Birisi ile ilişki için uygun muyum?

İyi birisiyim insanları anlıyorum aslında aklımda bazı sorunlar olmasa ilişki insanıyım diyebilirim. Ama küçüklükten beri sorunlu sürekli kavga eden bir ailede büyüdüm. Ailem o kadar sevgisizlik doluydu ki insanlarla duygusal bağ kurarken biraz daha sert olabiliyorum. Ailem çocuk gibi oldukları için sürekli onların ebeveyinleri gibi oldum. İkisi sürekli kavga ettiler ben ayırdım. Babam anneme para bırakmadı ben harçlık istedim paramı harcamadım biriktirdim anneme ben para bırakmaya başladım. Para derdi olmayan bir ailede sürekli parasal sorunlar yaşadım. Babam beni çok sevdi o kadar çok sevdi ki çevremdeki herkesten kıskanmaya başladı annemden bile. Annem eşinden alamadığı ilgiyi sürekli benden istedi. Bu nedenle tükenmiş durumdayım ve normal birisi ile birlikte olduğum zaman onun kalbi kırılır mı yoksa benim mi kalbim çok kırılır veya bu ilişki bana iyi gelir mi bilemiyorum. Birisinden çok hoşlanıyorum ama bu sorunlar yüzünden bana açılmasından korkuyorum çünkü cevabı ben bile bilmiyorum.

Birisi ile ilişki için uygun muyum?