Sevgilimin annesi önceden beni istemiyordu, şimdi arayıp duruyor. Niyeti gerçekten iyi mi?

Şimdi ben nişanlıyım. Nişanlı dediysem de öyle nişan falan yapmadık. Kendi aramızda yüzük taktık işte soran olursa nişanlıyım diyoruz. Yani isim koyduk kendimizce. 8 yıllık bir ilişkim var 24 yaşındayım. Nişanlımın annesi beni istememişti ben onun ailesiyle 4 yıldır görüşmüyorum. Annesi yaklaşık 1,5 aydır benimle görüşmek istiyordu yani bana söylemedi ama ortak tanıdıklara söylüyormuş işte. Ben de beni bunun için arayan herkese olmaz diyip engelledim. Dün kadın beni aradı, böyle olmaz madem ayrılmıyorsunuz evlenin düğününüzü yapalım normal bi şekilde evlenin dedi. Biz zaten evlenicez bütün eşyalarımızı aldık birlikte borca girmedik 4 yıldır çalışıp evlenmek için bi yandan para biriktirip bi yandan eksikleri alıyoruz. İstemiyorum sizin yapacağınız düğünü dedim ben de. Beni herkese rezil etti önce nişanlımın kardeşini hiç tanımadığım halde onunla yattığımı bile söylemiş herkese. Neler neler. Onun yüzünden 2 ayda saçlarım aşırı beyazladı manyak bişey oldum daha yeni yeni düzeliyorum. Şimdi kızım kızım diyip duruyor. İkide bir arıyor. Neden yapıyor bunları?
Sevgilimin annesi önceden beni istemiyordu, şimdi arayıp duruyor. Niyeti gerçekten iyi mi?