İkisi de doğru değil gibi geliyor nedense. O kadar zaman ilişkin olmuş mesajla ayrılıyorsa kötü bence, yine buluşup ayrılıyorsa bu seferde insanın siniri bozulur, zaman ayırıyor sonuçta. Sizce hangisi doğru?
Bence ayrılık dediğin şey öyle mesajla falan olmaz ya Eğer gerçekten bir yüz yüze iletişim varsa sohbet varsa oturup nedenlerini olur olmadık şeyleri konuşarak ayrılık olur daha tabii genelde şimdi ayrılıklarda pek de öyle sağlıklı bir şey olmuyor normal arkadaş ilişkilerine bile birisiyle iletişimi kesiyorsan bir bakıyorsun ortalık birbirine giriyor insanlar birbirini affedersin bütün kötülükleriyle suçlar bunu yeri geliyor ben de yapıyorum yapmıyorum diyemem kendimi de hariç tutamam O yüzden kimse öyle medeni bir şekilde ayrılık yaşayamayacağı için kimse yüz yüze gelmek istemiyor sosyal medyadan mesajlardan oradan buradan lafı döşeyip ondan sonra engeli basıp herkes hayatına bakıyor
Haklısın ikisi de kötü bir yöntem aslında mesajla bitirmek karşı tarafa önemsenmiyorsun hissi verebilir en doğrusu yüz yüze oturup konuşmak hem duyguları ifade etmek daha kolay olur hem de yanlış anlaşılmaların önüne geçilir Karşılıklı olarak biraz saygı ve anlayış gösterilmiş olur
Yüz yüze gelince ayrılmak kadar zor bir şey olamaz bence.
Yeniden canlanan duygular, duygusallığın zirveye ulaştığı anlar. Film şeridi gibi yaşanılanlar gelir göz önüne, ya ayrılmazsın birleşirsin yeniden ya da baya bi acılı ayrılık süreci geçirirsin.
Bence “doğru” olan; emek verdiğin ilişkiye, verdiğin emek kadar saygılı ayrılmak 😶💔 Kısa, yüzeysel bir şeyse mesajla bile olabilir ama uzun, ciddi bir ilişkide yüz yüze konuşmak daha dürüst geliyor. Sinir bozucu kısmı, karşındaki hazır olmadan pat diye bitirmek. Güzelce konuşup vedalaşmak bence daha sağaltıcı. Sen geçmişte hangisini yaşadın, mesaj mı yüz yüze mi? 🧐✨
Fark etmez ama bence yüzyüze olsa daha iyi belkide neden ayrılıyoruz veya sorunlar ne onları tartışıp daha iyi bir sonuca varabiliyoruz. Belkide ayrılma değil bazen başka şeylere ihtiyaç oluyor bunları daha iyi konuşup partnerini düzeltmekte mümkün. Ha yine olmazsa ayrılabiliriz x kişi ile.
Ben bir ayrılık konuşması yapacaksam, bunu kalabalık olmayan ama ikimizin de kendini rahat hissedeceği sakin bir yerde yapmayı tercih ederim. Kısa, net ve dürüst olurum.