Romantik ve tanidigim erkeklere gore asiri kibsr biriydi. Beni kandirmayi basardi. O donemde sevgilisinden yeni ayrilmisti ve ben de zaten baska birini hayatimdan cikarmistim. Gorusmek istemememe ragmen bana bebekmisim gibi davranip kendine bagladiktan sonra bi ger*zekaliya inandi ve gitti. Ben de donup bakmadim zaten bi daha. Kimseyle ugrasacak degiliz ya 💅🏻💅🏻
Ya bizim iliski surecimiz 1 ay bile surmedi ama 2 3 yildir birbirimizi taniyoduk. Ortak arkadasimiz vardi ve gecmiste de benimle sansini denemeye calismisti. O zamanlarda istememistim cunku benlik degildi dedigim gibi hayatima kendini sokmayi basardi sonra da geldigi gibi gitti. O zamandan sonra ortak cevremiz yuzunden ayni ortamda cok bulundugumuz oldu. Baslarda asiri geriliyodum ama zaman gectikce sogumamla birlikte umursamamaya basladim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yani oldu da genel de kıskançlık sebebi ayrılık
Öyle bir şey hiç olmadı
Sizin gibi güzel birinin hiç ilişkisi olmadı mı?
Sevgilim oldu ama kısa sürmedi uzun ilişkidi
Anladım, ilişkide stabilite iyidir cidden.
Adam pisligin teki cikti riza baba
ne yaptı
😄😈
Romantik ve tanidigim erkeklere gore asiri kibsr biriydi. Beni kandirmayi basardi. O donemde sevgilisinden yeni ayrilmisti ve ben de zaten baska birini hayatimdan cikarmistim. Gorusmek istemememe ragmen bana bebekmisim gibi davranip kendine bagladiktan sonra bi ger*zekaliya inandi ve gitti. Ben de donup bakmadim zaten bi daha. Kimseyle ugrasacak degiliz ya 💅🏻💅🏻
Of çok güzelsin ya
@Nick01 romantiklik oyle olmuyo ger*zekali daha iyisini dene. Ayrica enayi mi sandin sen beni maymun gozunu acti 👀 host lan
Zoxjxkzkxxoxixjoxjxoxixixxixjxodixpiz
Dur denim , gökyüzündeki bulutlara uçmayı sen mi öğrettin güzelim...(devamını yarın düşünürüm üsendim )
ne kadar sürdü peki
Ya bizim iliski surecimiz 1 ay bile surmedi ama 2 3 yildir birbirimizi taniyoduk. Ortak arkadasimiz vardi ve gecmiste de benimle sansini denemeye calismisti. O zamanlarda istememistim cunku benlik degildi dedigim gibi hayatima kendini sokmayi basardi sonra da geldigi gibi gitti. O zamandan sonra ortak cevremiz yuzunden ayni ortamda cok bulundugumuz oldu. Baslarda asiri geriliyodum ama zaman gectikce sogumamla birlikte umursamamaya basladim
Uyumsuz oldugunu farkedince ayriliyosun
Evet 3 ay kadar sürdüğü de oldu.. çok basit nedenler yüzünden insanlar ayrilabiliyor
Evet oldu. Zaten FB ilişkisiydi
Hepsi sjsjs
neden peki
Uyumsuzluk şımarıklık bi em onda var sanki
Oldu tabiki
Sadece ilişki yaşamak istedik, yaşadık bitti
yaşamak için yaşamak
Evet öyle, mutlu et mutlu ol ayrıntıya girme
evet.
Evet
Uzak mesefe sanal olmuyor realde olması lazım
Oldu da sanal