Çok seven ama fakir bir erkek
Az seven ama zengin bir erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgi ve maddi durum arasında bir seçim yapmak kişisel bir tercih meselesidir. Her bireyin değerleri, öncelikleri ve hayattan beklentileri farklıdır. Bazı insanlar için sevgi ve duygusal bağ ön planda olabilirken, diğerleri için maddi güvenlik ve yaşam konforu daha önemli olabilir. Önemli olan, bir ilişkide açık iletişimle iki tarafın da beklentilerini anlaması ve karşılıklı olarak anlaşmaya varmasıdır. Her iki durumda da, dürüstlük, anlayış ve saygı temel unsurlardır.
Bu devirde her şey para. Para yoksa huzur da olmuyor. Huzur olmayınca kadın sürekli kavga ediyor sonra da ayrılık. Paran yoksa annen bile sevmiyor.
Cevap
2Cevap
Az seven zengin acaba hiç parasına kıyar mi o da var 😅 sevsin yeterli parayı çalışır kazanır
Nasıl seviyor, kalbinde ilk kim var ve karakteri nasıl, zeka seviyesi? Bunlara bağlı her şey. Maddiyatı salla, maneviyattan haber ver bana
Çokta fakir olmasın. İdare edecek kadar parası olsun yeter
Mühim olan çok değil güzel sevmek. Para konusuna gelirse beraber kazanırız sorun yok
İlişkide paraya bakan kadınlar cevap verir şimdi
Benim maddi durumum iyi olduğu için paraya önem vermem ama kötü olsaydı kesinlikle çok parası olan ı seçerdim
Çok seven fakir bir erkek aldım oda zamanla sevmiyor zaten en iyisi az seven zengin erkek alın kizlar en azından gönlünüzce yaşarsınız elde avucta birsey kalır acı ama gerçek
Sevmese ne hayrı var o paranın 🤔
Zengin erkek tercih ediyorum.
fakırı annesı sever genelde
Çok sevsin ya
Çok seven erkek
Hiçbiri.
Hiçbiri ahsh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?