Konuşursam eğer ağlayacağım biliyorum. Ama ayrılmak istiyorum artık yürümüyor

Konuşursam eğer ağlayacağım biliyorum. Ama ayrılmak istiyorum artık yürümüyor

Yüz yüze konuşman daha iyi olur telefonda ne kadar konuşursan konuş bana göre oldukça samimiyetsiz bir konuşma olur Medeni bir şekilde ayrılmak istiyorsan karşısına geçip neden ilişkinin yürümediğini neden bu kararı verdiğini anlatman gerekiyor Telefonla konuşarak bunu yapamazsın ya da mesaj atarak eğer bu şekilde ayrılmak istiyorsan karşındaki kişi senin ilişkiye değer vermediğini hisseder
Uzak mesafe ilişkisi yüz yüze konusamazdim
Konuşarak yaptığın ayrılık eylemi ayrılığa gitmiyor, denendi. Mesajla şipşak. Çünkü konuşurken mantığının önüne geçiyor duyguların, diline dökülüyor ve öylece çıkıveriyor ağzından işte. Bitiremiyorsun.
Evet. Bu yüzden mesaj attım zaten. Ama arayıp bana laf sokuyor. Mesaja gerek yoktu diye. Konusamam diye mesaj attim dedim
Teşekkür ederim ☺️🌸
Normalde yüz yüze konuşmak daha mantıklı. Eğer ki imkan yoksa telefonda konuşmak. Eğer o da mümkün değilse, neden ayrıldığına dair uzun bir mesajda yeterli olacaktır.
Ağlayacaksan mesaj at gitsin sonra engelle her yerde
Cevap
13Cevap
Yüzyüze olmalı. Telefon da yapılan konuşma veya yazışma ilişki hiç olmamışcasına olur.
Bitecekse de devam edecekse de yüz yüze olmalı
Yüz yüze daha mantıklı ama olmaz diyorsan mesajda yapmak daha mantıklı. Zira sesli de vedalaşamam, ağlarım diyorsun. Geriye mesaj yoluyla ayrılmak kalıyor.
Yüzyüze aslında çok daha iyi olur fakat sağlayacağını düşünüyorsan mesaj at
Üni uzaktan olduğu için mesafe ilişkisi yürütüyoruz şu an
Evet haklısınız. Sadece ben ağlarım sesim titrer diye mesaj atmak istiyordum
İmkan varsa yüz yüze olmalı. İmkan yoksa konuşarak olmalı. Ama o an mesajda ayrılmak daha kolay geliyor insanlara.
Mesajda ayrıldım. Arayabilirdin dedi. Ararsam konuşamam diye mesaj attım dedim
En kısa kestirme yol neyse o bana göre. Kafamda bitirdiğim bir şeyi lafta uzatmak istemem
Yüz yüze olması iyi bunca yaşanmışlıga saygısızlık olur mesajda bırakmaya karşıyım ben öyle ayrılana cevap bile yazmam...
Mesajda yapmak daha kolay olsa da o kadar zaman geçirdiğin insanla son kez konuşmak daha iyi olmali
Telefonda birnirinizin duygularını daha iyi anlayabilirsiniz
İlişkinin ciddiyetine bağlı
Telefondan ayrılık olmaz
mesajda söylemek daha iyi
Bence yüzyüze yapılmalı.
her şey yüzyüze olmali
Şu mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Uniler uzaktan olduğu için
X per puanın var mı 🤔
Evet
Yaz
konuşunuz kelam ediniz
Uzak mesafe..
Engel
Yüz yüze yapmalisin 😉
Mesaj da.
Mesaj daha iyi aslında
istersen dertleşelim
Her yerden engelle gitsin
telefonla
Her türlü kötüsün
Kötü müyüm
Neden kötüyüm
İstiyorum ama değersiz hissettiğim için ayrılmak istiyorum. Son zamanlarda sevgilim varmış gibi hissetmiyorum hiç içimden güzel söz söylemek gelmiyor diyor. Konuşmak istemiyorsan benimle konuşma dedi. Düzelir miyim bilmiyorum dedi. Söz veremem dedi
Evet üni de tanışmıştık. Şu an uzak ilişki
Denizli
Yoo ben atmadım mesaj
Telefonda konuşarak
Yüz yüze
Üni uzaktan olduğu için şu an mesafe ilişkisi yürütüyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?