Şimdi muhtemelen yazdıklarıma karşı şunları yazacaksınız;
Senin yaşadıklarından daha kötü hayat yaşayan var,
Annen o yapar,
boş ver onu,
Ama ben yinede derdimi yazmak istiyorum. Benim annemle sıkıntılarım var, kadın kontrol manyağı ve sinir hastası. Bu durumun kendisi de farkında ama çözüm bulma yerine hıncını benden çıkarıyor!
Küçüklüğümden beri beni başkaları ile kıyaslıyor;
O yüz almış sen neden alamadın,
O okul 1. si olmuş sen neden olamadın,
O şu liseye gitmiş sen neden o liseye gidemedim,
Şimdi size bunlar sıradan gelebilir ama işin ortasında "kin" tutma olayı var. Sürekli bana iğneleyici şeyler söylüyor, aşağılıyor vb. şeyler diyor. Çok iyi hatırlıyorum, benim gözlerimin içine bakarak "SENDEN NEFRET EDİYORUM" demişti... sırf akademik olarak istediği kadar başarılı olamadım diye... Arada sırada su sözlü şiddet fiziksel boyuta da ulaşıyor. Hayata karşı nefretini benden çıkartıyor.
Örneğin;Babamla kavga ediyor sonra durduk yere bana dönüp "hepsi senin suçun."diyor
Sürekli beni baskılıyor ve benim hiçbir yere gitmemi izin vermiyor. Beni ilk kez 13 yaşındayken markete göndermişti o da market direkt sokağın sonu...
benim iyiliğimi istediğini söylüyor ama bana zarar veriyor. Çocuğuna hakaret etmek onun iyliğini mi istemek oluyor?
Yok o benim geleceğimiz iyi olmaşını istiyormuş, gençliğimi elimden alarak. Küçük kardeşim var, ben onun gördüğü ilginin yarısını görmedim... Babam desem o da başka bir âlem o yüzden o konuya girmeyeceğim.
Bana "senden utanıyorum" demişti ve bu lafı hiçbir zaman unutmayacağım...
Sana teşekkür ederim anne... Bana nasıl bir anne olmama mı öğrettiğin için.
Bu kadınla aynı evde yaşıyorum ve bir türlü gidemiyorum. bu bana zarar veriyor, canı sıkıldıkça odama gelip bana kötü şeyler söylüyor. Ben hükümet olsaydım ALO AİLE BASKISI diye bir hat oluştururdum böylece onlarca çocuğun ve gencin hayata çürümekten kurtulmuş olurdu.
Polise sığınsam;
Ortada darp raporu yok,
Ortada kanıt yok,
Beni rezil ettin diye ayrı bir laf çekerim,
Dediklerimi yalanlarlar.
Sanırım kendi evime çıkana kadar çözüm gelmiyor aklıma... Ama dayanamıyorum, küçüklüğümden beri bu böyle. Bir çözüm yolu arıyorum... olmuyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer