kadına karsı hic bir ters hareketim olmadı ne bi saygısızlık yaptım ne onu kırıcak uzucek birsey söyledim kısacası hicbir kötü hareketim davranısım olmadı cidden olmadı ama kadının beni kendi oglunun yanına yakıstıramadıgını dusunuyorum maddiyat acısından benim ailem memur aldıkları para belli ama kadının 2 tane güzellik salonu var cok güzel mevkilerde baya ismi duyulmus salonlar maddi acidan durumları bayagi iyi evde karsılastıgmızda beni cok ciddiye almıyor acıkcası tek tek bana karsi hareketlerini anlatmak istemiyorum daha önce oglu 1 gece eve gitmemiş haber vermemiş sabahında arkadasımızın dogum gunu hep beraner bulusuyoruz annesi beni ariyor snein yanındamı cart curt diyor evet yanımda diyincede bana cemkirmeye baslıyor iste seninle tanistiktan sonra böyle oldu kötü etkiliyorsun oglumdan uzak dur falan diyor sonra isin aslı anlasılınca arayıp kusura bakma canım diyor ben sorun yok abla falan diyorum yine birsey demiyorum anliycaginiz gecen gün evden habersiz cikmis diye annesi yine beni arayip yazıyor senin yanındamı falan diye evet diyorum iste evd ene yaptiginizi biliyorum ailenle konusucam siz iyice yoldan cıktınız söyle böylr yazıyor evdede kullanılmış prezrvtf bulmuş annesi tatile gidiyor 3 4 günlüğüne 1 gün sevgilimin evinde kalıyorum cocuk annesini arayıp söylüyor annesi benim odamı kullanın isterseniz daha rahat edersiniz diyor bildigi halde ne yasadıgımızı hatta anlayıslı davrandıgı halde yanlıslıkla prezvtf orada bıraktıgımız icin agzımıza siciyor kisaca sizce ayrılmalımıyım kadın beni cidden yordu ogluyla degilde anasıyle sevgilim sanki
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aile ile senin aranda köprü olamıyorsa ayrılıklar da sevdaya dahil...
hicbise anlamadim
Annesi ve senin aranda köprü görevi yani ortamı hazırlama idare etme olayları çözüp tatlıya bağlama yeri geldiğinde annesine bu yanlış demeye iradesi yetmeyen biri ise.. ayrılıklar da sevdaya dahil yani ayrılmak iyi seçim olur çünkü evlendikten sonra bu sorunlar katlanarak devam edecek ve boşanmak zorunda kalacaksın emsalleri dolu dolu var..
annesiyle konuştu 1 yıldır birlikteyiz ikimizin ilişkisine neden kızı dahil ediyorsun falan dedi anneside haklısın benim adıma ondan özür sile falan demiş
cocukta sılıntı yok seviyor hissediyorum ama o anası aramıza girermi ilerde beni yanına yakistiramiyor eminim ben sorunlarımız da hic bitmicek bunada emınım ciddiye almiyim oglunu alıyım da görsün diyorum ama bi yandan ugrasmak istemiyorum
yani annesi sonucta illaki bi gün onun lafını dinler diye düşünüyorum bana sevgisi azalırsa annesi doldurursa beni birkip gidebilir yani bilmiyorum
Bu tür insanlar annesinin sözünden çıkmaz ve bu tür anneler kafasına bir şey koyarsa ne pahasına olursa olsun yaparlar olan senin gençliğini ya da zamanına olacak ciddi bir konuşma yap olmuyorsa yapacak bişey yok annesi ile değil oğlu ile evleneceksin sende sahipsiz değilsin senin ailen oğlana kötü bir sey diyor mı ya da böyle asagliyor mu biraz çocuk bu duruma el atması ve ilişki arasına annesini dahil etmemesi lazım gerekirse anneye sen karışma sus demesi lazım bazı yerlerde çünkü onun hayatı hala ana kuzusu ise bırak öylece kalsın o kadına onun kuyusunu kazan gelin yarsnir :d
benim ailemin iliskimden haberleri yok emin olmadan lemle tanistirmak istemiyorum ama böyle bi tutum sergileselerdi sevgilime karşı kesinlikle karşılarında dururdum ki benim için ailem vazgeçilmezdir
Çok mantıklı bir yol izlemişsin ve bak kendin diyorsun ilişkime laf ederlerse ya da bu şekilde yaklaşım sergilerlerse karşılarında dururum ve vazgeçilmez oldukları halde bunu karşı taraf yapmıyorsa bu tek taraflı ilişki olur ve tek taraflı ilişki asla uzun soluklu olmaz. Kendinden enerji satmaktan farksız olur seninde çizgilerin var sınırların var ve bunlara saygı duymayan insanları da hayatınds bulundurma gereği yok 90 milyonluk ülkede yaşıyoruz.. milyonlarca şansın varken kumara gerek yok otur konuş sorunlarını anlat çözüm yerine bahane buluyorsa eyvallah diyip yoluna bak Naçizane fikrim ✨💫
Bunun bazı sebepleri olabilir. Etnik, kültürel, mezhebi ya da bunlara benzer bir şeyler.
Bu da çağdaş modern kaynana tribi demek anamın karıma ettiklerini anlatsamvarya hey gidi hey
yani normal mi bu karının dengesiz hareketleri
Bana inan normal 36 yaşındayım 8 yıldır evliyim ve anam hala beni geliniyle paylasamiyor düşün kiskaniyor beni ondan 😃
yani ayrılmıymı annesi sorun yaratmazmı ilerde
Ne diyorum 8 sene halen anam sorun çıkartır ve her kaynana da genelde aynıdır ayrilmana gerekyok sadece alisacaksin ve sende zamanla kaynana laf der hale geleceksin bu böyledir erkek yanlız kendi tarafına çek yoksa hep kaynana kazanır
Ben yatar balım merak ettiklerini Sor ben cevapların yarın mastır yaptım bu konularda nerdeyse
Istemek zorunda degil
öyle ama cidden yaptıkları guruuma fazla dokunmaya başladı birdaha bu eve gelme falan yazdı son olayda hadi ordan dedi kısaca
Hafif gormustur seni
hafif derken
Yapacak bir şey yok
İstemez
🙄🙄