- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki de zengin ve yakışıklı erkek :D yani 100 kızdan 99 u böyle der. bebeği gibi seveni kimse sevmez çünkü aksine nerede kötü davranan varsa onu seçerler. tabi 100 kişiden 1 i olan alınmasın çünkü gerçekten karaktere bakan kadınlar da var çok az da olsa. ama yakışıklı erkeği kızlar hayal eder genellikle ama normalde Kadınları etkilemek için en önemli şey, samimi ve gerçek bir şekilde kendiniz olmaktır. Kendinize güvenin ve kendi değerinizin farkında olun. İyi bir dinleyici olun, karşı tarafla empati kurun ve duygularını anlamaya çalışın. Saygı gösterin ve kendinizi karşı tarafa açın. İlişkilerde dürüstlük ve açıklık, uzun vadede daha sağlıklı ve güçlü bağlar oluşturmada önemli rol oynar.
17 Yorumla- +1 yıl
Ben severim :D kimse sevmez demeyelim
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Karakteri güzel olanı mı seviyorsun :D
- +1 yıl
Evet bayılıyorum😅
- +1 yıl
Çok iyiymiş abla, o yüzde bir içindesin demek 😅
- +1 yıl
Ya nerde bende o şans :D karakter diyoruz karaktersizi yapıştırıyor kader suratıma sjsjsk
- +1 yıl
Hep güzel şeyler bulsun seni abla :D 🥳
- +1 yıl
Bilmukabele canoo 😃
En İyi Cevaplar
Zengin yakışıklı erkekler kızların hayalinde ki hep 😄 ama bir insanın öncelikle kalbinin karakterinin önemi vardır dış güzellik sadece gördüğünüze güzel geliyor
Allah korusun bir gün kör oldunuz diyelim neyi görebilirsiniz hiçbir şeyi 🤷♂️ o yüzden insanın kalbini hissetmek en doğrusudur 😊 Allah görme, işitme, bedensel vb. Her engellimize şifa versin 🤲😊42 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısınız ki para aşk bir yere kadar hepten parasız oluncada ilişkide kavgalar başlıyor nerden biliyorsanız derseniz esra erolda bir çok örneği var sevgi ise saygı değerleri kalıcı insanlar bunu anlamakta zorlanıyor yani kısacası iş insanı anlamaktan geçiyor toplumumuz artık bu konularda duyar yeti'sini kaybetti...
+1 yılSinirliyken bile kırmayan erkekleri sevin. Çünkü narsist adam mutsuz kadın yaratır, mutsuz kadın mutsuz çocuk büyütür o çocuk da mutsuz olur
Sizi koruyor gibi görünen o kırıcı, sert adamlar aslında içlerindeki yetersizliği bastırmak için sizin üzerinizde hakimiyet kurarlar.
Bir kere geldiğiniz hayatı huzurlu insanların yanında geçirmeniz dileğiyle ⭐
11 Yorumla- +1 yıl
Amin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kadın pek pamuk gibi yumuşak erkek sevmiyor. Erkek biraz sert olunca kendilerini güvende hissediyorlar
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hadi itiraf edelim zengin ve yakışıklı erkek çoğu kişinin aklına geçen bir şey aslında. 😂 Yok artık öyle bebek gibi sevsin beni diyen. Hatta onu saçma ve @ptalca bulanlar olacaktır
20 Yorumla
+1 yılSeven erkek tercih edin. şahsen ben geçen gün bir kıza sinirlenmiştim trip atacaktım , sonra geçtim karşıma güldü özür dilerim dedi. İçim pamuk gibi oldu o gülümsemesi...
O gülümseme karşısında aciz hissettim tüm sinirlerim alınmış gibi oldu.
11 Yorumla- +1 yıl
Her yerde bunu yazıyorsun jslsh geçen bir sorunun daha altında bunları yazmıştın
+1 yılBen kız olsam zengin ve yakışıklı isterdim. Romantizm karın doyurmuyor.
Adam benim güzelliğimi yiyecek ömür boyu. Ben de onun parasını yiyeceğim.
Hayat farklı kulvarlarda müşterektir.
Kaldı ki zengin ve yakışıklı adam, romantizmi de yaşatacak yazılıma, donanıma sahiptir zaten.
10 Yorumla
+1 yılEn sinirli anında bile kırmayan.. Düşünce yapısı benimkiyle uyuşan ve kibar nazik olan..
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir dünya yok ya sinirliyken kıramamak falan dengeyi korumak şart. Sonra adamın tepesine çıkıyorsunuz hak size 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Dengeyi korumak istiyorsak, sinirlenseniz bile bebeğiniz gibi seveceksiniz nokta 😏
- +1 yıl
Öyle enayi bulursunuz inşallah 😃
- +1 yıl
Yahu enayilikle ne alakası var, sen misal aşırı sinirlisin törpüle azcık yaaa 🙄
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Soru başlığını görünce vay güzel mukayese dedim yani :D Sinirliyken kırmayan, bebeği gibi seven erkeği öpüp başınıza koyun
113 Yorumla- +1 yıl
Koyamam başıma 😃
- +1 yıl
Tabii, daha iyisini mi bulacak :D
- +1 yıl
Ah ya tam isabet 🎯😃
- +1 yıl
Benim kotam doldu :D çekil şuradan
- +1 yıl
Oha dur bunu ben diyecektim :D kes
- +1 yıl
Hainsin :D
- +1 yıl
Biliyorum 💁♀️ üff sjjsj
+1 yılZengin ve yakışıklı olsun, bebeği gibi sevmese de olur.
Sevginin fazlası da can sıkıyor
19 Yorumla- +1 yıl
Hayır bebeği gibi sevmese olmaz. Bebeği gibi seveni zenginlik ve yakışıklılık aratmaz
- +1 yıl
Ya ya
- +1 yıl
Öyle tabii, kabul et
- +1 yıl
Toz pembe bir bakış açısı. Dışarıyla hiç uyuşmayan.
- +1 yıl
Hayallerime turp sıkmanın alemi yok :D
- +1 yıl
Gözünü açmaya geldim, gerçekliğin tokadıyla sarsılacaksın ahaha
- +1 yıl
bebeği gibi sevenine hiç denk gelmediğimi sanıyor olman :D çok iç gıdıklayıcı
- +1 yıl
ha ha ha
- +1 yıl
😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSinirliyken bile kırmayan erkek cidden şaka gibi😂 varsa alırız ondann
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Tercihim 2 olurdu çünkü biz zaten zenginiz güzeliz 🤣
13 Yorumla- +1 yıl
Heh bana bunlarla gelin 😃
- +1 yıl
Tabii ya aynen öyle 😋
+1 yılSürekli bebeği gibi seven erkeği hiç bir kadın sevmez😀
13 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmayaaak
- +1 yıl
Sen bile bıkarsın 😀
- +1 yıl
Ben severim
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir erkek seçme sorusu daha gelmiş :)
Zengin erkek, yakışıklı olmasa da olur 😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
ahaha sence kadınlar hangisini seçer
- +1 yıl
Hayır alakası yok genelleme yapmayalım pls rica ediciiim
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok değer veriyor diye içindekileri söyleyemeyen insanı kim ne yapsın?
11 Yorumla- +1 yıl
İçindekileri uygun bir dille ve ses tonuyla söyleyebilir herhalde
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Zengin ve güzel kadın. Bu arada bebeği gibi davranan naif erkeği seven kadın 3 5 tanedir
18 Yorumla- +1 yıl
Hayır bak kaç tane gelmiş soruma
- +1 yıl
Yanlış tespit djdk
- +1 yıl
Sen mi tanıyorsun
- +1 yıl
😅 sus be
+1 yılZengin ve sinirliyken bile kırmayan erkek 😄 yakışıklıyı boş ver 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Kombinleyemiyoruz öyle :D
+1 yılsinirliyken bile kırmayan bebeği gibi seven alayım ben bi adet
18 Yorumla- +1 yıl
Paket mi olsun? 😃
- +1 yıl
paket olsun evde yicem 😂
- +1 yıl
Tamam hemen 😃
- +1 yıl
çabuk olur musun soğumasın 🤪😂😂😂
- +1 yıl
İstekleri de hiç bitmiyor hatunun ya
- +1 yıl
işte şimdi parçalandım 😬 isteklerim biterse ölmüşümdür 😂
- +1 yıl
🙄 hayallerin bitmesin
- +1 yıl
🥺🥺
+1 yılYukarıdan yakıştı aşağıdan sinirliyi aldım 😄 kırmayan kısmı ise ortada peygamber sabrımı aşıp aşmamasına bağlı ((:
16 Yorumla- +1 yıl
Sende peygamber sabrı mı var :D
- +1 yıl
Yok mudur 😄
- +1 yıl
Sana soruyorum 😃
- +1 yıl
😄 Eh diyelim hangi peygamber olduğuna bağlı 😄
- +1 yıl
Sjsj peygamber beğendiremiyoruz
- +1 yıl
😄😄
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben kadınları tercih ediyorum erkekler ilgi alanım değil
12 Yorumla- +1 yıl
Sen hangisinin :D öyle cevap verebilirsin soruya
+1 yılDünyadaki tek güç paradır, bir erkek olarak kadınlara, zengin erkekleri tercih etmenizi tavsiye ederim ama tutkulu ve çok mutlu hissettiren bir erkek çıkarsa karşınıza sıkılana kadar onunla takılmanızı da tavsiye ediyorum yani fakir ya da zengin tek bir kişiye bağlanmayın.
10 Yorumlaaşk diye bişey yok aldanmayın. bebeği gibi seven erkek de zamanla ilgisini kaybeder. bu kaçınılmazdır. zengin kişi en azından aşk acısı çektirmez. ayrıldığı zaman canın yanmaz ama bebeği gibi seven erkek ayrıldığı zaman hayatın altüst olur. mantığı olan zengin olanı seçer zaten.
10 YorumlaSinirliyken her insan kırıcı olabilir buna bende dahil. Yersiz sinirlenmelerin dışında sinirlenmek normal bir durum olsa gerek. Ben yakışıklı ve zenginden yana kullanıyorum oyumu. 😀
10 YorumlaKadınlar için
NET
Zengin ve yakışıklı
Hiç sinirliyken kırmayan falan yalanlarına girmesin sadece kendilerine inandırırlar10 Yorumla
+1 yılzengin yakısıklı gozu benden baskasını gormeyen sinirliyken bile kırmayan bebeği gibi seven erkek
10 YorumlaKızlar zengin ve yakışıklı erkeği seçer direkt sinirliylen bile kırmayan erkeğin değerini bilemezler çünkü
10 YorumlaAynen, bebeği gibi seven erkek aynen 😁 Nedense ilişkide en çok yıpranan, sürünen de kendisi oluyor 😁 Nerden biliyorsun diye sorma, biliyorum işte 😁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zenginlik ve yakışıklık geçici vasıflar ama sinirliyken bile ruha ve kalbe dokunabilen insan her daim diğerlerini solda sıfır bırakır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevdiğimi kıramıyorum anca bir kabahati olacak ki öyle kırayım. Sinirliyken sarılırım, öper koklarım bol bol..
10 Yorumla Bütün kızların cevabı net. Feminikler dahil. Sadece dürüst olup buraya yazmaya cesareti olanlar kimler acaba 🤣🤣🤣
10 YorumlaKadınlar genelde her zaman ikincisi der ama hep birincisini tercih eder :D bu yadsınamaz bir gerçektir
10 Yorumlamerhametli ve tutkulu seven adam alayim. paket yapın evde yicem
31 Yorumla- +1 yıl
Paket servisimiz kapanmıştır 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıldünyada iki güzel şey var:
sevilmek veborçsuz yaşamak
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Sinirliyken bile kırmayan bebegi gibi seven erkek.
10 Yorumla
+1 yılZengin ve yakışıklı erkek çünkü yiyici biriyim ben 😂
10 Yorumlatabii beni kızdıracak, damarıma basacak yine ben hiçbir şey demeden sevecem. Gururdan falan haberiniz var mı yav sizin?
13 Yorumla- +1 yıl
Aşkın gururu olmaz olamaz
- +1 yıl
Evet yeri geldiğinde gurursuzluk yaptığım olmuştur, seviyorsam yine yaparım gocunmam
ikincisi para bi şekilde kazanılır da ikincisini bulmak zor be çok zor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılE ) Kimi seviyorsam o.. 😀
(Ben akıllanmam..)
10 Yorumla Bebeği gibi seven zenginlik olsun sevgi olmazsa ne ise yarar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s +1 yılSinirliyken bile kırmayıp bebeği bi davranan erkek 🥲
10 Yorumla
+1 yılBen para istemiyorum bebeği gibi sevsin para işini hallederiz
10 Yorumla
+1 yılBunlar beraber olmuyor mu ☺️ zengin gozell karaktersiz kadın tercihimiz. Karakteri biz ekleriz
10 Yorumla
+1 yılSinirliyken kırmayan erkek demek duygu kontrolü yüksek erkek demektir. Yani her zaman makbuldür 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hepsi sinirliyken bile kırmayan erkek ister ama
Zengin ve yakışıklı süründürene aşık olurlar🤣10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılKarakterli, kültürlü, özgüvenli olanı tercih ederim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇağımızda zengin erkeği reddedebilecek kadın yok gibi bir şey...
10 Yorumla
+1 yılSinirliyken bile kırmayan Bebiş gibi davranan erkek
10 Yorumla
+1 yılSinirliyken bile kırmayan bebeği gibi sevennn
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSinirliyken bile kırmayan tabi ki, her an kaybedebileceği yönleri ile ilgilenmem
10 Yorumla
+1 yılBebeği gibi sevmeyecekse, saygısızsa o erkeği ne yapalım?
10 YorumlaHepsi birinde olamaz mı 😄 ver oradan ortaya karışık bir şeyler
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır olabilemez 😅
- +1 yıl
Biliyorum, işin şeyi orada zaten 😅
Sinirliyken bile kırmayan, bebeği gibi seven, yakışıklı ve zengin erkek jfjfjfk
12 Yorumla- +1 yıl
Olmuyor öyle :D ya hero ya mero
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılKırmayan erkek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZengin is loading
Yakışıklı✅
bebek gibi seven ✅
…✅
10 Yorumla
+1 yılKadınlar sinirli tavır sergileyip ters konuşan erkekleri sever
10 Yorumlaİlgi meraklısımısınız? kendiniz kendinize yetersiziniz kendi paranızıda kendiniz kazanın kızlar güçlü olun
211 Yorumla- +1 yıl
Dimi her şeyde erkeklere bel bağlıyorlar, erkeksiz yaşayamıyorlar sonra geliyorlar erkekleri eleştiriyorlar. Ulan erkekler olmasa bunların çoğu aç kalacak.
- +1 yıl
@teomann0 Bende böyle düşünen bir kadına denk geldiğime sevindim, kadınlardan senin gibi düşünen çok daha nadir gibi. Ben kadınların güçlü olmasını istiyorum ama yine dönüp dolaşıp kadınlardan linç yiyorum beni anlayabildiğine sevindim. Şahsen ben kendisini bebeği gibi sevmeli isteyip her şeyi benden bekleyen, bensiz daha kendine bile bakamayan, koruyamayan bir kadını istemem. Ben niye ona bebek bakıcılığı yapayim, böyle bir şey istesem zaten bebek yaparım. Kendileri büyüyemiyor birde erkeklere geç olgunlaşıyor diyorlar. Kadınların kendilerini gereğinden fazla pasifleştirmeleri aşırı itici bir özellik. Gerçek anlamda bebeğim olmadığı sürece kimseye bebek bakıcılığı yapamam ben.
- +1 yıl
@fjjdhxhxhx o kadar haklısın ki durumu kısa ve net bir şekilde açıklamışsın ben ne desem kelimeler kifayesiz kalır zaten öyle kişiler takılıcak insan değiller kendi sığ görüşünden çıkamıyorlar bunun için çabalamıyorlar bile bu yüzden o kişilere etkisiz eleman gözüyle bak linçlere de aldanma doğru yoldasın sevgili dostum
- +1 yıl
Çoğu erkek, güçlü kadınlar karşısında maskülenitenin iktidarının sarsılacağı kaygısı taşır arkadaşlar. Bu yüzden de kadının zayıf, kırılgan ve bağımlı olması beklenir.
- +1 yıl
Kusura bakmayın, sohbetinize ortadan daldım ama, bunu da paylaşmak istedim.
- +1 yıl
@fjjdhxhxhx Bu arada, sana yüzde 100 katılıyorum.
- +1 yıl
@teomann0 teşekkür ederim
- +1 yıl
@Banker_Bilo ne kusuru saçmalama ortadan falan dalmadın yorumlar kısmı zaten herkesin fikrini belirtmesi için var isteyen istediğini yazabilir herkese açık sonuçta, hanımefendi bu durumdan rahatsız olacak olsa yanıt özelliğini kapatırdı diye düşünüyordum.
Konuya dönecek olursak, evet bu durum maskülitenin üstte tutulmak istemesi ile alakalı, ne yazık ki kadınlarda buna boyum eğiyor, sonra da kadın ve erkek niye eşit değil derler ancak bu eşitliği sağlamak için bir çaba sarf etmiyorlar. Bence kadınına gerçekten değer verecek erkek ona hükmetmek istemez, aksine güçlü olmasını ve kendine yetebildiğini görmek ister, kimi erkek bundan etkilenir ancak kimi erkeğin ise gözünü korkutur. O maskülen ve sert görünümlerinin altında kırılgan ve korkak bir ördek yatar çoğunun.
Bana katıldığın içinde teşekkür ederim. - +1 yıl
Düşünüyorum*
- +1 yıl
@fjjdhxhxhx Bu maalesef Türk toplumunun sorunu. Liberal Batı toplumlarında erkeklerin böyle bir kaygısı yok, yani kadınların bağımsız olmasıyla egoları örselenmiyor. Bu arada, Türk kızının bir çelişkisine de değinmek lazım. En özgürlükçü olanı bile iş evlenmeye gelince evliliğin tüm ritüellerin erkek tarafından yerine getirilmesini beklerler. Erkeğin kendisinden fazla kazanmasını ve sosyal/finansal statü olarak kendilerinden üstün olmasını beklerler. Evlendikten sonra gelirlerini aile bütçesine katmak yerine diledikleri gibi harcamak, geçim sorumluluğunu erkeğe yüklemek isterler. Çoğu feminizmi kadınların erkekler üzerindeki tahakkümü, erkeği toplumda pasifize etmek, kadının sözünü geçirmesi olarak algılar.
+1 yılBu devirde para yoksa hiç bir şey olmaz. Zengin ve YAKIŞIKLI diyor ne güzel. Keşke karşıma çıksada tamsam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tabiki ikinci şık
12 Yorumla- +1 yıl
Yalnız öyle erkek az kaldı kapan çoktan kaptı
Darısı olmayanlarin başına (beni bebeği gibi seven tek insan annemdir cunki gercekten onun bebegiyim)
Beni bebegiymiş gibi seven bi kadın olsa sevinirdim amaaa amaaa
Nerden geldi aklıma bunlar 🫣😭😭😭
Hep senin soruların yüzünden 😭 - +1 yıl
Hayda sorularıma bu kadar içerlenme
+1 yılSanırım ben hepsinin karışımıyım 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Ukala 😬
- +1 yıl
Yok yahu estağfurullah 😅. E yani işim var. Tip allaha emanet orası ayrı. 😂. E naziğim de yani sevdiklerime diye düsündün ondan şeettim 😂
- +1 yıl
Tamam tamam, öyle diyorsanız öylesinizdir 😃
- +1 yıl
djsj tamam diyorum ya :D
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsenin için hepsi bir arada olmalı
13 Yorumla- +1 yıl
Kim dedi bunu? 😅
- +1 yıl
zat-ı şahanem : )
- +1 yıl
Zenginlik yakışıklılık bende yaprak oynatmıyor 🥹
Zengin ve yakışıklı erkek tabi yalansız bir Dünya olsaydı kimse asla başka bir cevap vermezdi yalancılar kendini belli ettirdiler bile 🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılsoru kurgusunda teknik bir hata var 😜
14 Yorumla- +1 yıl
Neymiş?
- +1 yıl
zengin ve yakışıklı zıt yansıması çirkin ve fakir.. ama tek sorun bu değil, çapraz bir eşleşme olmalıydı... fakir ama yakışıklı mı? çirkin ama zengin mi? yalnız bu denklemde sinirli ama sakin erkek nereye konulacak o biraz muamma 🤔 nasıl karışık bir zihnin var senin 🙈
- +1 yıl
Gayette karışık bir zihnim var, giren kayboluyor
- +1 yıl
hmm en sevdiğim şey 😜
- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası