2 yıllık ilişkimde 2 ay ayrılık oldu. Ayrılık öncesi sürekli görüşmek isteyen adam, barışmadan sonra hiç buluşmuyor. Neden?

Sürekli Hergün Hergün fırsat yaratım görmeye gelen sürekli görmek isteyen adam 2 aylık ayrılık sürecinden sonra buluşmaya isteksiz hemen hemen 2 haftadır görmüyorum sadece 1 kere buluştuk. Araya biraz annesi ailesi girdi. Ayrılık sebebi zaten annesi vesveseler vermiş sürekli yok efendim bize hiç zaman ayırmıyorum sürekli onlasın, belli bi süre problemlerimiz vardı annesi ordan yola çıkarak iyi bi insan olabilir ama birbirinize iyi gelmiyorsunuz diyerek aklını bulandırıp ayırdı. Sonra tekrardan yine kendi gelip ben sensiz yapamıyorum ailem ne derse desin onların dediği yolu denedim ama çok kötüydüm o sürede diyen birisi? Ve tartışma konularımız sadece boş kıskançlığı. Normal bir sürme bile sürsem tartışma yaratan ya da arkadaşlarımla dışarı çıksam kızan birisi sadece ona zaman ayırmamı isteyen ki kendiside tam olarak bütün zamanını bana ayıran birisiydi neden ayrılık sürecinden sonra uzaklaştı kendi geldiği halde?

2 yıllık ilişkimde 2 ay ayrılık oldu. Ayrılık öncesi sürekli görüşmek isteyen adam, barışmadan sonra hiç buluşmuyor. Neden?