AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O iliskli değil savaş bence 2 ayda 3 ayrılık bence adam biraz egoist ve kibir bombasi
Bakması barışmak isteyip egosunu mu yenemiyor demek. Hep benim sayemde barışma oldu zaten şimdi yine ayrıyız. Acaba yeni mi anladı hatasını barışmak istiyor ama adım atamıyor.
Ben olsam bir daha barismam cunki yine aynı şeyler olcak bu işler oyun değil oyuncak değil herkesin bir hayatı bir psikolojisi var
Bende tamam bitti diyorum ama seviyorum onda da bir çaba yok. Bazen bakıp bazen bakmıyor anlamadım. Birini sevmiş kız yüz vermemiş başkasından duydum ümidi kesince arkadaş vasıtasıyla başladık ilişkiye zaten.
Yani sen yarabandisin onun için sen yürekten sevebilirsin ama o kişi için aynı şeyleri söyleyemiyorum bu yolun sonu senin üzülmen için var bence olmuyorsa bir şeyi en baştan bitirmek daha iyi
Benim yanımda mutluydu. O kıza zaten sinir oluyormuş artık istemiyormuş. Bizi de biliyor kız. Evet ben çok seviyorum.
Senin hayatın senin kararların sorgulayamam sadece fikrimi soyleyebilirim
Teşekkür ederim. 2 ay oldu unutmuştur bence. Kızı görmek dahi istemiyormuş zaten. Zaten istese kız için uğraşmaya devam ederdi benimle başlamazdı diye düşünüyorum.
Yani ben diyeceğimi dedim yine aynı şeyleri yasiycaksin
Teşekkür ederim 😭
Rica
Bağlanma sorunu işte
Ama zaten evlilik için başlandı ciddi yani. Aynı işyerindeyiz. Yanımda çok mutlu. Neden bağlanma sorunu olsun ki.
2-3 kere neden ayrılır bir insan
Sen olsan napardın. Sürekli gördüğüm birisi. Bazen bakıp bazen bakmıyor umursamıyor gibi. Barışmak için çaba da yok.
Bilemiyorum zor bir durum aynı senin gibi kafam allak bullak olurdu.
Kendince taktik kasıyor herhalde
Ayrı kalmak uzaktan görmek yeter mi. Taktik derken ümit mi veriyor bana barışmak mı istiyor.
Bilmiyorum egosunu tatmin ediyordur belki senin de ona bakmanla
Aslında olabilir ben görmek için uğraşıyorum onun bir çabası yok. Sevmese de bakar mı? Tekrar barışmak için çabalasam mı diyorum.
Yani egosunu tatmin etmek için bakar. Acaba yoklasam sevişir miyiz diye bakar. Gerçekten seviyor olabilir ondan bakar. "Bana bakıyor mu la bu hala? " deyip meraktan bakar. Ama daha önce manitaysanız gelip yanına konuşmaktan çekinceğini pek sanmıyorum.
Bir de yaşınız 34 diyor kolpadan yazmadıysanız bu yaşta böyle şeyler nasıl yapıyorsunuz bunu nasıl soruyorsunuz anlamadım açıkcası.
Evet evlilik amacı ile başladık. Ama işte sürekli ayrıl barış ayrıl barış oldu. Ben seviyorum. Şimdi ayrıyız bazen hiç umurunda değil gibiyim bazende bakıyor ümit veriyor barışmak için çabalamıyor da.
Olmuyorsa zorlamamak lazım şahsi kanaatim
Yaşım doğru aynı işyerinde çalışıyoruz ama gerçekten ilişki konusunda hiçbir deneyimim yok. İlk defa arkadaş vasıtasıyla başladık oda böyle oldu. İşin içinden çıkamıyorum.
Karşı taraf kaç yaşında
İşte kalbime söz geçiremiyorum hergün karşılaşıyoruz mecburen. Görünce de maalesef unutulmuyor bakıyorsun. Teşekkür ederim.
36. Gerçekten çıkamadım işin içinden. 20li yaşlarda olsak durumu anlarım. Evlilik amacı ile başladık aynı işyerindeyiz. Çok zor.
Ayrılık sebepleri neydi
Görüşememek. İşte benim bazen kıskanmalarım aşırı değil asla.
Niye görüşemiyorsunuz
Valla konuşacaksak istersen mesaj at belli ki uzayacak sohbet
Ama senin yorumların içime su serpmiyor 😁 mesaj nasıl atılıyor. Erkekler gerçekten çok garip.
Benim profilime girip sağ üstte mesaj tuşu var ona basıp denesene benim olmuyor
Yani su serpmiyora gelince ben şu an geçmişinizi pek bilmiyorum o yüzden ona göre konuşuyorum mesela neden görüşemiyorsunuz sen neyden kıskanıyorsun falan bir sürü etken durum var ama burada yorum yazarak olmuyor 😅
Mesaj tuşu yok bende de
Bende de olmadı mesaj tuşu yok
Bir daha ayrılmak
Barışmak istemiyor mu? Arkadaş vasıtasıyla başladık onun sayesinde barışıyoruz sonra tekrar ayrılık. Sevmese bakmaz diyorum sevse ayrı kalmaya dayanamaz diyorum çözemedim.
* için her şey
Öyle bir şey sezmedim. Ciddi başladık ilişkiye. Zaten genelde ayrıydık. Yine ayrıyız. Arada bakması ümitlendiriyor. Ama neşesi falan yerinde ben daha kötü durumdayım.
Sen müneccim misin. Bence değilsin. Ama ben erkeğim ve bir erkeğin ne düşündüğünü en iyi ben bilirim
Değilim kusura bakma. İşin içinden çıkamadığım için soruyorum. Ama istese fazla uzatmadan evlilik teklifi yapardı. Evlilik niyeti ile başladık çünkü.
Kısa süre içinde hiç kimse kimse ile evlenmek istemez. Görücü Ulusu bile 1 seneye yakın sürüyor
Aynı işyerindeyiz o kadar uzamaz bence eğer hayırlısı ile olursa tabi. Erkek saçma sapan şeyler yüzünden severse ayrılır mı. Bu böyle hemen ayrılıyor.
Ayrılır
Demekki oda egolu. Ben mecburen ayrılıyorum. Onun yüzünden. Siz severkende ayrılır mısınız aldatma yok yalan yok arada.
Ayrılmam
Bende ayrılmam. Seven insan nasıl dayanır zaten ayrılığa. Egoadamm.
Benim o yönden sıkıntım yok. Ayrıldığım kişiyi unuturum
Erkeklerin yüzde doksanı artık doğru mu bilmiyorum ama sizin gibi söylüyor. Keşke bende sizin gibi olabilsem. Duygular öne geçiyor maalesef
Biz daha çok mantık ile hareket ettiğimiz için böyle.
Gerçekten sevsen mantık işlemez bence. Eğer erkekler mantıkları ile hareket ediyorsa bittiyse bitti arada bakıp arada bakmamak ne anlama geliyor.
İyi günler hanım efendi.
Teşekkür ederim iyi günler