Bana evlenme teklifi edebilmek icin ise girmis🥺 allah bin belamı versin her şeyin icine ettim nasıl düzelticem şimdi elim ayağım titriyor yardım edin lütfen 

2 tarafta sorunlu kişilik.
1. taraf olan dişi birey standart tc tatlısı. Üstüne çok şey yazmak istemiyorum.
2. taraf olan kişi ise yalancı. Siz sanıyor musunuz ki bu 10 saat boyunca bu insan hiç su içmiyor, yemek yemiyor, tuvalete gitmiyor.
Soruyu açan arkadaşa tavsiyem bunu hayatında kural edinsin. Sevgi ve saygı dilenilmez.
Kusura bakma ama gerçekten mahvetmişsin.
İzin gününde onunla buluşmak istediğini söyle özür dile eğer buluşmayı kabul etmiyorsa izin gününde ona pasta ve özür notu gönder. Pişmanlığı simgeleyen bir çiçek de gönder yanında.
Cevap
15Cevap
10 saat çalışan bir adama is saatinde arayamadi soramadi diye ne tribi yapılır yawww:))))
Ama o evlilik teklifi iside senaryo :)
al işte adama sanki insan değilmiş gibi davranıyorsunuz ondan sonrada pişman oluyorsunuz şu lafları etmeden önce bir düşünseydin bari
Haftasonu yuzuk alıp o cocuga evlenme teklıf etmezsen ıkı yakan bı araya gelmez yazık be
Çalışan insana da bu denmez aynı şeyi ben de yaşadım gıkım çıkmadı bazılarınız hayatı toz pembe sanıyor kolay sanıyor anlayana kadar da iş işten geçiyor.
Çocuk haklı, senden kurtulduğu için de şanslı, sıkılmışmış, siz sıkılmaya devam edin
Yavrum gurur falan ne varsa al ayağının altına bu çocuğu üzme daha fazla gönlünü al
Çalışan birisine neden bukadar yukleniyirusn
Bana manipulasyon gibi geldi acikcasi, uzgunum...
"Beni kendinden kurtardığın için teşekkür ederim" bu cümle beni delik deşik etti
Çok kolay manupule oluyorsun haklıyken haksız cikiyorsun6
tam bi çomarsın sen kanka inş çocuk farkına varır isabet olmuş ayrıl kurtulsun senden
Helal be yağıza sağlam laf söylemiş 😀
Çoçuğun son tavrına bravo
*Çocuğun*
Ergen gibi davranmışsın.
Ara al gönlünü seviyor bu adam seni
geçmiş olsun
Yazık cidden kimler seviliyor..
Beter ol.
🚬🚬
Yağız iptal
Duygulandım lan adam kim bilir ne kadar üzülmüştür
Geçmiş olsun