Zengin erkek
Fakir adam
Her ne kadar dilimiz seven fakir erkek dese de kadınlar malum olan o seçeneğe gönüllerinde daha yatkın. Aslında sevgiyi ve parayı eşit tutar ama bazen de parayı sevgiden üstün görürler. Bu soru aslında 25 yaş ve üzeri kadınlar içn daha sağlıklı cevap alınabilecek bi soru. Malum genç kızlarımız olgun düşünememekle birlikte aslında doğru düşündüklerini zannediyorlar.
Aslında işin aslı; ne zengin ne fakir adam + gerçek, samimi ve sadık aşk= Mutlu, huzurlu ve uzun ömürlü evlilikler... Yeter ki sevsin insan, SeveN Ne YapmaZ...
Hocam samimi söylüyorum senin elini öperim ben istersen benden küçük ol farketmez.Nasıl bir duygusal anarşistsin sen yaa Helal diorum başka bişey demem böyle cevaba.
Aminnnnn
Kızlar ne kadar inkar ederse etsin herşeyin ucu maddiyata dayanıyor. En basitinden, her kız evlenip yuva kurmak ister. Evlenmek de maddiyata bağlı bu zamanda, o adam seni geçindiremeyecekse nasıl evlenecek, kız onu bekleyecek mi beklemeyecek mi? Seni bir ömür beklerim diyenlerin 2 seneyi bile dolduramadan o çok büyük aşkından sevgisinden vazgeçtiği bir zamandayız :)
süper yorum teşekkürler.
Valla ben ikisinide istemezdim cunku elimde her zaman bir C planim oldugu icin beni seven zengin bir erkekle evlenirdim ki gercekte de yaptigim sey bu:)
Ne alakasi var ya!Simdikini bende seviyorum.O yuzden onu birakmam ben:)Siz erkeklerde ne kotu dusunuyorsunuz ya!
seven fakir adam tabiki zengin olmuş mutlu olmamışım napim ben zenginliğiii
Cevap
3Cevap
Sadece iki seçenek mi?..
Evlenmem bu kadar basit =D.
Sadece 2 hayatta 3 seçenekli bişey söylesene bana.Evet-Hayır
Zaten sen olumlu bişey söylesen şaşardım.Lan meselesi geliyor aklıma :)
seven erkek tabikide . mutlu olmadıktan sonra zenginligi napayım.beni sevsin bende onu seveyimvarsın fakir olsun hayat müşterek bende çalışırım herşeyi yaparız birlikte
gercekten seven insanı bulmak zor ben fakir kisiyi tercih ederdim cünkü gercekten seven insanın verdigi mutlulugu hic bir para satın alamaz
Aşk olmadan hiçbir şey olmaz,ben kimi seviyorsam onun yanında olurum.
tabıkıde normal olana gıderım para herzaman mutluluk vermez bn bu düşüncedeyım
sallıyolar gerçek zengin erkek o kızların dediği anca filmlerde olur
Yaaa bu adamı bu kahpe dünyaya isyan ettirende parayı tercih eden kadınlar.
kesinlikle seven erkek (tabiki sadece seven degil ayrıca her konuda dürüst ve saygılı bir insan da olması lazım)
kızların vereceği cevap belli ama gerçek sevmeyen zengin erkek
ikisinin ortası yok mu bunun :)
yokkkk
Teşekkürler
fakir ADAM olsun adam gibi sevsin yeter :)
ii soru burdan kız bakıyım şimdi
Çakalllllll :DD
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar