Ailem evleniceğim kızın ailesini istemiyor ne yapmam gerekiyor?

Ben yıllardır ailem para veren birisiydim 14 yaşımdan beri çalışmaya başladım şu an 24 yaşındayım geçen 1 bucuk sene once birisi ile tanışmıştım en fazla 1 yıl ya da 1 bucuk yil içinde evlenebilirdik. aileme verdiğim paralara güvenerek karşı taraf ile tanıştım ettim aileler taniscagi sırada karşı taraf eve davet etti babam gitmedi. büyücü müdür bilmeyiz dediler. halbuki aynı mahalleden birisiydi. gayet güzel bir müslüman aile idi. kuzenimin arkadaşı idi. yani ailem hiç bir şekilde arkamda durmadı para flan yok dedi. ev kira değil babam emekli 1 tane abim vardı o da evlendi kendi parası ile babam sadece 10 bin civarı verdi. ben bile abime o zaman 2 bilezik yapmıştım 5 binden. ailemin arkamda olmamasından dolayı olmadı. şimdi ise birisi ile tanıştım 6 aya giricez ramazandan sonra aileme dedim görüşelim mi evet dediler sonra olmaz dediler karşı taraf ailemin sıkıntılı olduğunu biliyor kızın babası da demiş ailesi arkasında durmaz ise tanığı büyükleri de olabilir. ama insan ister ki ailem olsun arkamda. böyle yapıncada onlara artık rest çekesim geliyor. içkim yok kumarım yok gece hayatım yok sigaram bile yok evden işe işten eve gidiyorum. hayırlı şekilde evlenmek istiyorum çok mu şey istiyorum? Ailemi karşıma almakta haklı mıyım artık çünkü 1 buçuk yıldır para vermiyorum ve 50 bine yakın biriktirdim Daha fazla olurdu ama saç flan ektirdim anca bukadar kaldı ayda en az 3.500 kenara koyuyorum
Ailem evleniceğim kızın ailesini istemiyor ne yapmam gerekiyor?