bana açıyor göreyim diye. Çocukla takipleşmiyorlar bile. Attıklarından haberinin olduğunu da hiç sanmıyorum.
Tahmin ediyorum ki çocuğun yakın arkadaşıyla samimi oldukları için benim ona yazdığımı öğrendi. Ve çok saçma bir şekilde benimle uğraşıyor. Amacı ne anlamış değilim. Çok rahatsız oluyorum. İkili diyaloğa girmek de istemiyorum. Ve çocuğun da bu yaptığından hiç haberi yok. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Soruyu okuyup düşüncenizi belirtebilir misiniz?