Sevgilimin annesi beni istemiyor kötü davranıyor?

Sevgilimle dört yıldır beraberiz ailesiyle iki yıldır tanışıyorum. Başlarda annesiyle iyi anlaşıyorduk bir sorunumuz yoktu ama geçen yaz sevgilimle tatile gittikten sonra aramız çatırdamaya başladı. Bana mesafeli soğuk davranmaya başladı sevgilime söyledim sana öyle gelmiştir dedi umursamadı. Geçen hafta sevgilimin evindeydik sevgilim yalnız yaşıyor arada ona gidiyorum vakit geçiriyoruz. Saat geçti akşam 11 falandı kardeşiyle annesi görüntülü aradı konuştuk sonra annesi surat asmaya başladı ertesi gün beni aradı "sen nasıl bir erkekle tatile gidiyorsun gece o erkeğin evinde kalıyorsun ben seni nasıl güvenip gelin diye alabilirim ki daha üniversiteye giderken böylesin ilerde kimbilir ne olur" vs şeyler söyledi beni ağlattı ben de kendimi savunamadan kapattım. Sonra o üzüntü ve sinirle sevgilimden ayrıldım aradı açmadım "annen bizi istemiyo" yazdım sadece sonra sevgilim annesini aramış kavga etmişler annesi tekrardan bana ağıza alınmayacak şeyler yazmış mesaj atmış oğlumla aramı bozdun vs diye oysa ki ben bir şey anlatmadım. Sevgilim dün evin önüne geldi özür diledi "senlik bi şey yok benim hatam aileme her şeyi söylememeliyim anlatmamalıyım onlara anlatınca annem demek ki bizi yapmamamız gereken şeyler yapıyoruz sanmış" diye yumuşatarak söyledi sevgilime kızamam onun suçu yok ve barıştık ama annesiyle bir daha görüşmek istemediğimi söyledim ben ona söylerim senden özür diler dedi hayır istemiyorum dedim. Annesi bugün dört beş kez aradı açmadım herhalde sevgilim zorla arattı sonra mesaj atmış aç kızım diye mesajına da dönmedim bu sefer sevgilim trip attı beni arada bırakıyosun akşam ara annemi konuşun dedi ama aramak istemiyorum. Aramadan sadece bir problem yok size küs değilim diye mesaj atsam olur mu sesini duymak istemiyorum?
Sevgilimin annesi beni istemiyor kötü davranıyor?