Evet, katılıyorum.
Hayır, katılmıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır, ilişki çift taraflı yaşanan bir olay. Erkekler kadar kadınlar da etkili muhakkak. Bunu cinsiyete uyarlamak doğru değil.
Soruya kanıt teşkil eden video ve araştırmaya gelince de ona biz de aşklar sizdeki gibi değil başka yaşanıyor güzelim diye şarkı armağan ediyorum. 😂😂
İlişkinin başarılı olmasını istiyorsanız saygı, sevgi, sadakat ve Güven olmazsa olmazdır bunlardan herhangi biri ilişkide yoksa diğer 3 ünün geçerliliği yoktur yani mesele erkek veya kız değil karşılıklı alışveriş
ilişkinin başarı kriterinin evlenip mezarı görmek olduğunu kabul edersek o süre boyunca kadın eylemleri de önemli. sürekli dır dır yapan kadınla ilişki yürür mü 😂
Kadının iletişim kurma çabasını dır dır olarak değerlendiren bir erkekle hiçbişey yürümez zaten. Ne arkadaşlık, ne evlilik.
dır dır etmeden iletişim kurabilen kadınlar da var 😛 arkadaşlık niye onu anlamadım 😂 arkadaşlarına da mı dır dır yapıyorsun 😂😛
Beyefendi susar mısın 😄
tabii ki. dır dır yapan kadına karşı en iyi savunma susmaktır. pili bitince o da susar. 😛
Kendisini dinleyecek başka erkek bulmuş da susmuş da olabilir 😏
başarılı ilişkiye toprak atan kadındır diyebiliriz o zaman 😛
Geçinmeye gönlü olmayıp, kadını soğutan erkektir nokta
😶😶😶😶
Katılıyorum erkek rahat durmazsa o beraberlik yürümez
Şaşırdım😄
Bu konuda aynı fikirde olmamıza.
Cevap
10Cevap
Hayır. Sonuçta ilişki iki kişilik yaşanıyor. Bunu erkeğe yüklemek doğru değil.
Vidyoyu izledin mi?
Aferin 😄
Ilişkinin karşılıklı yaşandığını düşünerek tek taraflı olmayacağını düşünürsek tek taraflı olmadığını söyleyebilirim. Her iki tarafa eşit yük düşüyor.
Yuvayı dişi kuş yapar demişler demekki o zaman doğru olan bu dur
Eskidenmiş o. Uçtu o kuşlar..
Herkes kendi yuvasını kendisi yapacak.
%60 evet demiş. Pardonda erkekler sizin kulunuz değil yani hanımlar.
Tabiki kimse kimsenin kulu değil. Ama dengeyi kurmak ve korumak çok önemli. Fazla fedakarlık vefasızlık getirir. Ölçülü yapmak yaşamak gerekir herşeyi.
İyi de yani hep erkekler mi çabalayacak, hep erkeğin gayretiyle mi yurüyecek... saçmalık bu cümle. Ben katılmıyorum. Hayat müşterektir.
Katılıp karılmaman sonucu değiştiriyor mu peki?
Kadınlar olarak böyle mi düşünüyorsunuz cidden 😅 erkek çabalarsa sevgili oluruz, erkek çabalarsa evleniriz, erkek çalışır çabalarsa evi geçindirir, erkek çabalarsa boşanmayız, erkek çabalarsa huzurluyuz. Pardon da kadınların üstüne hiç görev düşmüyor mu 🙄
Sadece Erkeklerin gayreti aşkın kaderini belirleseydi lut kavmi örnek bi topluluk olurdu 😂
Ben hep çabalayan tarafdım. Ama asla huzurlu ve mutlu olamadım yalnızken olduğum kadar. Demekki benim elimde değildi bu durum🤷♀️
İki taraflıdır. Kadın bütünleştirici, erkek koruyucu gibidir sevgide. Erkeğin sahip çıkıp korumadığı ilişki nasıl aşınıp tükenmeye mahkumsa kadının bütünlestirici rolünü üstlenmedigi ilişkide içerden çürümeye mahkumdur. Ben ihaleyi tamamen erkeklere yıkmayı doğru bulmuyorum. Arkdaşımsın.. eşimin karakteri senin gibi olsaydı pamuklara sarardım. Herkes aynı değil 🙂. Hoca kötü diye camiyi yakmanın anlamı yok bence 😉
Soruya kendi düşüncemi yazmadım. Bu araştırmayı yapan, üzerine kitaplar yazan da bir erkek. Sırf erkeksiniz diye yapılan araştırmaları, farklı bakış açılarını yok sayamazsınız.
İsterse graham bell yazmış olsun bu kitabı umrumda değil 😂. Sırf kadınlara acaba nasıl yaranırım, feministleri nasıl mutlu ederim, kendi kusurundan bi haber burnunun ucunu görmeyen kadınlarin vicdanini nasil rahatlatırım mottosuyla yapılmiş bir çalışma. Tabii sözüm meclis dışı. Sen başkasin benim gözumde 😇
Meclis dışı falan değil. Bende bir kadınım, feminist bir kadınım.
İkimizde karşıcinse önyargılıyız ve bence bu sebeble tartışıyoruz. 😂. boş ver. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ne güzel işte. Sizi destekleyen bir çalışma olmuş harika 😂🤣. Ben ömrümde çok etkileyici ve insan haklarinı cinsiyetçi olmayan bir yaklaşımla savunan bir çalışma olmuş. 👏👏
Ne zaman kadınlar erkeklerle eşit yaşam koşullarına sahip olursa o zaman cinsiyetçi olmaktan vazgeçilebilir. Ama şimdi değil..
Kadın erkek eşitligi mi... ohoo... kadınlar yasalarımız sağolsun erkekden daha üstün varlıklar artık. Kadının beyanı esastır diye kanun var bu ülkede. Bi kadının tek bi sözüyle bi erkeğin hayatı karartılabiliyor. Ayrıca Toplumumuzda erkeğin üzerindeki maddi baskıyı düşünün mesela. erkek çalışcak, erkek altın alıcak erkek evlilik masrafını karşılayacak, erkek nafaka ödeyecek... kadınlar bizden üstün durumda şu an. Ve gelecekte çok yakında çamaşırhanelerde ve yemekhanelerde kadinlar ellerinde kırbaçlarla duracak erkekleri kamçılayarak çalıştıracaklar. O seviyeye çok yakıniz 😇
Umarim bir feminist olarak gelecekte erkekler icim hayalini kurduğun şey bu degildir 😂
Artık kadının beyanı esas değil, delili esas şeklinde değişti o yasa. Altınlar düğünden sonra ne oluyor sence? Ya araba değiştiriliyor ya ev alınıyor ya borç ödeniyor. Kadının hakkı olan altınlarla değiştirdiği arabanın kapısını sert örttün diye kadınla kavga ediyor sonra. Kanunlar kadınların lehine doğru ama hiçbi zaman uygulanmıyor. Boşanmaya çalıştığı erkekden korunma talebi öldürüldükten sonra çıkan o kadar çok kadın var ki. Nerde manyak, psikopat varsa onları bulup bütün kadınlara düşman olmanın anlamı yok. Anneni getir gözünün önüne. Nelere katlandığını, katlanmak zorunda bırakıldığını. Anlıyorum seni sıkıntın var bu konuda ama herkesi aynı kefeye koyamazsın. En azından benim sorumda bunu ya pa maz sın..
Ooo racon kesiyoruz bir de 🙄. Sondaki vurgu biraz kırıcıydı ama canın sağolsun. Peki. Rica etsem tüm bu soru altındaki tüm gorüş ve yorumlarımı siler misin. Belli ki derdimizi anlayan olmamış. boş ver. Aynı fikirde degiliz diye sana cephe alacak değilim. Arkadaşimla kötü olacağıma bu konular hakkında bir daha ona bir dert yanmam olur biter.
www.google.com/.../koruma-kararlari-kadinlari-korumaya-yetmiyor-haber-1578836&ved=2ahUKEwiyo7Tp25iDAxUfYPEDHf0eAUcQFnoECC8QAQ&usg=AOvVaw36_04zztFdmHAngrcieA8O
Yasalar var ama uygulanmıyor bilinçli şekilde. Sözde koruyor kanunlar kadını!
Silmem. Gizlenmişsin gerek yok. Emek verdim yazdım o kadar.
Erkek iyi davrandığı sürece kadın hiçbir sorun çıkartmaz
Külahıma anlatın bunu. Siz kadınların ayağına dünyaları sersek siz niye şuraya sermedin dersiniz 🙄
Çok ön yargılısın
Acaba çok sorunlu, durduk yere problem çıkartan, zırt bırt ayrılmaya bahane arayan, durup durup olmadık yerde kaprisler yapan hemcinslerinle karşılastığım için olabilir mi acaba? Demek ki kadınlar erkek iyi davransa da sorun çıkarıyorlarmış.
Peki. Bu kadar sert çıkışmana gerek yoktu
@birsenfonişairi sorunlu insanları hayatına alırsan tabiki sorun çıkarırlar.
Sert çıkışmadım yahu. Siz bak ikinizde eyvallah belli güzel insanlarsınız ama herkes sizin gibi değil. İyi adamları üzen çok zalim insanlar da gördü bu gözler.
Hayatımda 1 tane kadına zulmetmedim. Her sevdiğim insana gözbebegim gibi baktım. Ama kadinın kalbinde gerçekten kara bir leke varsa her seferinde ne yapıp ne edip kirletiyor ilişkiyi. Erkek ne kadar beyaz sayfa açarsa açsın. Kadın o ilişkiyi cennet te yapıyor cehennemde etmeyi biliyor. Bunu savunuyorum.
@birsenfonişairi sevginle değiştirebileceğini düşündün di mi? Yanlış işte. Kendisi istemediği sürece kimseyi değiştiremezsin.
Valla nokta atışi yaptin gönüllerin firuzesi. Ne yalan söyleyeyim öyle. Ama yine de bozmayacağım kalbimi kimse için. Beni yanıltan, yalan söyleyen ve sevgi masalıyla oyalamış olan kadınların kalbimi kömürden kara , taştan daha sert, bıçaktan daha keskin hale getirmesine izin vermedim hiç. boş ver. Kaybedeceksem de dürüst kaybedeyim. Bir gün kıymetimizi bilen çıkar elbet.
Erkeğin odunluk / beyefendilik seviyesiyle alakalı bir durum sanırım.
Feminist bir bayağnın totosundaki kıldan uydurduğu söz.
Evet katılıyorum hadi bakalım
Hadi bakalım. O erkolar buraya gelecek 😅
Değişmezse adamları değiştirmek lazım 😅
Kesinlikle sahip cikan kollayan erkektir.
İkili bir şey nasıl tek tarafa yüklenir.
İvet katılıyoyum
adam haklı.. dağılın bence..
Olabilir
Katılıyorum.
Katılıyorum.
Kadın hatalı ürün ise ilişki biter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?