Buluşma gerçekleştiremicem ya mesaj ya da arama sizce hangisi daha doğru olur? Aramada ayrılık yapınca ağlamaktan korkuyorum ama mesajda da kendimi net ifade edememekten çekiniyorum sizce?
Arama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Direk konuşarak
Aramak en iyisi sadece bir kişi hariç hep aramışımdır. En iyi ifade yöntemi aramak baktın tutamıyorsun aramayı sessize al kendini toparla 💫
Mesajla ayrılırsan Sana eksiketek müziğini atarsa anlarsın o zaman. Git yüzyüze buluş ayrıl
Zaten ilişkimizin sorunu bu “buluşamamak” ayrı şehirlerdede değiliz ona rağmen benimle buluşmuyor teklif etmiyor
Haydaa derin mevzu gibi. Konu ne bilmiyorum ama ondan herhangi bir çaba görmüyosan. Fazla yorma o zaman.
Sence arama mı mesaj mı peki
O halde ara mesaj atmak biraz kâle almıyor gibi durur neyi neden yaptığını ve bunun böyle olması gerektiğini açıkça belirt.
Bazen her şey yolunda gitmeyebilir.
Teşekkür ederim akıl verdiğin için 🙏
Estağfurullah. her şey gönlünce olsun
Eksik etek müziği mi ahahahshhdd çocuk musunuz yav
O müzik çıktığında sen daha vitamindin yeğen :) şimdi böyle hallere girme şarkı seninle yaşıttır
Bence mesajla ayrılsın, yüz yüze ayrılınca kızı rezil eder yok elinden tutar gitme vs vs vs.
zorda olsa yüz yüze çünkü o kadar beraberliğin bir hatrı var sonuçta. diğer türlü saygısızlık bir davranış diye düşünüyorum
Ah be ablam anlamazki bizim nesil bunları ayıp nedir saygısızlık nedir beyinleri kaldırmıyor bize de normal genel mesajdır yani zaten beraberliğin hatrı olsaydı karşı taraf için ilişki ayrılığa kadar gitmezdi
sende haklısın bir bakıma ne diyim ki valla 🤷🏽♀️
mesaj atarak ayrılma da ne yapıyorsan yap mesajla ayrılmak kadar iğrenç bir duygu yok ara en azından
Nasıl ve ne kadar süredir beraber olduğunuza bağlı bu.
bana kalsa yüz yüze konuşup bitirmek daha hoş
benim tarzım yüz yüze, fakat bunu bazı insanlar yapamaz en iyisi arama ile yap duygusal kontrolün zayıfsa mesajla yap.
Ben yüz yüze olsun istemezdi mesaj en iyi yöntem diyebilirim bu konuda.
Mesaj bence ya. Ben mesajda konuşurken bile ağlamıştım
Bence yüz yüze gözüne bakarak söylemek gerek… öbürsü kolaya kaçmak… 🥲
önce mesajla bi yerde buluşalım de sonra buluştuğunda konuşmak istediğim önemli bişey var diyip konuyu bağla
Mesaj, buluşunca duygusal oluyor insan
Bizler için mahkeme maalesef 😂
Gerek yok muhattap olmaya
Yüzüne söylemek daha iyi bence
Arayım ki yüzünü bir daha görmeyim
Mesaj bence
Mesaj bence.
Arama