Senin yapabileceğin pek fazla bir şey yok. Senin en fazla yapabileceğin şey kendi akraba tarafında ki aile büyüklerini devreye sokup kızın ailesini yumuşatmaya ve ikna yollu konuşmaya göndermek olur. burada asıl iş kıza düşüyor Ailesine diretip ikna edecek olan tek kişi aslında senin kız arkadaşındır. Kız diretirse ancak ailesine seviyorum ben istiyorum diye ancak o zaman bu iş olur. Fakat ailenin istemediği bir evlilikte pek uzun sürmez. Çünkü, büyüklerin vardır bir bildiği sizi birbirinize uygun görmemişlerse bu beraberlikte birtakım eksikler var demektir.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kız arkadaşım direndi hâlâ daha uğraşıyor hâlâ daha istiyorum diyor seviyorum diyor ama ailesi unutacaksın bu ilişki olmayacak diyor. Ne kadar beklersen bekle istersen 5 sene bekle o olcak diye ama yine de olmayacak diyorlar. (Eksik olan bişey de yok birbirimizi çok seviyoruz, ailesi biraz kendini üstten gördüğü için bakış açıları çok farklı. Ailemi kendilerine layık görmüyor)
Onların kendilerine aile mal mülk vs var bende yok ne yalan söyleyeyim. Bende veya ailemde olmadığı için yargılıyorlar. Annem babam ayrı o yüzden de istemiyorlar
Kız arkadaşın nasıl bakıyor konuya o önemli ailemin onayı olmazsa ayrılalım mı diyor illa seni seviyorum mu diyor eğer seviyor ve istiyorsan yapıştırın gitsin nikahı ya amannn siz yaşayacaksınız bu hayatı zorluğuyla kolaylığıyla sonra gider gönüllerini alırsınız
Seviyorum diyor, ama biraz bekleyelim zamana ihtiyacımız var diyor ailesine koyamıyor onlara bağlı biraz. Sonu ne olursa olsun olmayacak onu kız arkadaşım da biliyor ama yine de bekleyelim diyor nedenini bende anlamıyorum
Üzüldüm sizin için biraz zamana bırakın tabi ama bu sizi yıpratmasın dikkat edin özellikle siz baskı kurmamaya çalışın üstüne gidersen kız arkadaşın arada kaldığı için ilk senden vazgeçebilir. Tabi ki aile çok değerli ve önemli ama hayatını kiminle geçireceğin tercihini bizlere bırakmaları gerekiyor
Bende bı an önce olsun yeni yıla birlikte girelim diyorum öyle hayallerimiz vardı ama şu an ailesi öğrendiği için evden çıkartmıyorlar kaçmasak da birlikte geçiremiycez o yüzden gidelim diyorum gelmiyor. Böyle de nasıl yapıcaz bilmiyorum
Ailem ailesine uygun değilmiş evlenip boşandıkları için. Mal mülk vs konuları var. Onların kendi çapında var biraz amâ benim yok o yüzden de bahane buluyorlar ama en temel problem anne babamın ayrı olması.
Ne kadar bağnaz bi düşünce yapılarına sahipler yarın onların boşanmayacaklarının garantisini kim vermiş onlara acaba? Senin ve arkadaşının adına çok üzüldüm umarım yapıcı bir orta yol bulunur
maalesef öyleler. Biraz cahilce bi düşünce yapıları var. Ve bu maalesef ki kız arkadaşımı da beni de çok yoruyor. ( Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim)
Aynen öyle. Ne olacaksa onla olsun ucunda ölüm de olsa onunla olsun istiyor insan. Çok teşekkür ederim rabbim dualarını kabul etsin kardeşim Allah razı olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin yapabileceğin pek fazla bir şey yok. Senin en fazla yapabileceğin şey kendi akraba tarafında ki aile büyüklerini devreye sokup kızın ailesini yumuşatmaya ve ikna yollu konuşmaya göndermek olur.
burada asıl iş kıza düşüyor
Ailesine diretip ikna edecek olan tek kişi aslında senin kız arkadaşındır.
Kız diretirse ancak ailesine seviyorum ben istiyorum diye ancak o zaman bu iş olur.
Fakat ailenin istemediği bir evlilikte pek uzun sürmez.
Çünkü, büyüklerin vardır bir bildiği sizi birbirinize uygun görmemişlerse bu beraberlikte birtakım eksikler var demektir.
Kız arkadaşım direndi hâlâ daha uğraşıyor hâlâ daha istiyorum diyor seviyorum diyor ama ailesi unutacaksın bu ilişki olmayacak diyor. Ne kadar beklersen bekle istersen 5 sene bekle o olcak diye ama yine de olmayacak diyorlar. (Eksik olan bişey de yok birbirimizi çok seviyoruz, ailesi biraz kendini üstten gördüğü için bakış açıları çok farklı. Ailemi kendilerine layık görmüyor)
Onların kendilerine aile mal mülk vs var bende yok ne yalan söyleyeyim. Bende veya ailemde olmadığı için yargılıyorlar. Annem babam ayrı o yüzden de istemiyorlar
Profili erkek olarak değiştirerek başla knk önce
sonra da kızda istiyorsa ve reşitseniz kıyın nikahı
Kız arkadaşımın hesabı kanka😄 kendime ait hesabım yok o yüzden burdan sordum. Ailesi onaylamasa da kıyalım mı
Kız arkadaşın nasıl bakıyor konuya o önemli ailemin onayı olmazsa ayrılalım mı diyor illa seni seviyorum mu diyor eğer seviyor ve istiyorsan yapıştırın gitsin nikahı ya amannn siz yaşayacaksınız bu hayatı zorluğuyla kolaylığıyla sonra gider gönüllerini alırsınız
Seviyorum diyor, ama biraz bekleyelim zamana ihtiyacımız var diyor ailesine koyamıyor onlara bağlı biraz. Sonu ne olursa olsun olmayacak onu kız arkadaşım da biliyor ama yine de bekleyelim diyor nedenini bende anlamıyorum
Üzüldüm sizin için biraz zamana bırakın tabi ama bu sizi yıpratmasın dikkat edin özellikle siz baskı kurmamaya çalışın üstüne gidersen kız arkadaşın arada kaldığı için ilk senden vazgeçebilir. Tabi ki aile çok değerli ve önemli ama hayatını kiminle geçireceğin tercihini bizlere bırakmaları gerekiyor
Bende bı an önce olsun yeni yıla birlikte girelim diyorum öyle hayallerimiz vardı ama şu an ailesi öğrendiği için evden çıkartmıyorlar kaçmasak da birlikte geçiremiycez o yüzden gidelim diyorum gelmiyor. Böyle de nasıl yapıcaz bilmiyorum
Kaçmak doğru bi çözüm değil aileniz konuştu mu kızın ailesiyle ciddi olmadığınızı düşünüyor olabilirler mi yaşlar kaç neden istemiyorlar
Ailem ailesine uygun değilmiş evlenip boşandıkları için. Mal mülk vs konuları var. Onların kendi çapında var biraz amâ benim yok o yüzden de bahane buluyorlar ama en temel problem anne babamın ayrı olması.
Ne kadar bağnaz bi düşünce yapılarına sahipler yarın onların boşanmayacaklarının garantisini kim vermiş onlara acaba?
Senin ve arkadaşının adına çok üzüldüm umarım yapıcı bir orta yol bulunur
maalesef öyleler. Biraz cahilce bi düşünce yapıları var. Ve bu maalesef ki kız arkadaşımı da beni de çok yoruyor. ( Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim)
Rica ederim sevenler buluşsun çok isterim güzel de olsa kötü de olsa insan sevdiği insanla yaşamak istiyor. Dua edeceğim sizin için rica ederim
Aynen öyle. Ne olacaksa onla olsun ucunda ölüm de olsa onunla olsun istiyor insan. Çok teşekkür ederim rabbim dualarını kabul etsin kardeşim Allah razı olsun
Aminnn sizdende Allah razı olsun gönlünüzce olsun iyi akşamlar
lez misin
Kız arkadaşımın hesabı a*k niye profile takılıyon😄