Sevgilimin annesinin beni istemedigini düsünüyorum?

kadına karsı hic bir ters hareketim olmadı ne bi saygısızlık yaptım ne onu kırıcak uzucek birsey söyledim kısacası hicbir kötü hareketim davranısım olmadı cidden olmadı ama kadının beni kendi oglunun yanına yakıstıramadıgını dusunuyorum maddiyat acısından benim ailem memur aldıkları para belli ama kadının 2 tane güzellik salonu var cok güzel mevkilerde baya ismi duyulmus salonlar maddi acidan durumları bayagi iyi evde karsılastıgmızda beni cok ciddiye almıyor acıkcası tek tek bana karsi hareketlerini anlatmak istemiyorum daha önce oglu 1 gece eve gitmemiş haber vermemiş sabahında arkadasımızın dogum gunu hep beraner bulusuyoruz annesi beni ariyor snein yanındamı cart curt diyor evet yanımda diyincede bana cemkirmeye baslıyor iste seninle tanistiktan sonra böyle oldu kötü etkiliyorsun oglumdan uzak dur falan diyor sonra isin aslı anlasılınca arayıp kusura bakma canım diyor ben sorun yok abla falan diyorum yine birsey demiyorum anliycaginiz gecen gün evden habersiz cikmis diye annesi yine beni arayip yazıyor senin yanındamı falan diye evet diyorum iste evd ene yaptiginizi biliyorum ailenle konusucam siz iyice yoldan cıktınız söyle böylr yazıyor evdede kullanılmış prezrvtf bulmuş annesi tatile gidiyor 3 4 günlüğüne 1 gün sevgilimin evinde kalıyorum cocuk annesini arayıp söylüyor annesi benim odamı kullanın isterseniz daha rahat edersiniz diyor bildigi halde ne yasadıgımızı hatta anlayıslı davrandıgı halde yanlıslıkla prezvtf orada bıraktıgımız icin agzımıza siciyor kisaca sizce ayrılmalımıyım kadın beni cidden yordu ogluyla degilde anasıyle sevgilim sanki

Sevgilimin annesinin beni istemedigini düsünüyorum?