Zengin bir erkek mi, sana aşık olan bonkör erkek mi?

Kızlar merhaba memur bir ailede büyüdüm yaşamım hep orta halliydi kendi ayaklarımın üzerinde durdum dershaneye gitmeden istediğim bölümü kazandım şimdi atama bekleyen bir öğretmenim. Lüks yaşama özenen biri değilim ancak temel ihtiyaçlarımı karşılarken düşünmek istemiyorum. 4 yıllık erkek arkadaşım var bana bağlı beni seviyor ben de onu uni hayatımız çok güzel geçti ailesiyle tanıştım. Her kadının isteyeceği bir erkek tipi dürüst aileme karşı aşırı saygılı düşünceli bana düşkün zeki oturmasını kalmasını bilen okul hayatında başarılı özel günlerimizi unutmayan benimle evlenmek isteyen birisi. O da okulu hem iyi bir ortalama ile bitirdi hem de derece yaptı atanması kesin diyebilirim. Onu seviyorum aşığım sevgilime ama bazen gelecek kaygısı sarıyor beni anksiyete tanısı aldım sınavdan sonra özellikle sınavım beklediğimden kötü geçmesi ile ortaya çıktı bu durum sevgilimden soğudum nedeni o değil ben benim sınavım kötü geçti ve onun iyi oysaki ikimizde atansak yaşam koşullarımız daha iyi olabilirdi ona haksızlık yapıyormuş gibi hissettim ama o bunu dert etmedi olabilir bir daha denersin sorun yok dedi. Ancak ben başka bir şey düşünemiyorum tek memur maaşı ile nasıl geçineceğiz kafasındayım onlarda varlıklı biri değil ben de henüz 22 yaşındayım bazen diyorum acaba çok zengin biri ile olsam hayatım nasıl olurdu. Para düşkünü biri değilim ancak hayatımı hep aynı standartta yaşadım acaba çok sevsem de yanlış kişi ile mi beraberim zamanla ondan soğuyacak mıyım ya da gün geçtikçe daha yüksek hayat standartları isteyecek miyim sorum şu sizce evlensem sevgilim ile pişman olur muyum belki bende atanacağım çok sınırda bir puanım var açıkçası ama ikimizde atansak bile sevgilimin ailesinden bir yardım görmeyeceğiz ve her şeye sıfırdan başlayacağız. Bazen kendimin de parayı düşünmeden yaşamayı hak ettiğimi düşünüyorum. Yaşım daha küçük biraz farklı insanlar gör farklı yerlere git farklı deneyimler kazan diyorum içimden hayat çok kısa sürekli hesap kitap yapma diyorum. Diğer tarafım sevgilin ile aran iyi kafan uyuşuyor onun yanında mutlusunda daha ne istiyorsun diyor. Çok arada sıkışmış kalmış hissediyorum siz olsanız ne yapardınız. Bu arada akrabalarım çok zengin pldukları için kendimi onlarla da ister istemez kıyaslıyorum tabi ki Allah herkese daha çok versin ama bazen içim benim de istiyor dertsiz tasasız bir hayat.
Zengin bir erkek mi, sana aşık olan bonkör erkek mi?