Sevgilimin annesi bana kötü davranıyor?

Sevgilimin annesi benden hiç haz etmiyor sevgilime söylüyorum inkar ediyor konu değiştiriyor ama hayır seni seviyor da diyemiyor. Sebebinin sevgilimle beraber aynı evde yaşamamız olduğunu düşünüyorum. Annesi bir kaç kez laf çarpmıştı çünkü evlenmenize ne gerek var evli gibi yaşıyosunuz kafanıza göre tarzı şeyler söylemişti sevgilim annesini susturmuştu konuyu değiştirmişti. Ara sıra arıyordum bana çok soğuk konuşuyordu ben de aramayı bırakmıştım annesi sevgilime beni hiç aramıyor demiş. Ben de ağladım aradığımda azarlar gibi konuşuyor aramayınca şikayet ediyor dedim. Sevgilim beni sana karşı kimse dolduramaz annem kötü niyetle söylemedi annemin böyle olduğunu biliyorsun alttan alsan noluyor boş boş ağlama diye bana kızdı. Çok soğudum annesini sürekli savunmasından artık. Ben onun oğluyla zorla birlikteyim zorla beraber yaşıyorum sanki. Bu yaz evlenmeyi düşünüyorduk virüsten dolayı olmayacak diye çok üzülmüştüm ama artık üzülmüyorum ayrılmayı bile düşünüyorum bana değer vermediğini düşündüm yaptığı hareketten sonra. Yasak bitince evden ayrılmalı mıyım?
Sevgilimin annesi bana kötü davranıyor?