Iyi aksmlr arkadaslar
5 yilik uzun bir iliskim vardi, 2 ay once sinir aninda mesaj atip bitirdim hemen aradim özür dilemek icin , cok sinirli oldugumu soyledim fakat artik bana guvenemecegini soyluyor, ve beni istemiyor
bana telefonda dedi ki benim hayatimda o kadar sorunlar var ki daha ayriliga dusunemedim bile, ne oldu ne bitti anlamadim
mesaj attim helalik istemek icin, hakimi helal ediyorum dedi
sizce daha ayriliga dusunemedigi icin geri donebilir mi? Yoksa hic bi umut yok mu
( beni annesinin facebook undan silmemis henuz)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır yok.
Neye dayanarak hayir diyosun? Daha fazla detay verebilirmisin
Eğer bir ilişki insanın kalbinde ve aklında gerçekten bitmişse, hiç bir şekilde geri dönüş yok. Bunu zaman gösterir
Onu aldatmadim, yalan soylemedim, saygisizlik yapmadim
Sadece sinir aninda bitti senim benimle ciddi degilsin, gecmisinde ki iliskilerinde de mi boyle yaptin dedim
Her şey mükemmel bile olsa, bazen hisler sana onun doğru kişi olmadığını söyler. İkili ilişkiler böyle maalesef. Akışına bırak, zorlama çok. Eğer bir şeyler olacaksa olur zaten
Haklisin, benim kaderimde o varsa elinde sonunda yolarimiz birlesir degil mi?
Evet aynen öyle
Evet dostum aynen öyle
2 aydır hiçbir iletişime geçmediniz mi
Ben aradim mesaj attim konustuk ama surekli ayni seyleri soyluyor sen istedin sen bitirdin demekten baska Bisey söylemiyor
En son ne zaman konuştunuz? Ona biraz zaman versen daha iyi olur sanki
En son 1 hafta once, hakkini helal edermisin dedim evet sende et dedi geri cevap yazmadim ondan sonra hic aramadi yazmadi ama numarami engelememis..
beni o kadar aradiktan sonra geri arayamam , ama o da asla geri aramaz gibi geliyor icimden
Gercekten sevse Geri doner mi?
Geri döner diye umut ediyorum ama bazıları severken bile geri dönmüyorlar
Ben kac kere gururumu ayaklar altina aldim, 2 aydir onu 100 kere aradim, 100 kere mesaj gonderdim
Gorusmek istedim cevap vermedi..
daha ne yapabilirim ki? Artik bisey yapamam degil mi
Bence de artık bir şey yapamazsın sen baya baya fazlasıyla yapmışsın bu kadar yeterli
Üstüne gitme bence
Aynen cok haklisin