Bazen buluşup sohbet edip ona bişeyler ısmarlayabileyim istiyorum. Bazen hediyeler alayım harçlık vereyim? Ama beni boğmasın, bende onu boğmam arkadaşlık tadında şeyler istiyorum çok mu şey istiyorum!
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çizgifilme falan götür oyuncak al şeker ver fghjkl
Yaparız be en masumunu da yaparız
Harçlık veririm ne yaa🤮
Niye olmasın
Olsa ama nerde ben en çok gezmek isterim
Sugar daddy olmak istiyorsun belli ki
Galibaaa biraz var
Bulursun. +21 olsun
Neden +21? Sen ne düşünüyorsun?
Küçük kızlara bu şekilde yaklaşılmasından hoşlanmıyorum çünkü. Ne yaşayacağını bilen bir kadın olması iyidir.
Tabii küçüklere yaklaşılır mı hiç. Ama bişey diyeyim mi. Cinsellik falan aramıyorum. Yani bunun karşılığında bana cinsellik versin gibi beklentim yok. Ben arkadaş istiyorum sadece kendime
Bu tabii hoş fakat kötü niyetli bir erkeğin yaşça küçük bir kızı bu şekilde manipüle edip kendisine borçlu hissettirerek cinsellik yaşayabileceği bir olasılık da gayet mümkün biliyorsunuz. Profilinizde görünen yaş da zaten doğruysa 21 yaşın altında biriyle arkadaş olup nasıl bir paylaşımda bulunabilirsiniz ki zaten?
Yanii benim düşüncem üniversite öğrencisi falan olursa belki diye aslında ama olması için ne net bir arayışım nede çok bir vaktim oldu. Aslında bu kararı 2 gün önce canım sıkkınken gece İstanbul sokaklarında arabayla gezerken aldım. Farkettim ki çok yalnızım bir ses bi dertleşecek birisini istedim. Sen kaç yaşındasın?
Yaşım pek mühim değil, ancak bahsettiğin üniversite öğrencisi -21 kızın bir tanıdığı olsam ne senin ne de onun hakkında iyi düşünmezdim. Sadece dertleşecek biriyse zaten anlaşabilmek adına biraz daha olgun olması iyidir.
Evet 21 yaşının altındaki birisiyle pek konuşamayabilirim zaten. Ayrıca bulabileceğimi zannetmiyorum, aslında beğenilen birisiyim dışarıda bulabilirim ama önceden konuşup anlaştığım birisi olsun istiyorum. Çünkü dışarıdan tanıştığın birisine bunu izah edemezsin gibi geliyor.
İzah edilebilir, belki edilmesine gerek de yoktur zaten, bir arkadaşına da hediyeler alıp bir şeyler ısmarlayabilirsin. İzah edilecek bir durum varsa önceden konuşmak tabii daha mantıklı olur ama özellikle sosyal medya bunlara açık kadınlarla dolu zaten
Ben bunu meslek edinmiş kişilerle konuşmak istemiyorum işte. Ben ciddi bi ilişki değil arkadaşlık istiyorum ama bunu dışarıda tanıştığım birine nasıl izah edebilirim ki beni kullanmak istiyor diye düşünür direk
Meslek edinmek bambaşka bir şey. Ben, buna açık ve meyilli kişilerden söz ediyorum. Ancak endişen çift yönlü. Yani en başında konuştuğun kişi de seni kullanma fikriyle onay verebilir, tıpkı bir başkasının senin onu kullanacağından endişelenmesi gibi. Buna engel olmak çok güç, bu yüzden doğru insanlara yönelmek gerek
O yüzden bulabileceğimi sanmıyorum ve bu sebepten pekte aramıyorum aslında. Yine gece İstanbul sokaklarında yalnız başıma dolaşacağım galiba
Belli olmaz belki bulursun
Ben geçmişime sünger çektim aslında bu kadar yalnız değildim. Sen nerdensin, neler yapıyorsun?
Geçmişe sünger çekmek, bir gelecek hazırlamaya engel olmamalı bence. İzmir'deyim ve okuyorum.
Aradığım arkadaşlığı istemekten vazgeçmeyeceğim ama bulabilir miyim sanmıyorum. Ne güzel şehirde okuyorsun
Umarım bulursun, normalde de İzmirliyim okumak için gelmedim
Umarım. Aileyle aynı şehirde okumak bu devirde en güzeli bence
Zorlukları da var ama tanımadığın insanlarla aynı evi/odayı paylaşmak kadar zor değil neyse ki
Eveet bide maddi sıkıntı mutlaka olurdu. Devir kötü maalesef
Kesinlikle. Hem derslere hem böyle endişelere odaklanmak da zor zaten
Eveet ne okuyorsun peki, kaçıncı sınıfsın
Hukuk okuyorum, sınıfı söylemeyeyim