+1 yılBence kesinlikle erkek ne kadar seviyorsa ilişkide ilgi ve çaba o kadar artıyor ve kadın bundan etkilenir. İlişkide kalmaya devam eder. Kendisi için çabalandıkça daha çok sever. Ama erkekler ne yazık ki böyle değil. Eğer kadını yeterince sevmiyorsa bizim ilgi diye tanımladığımız şey onun lugatında “darlama, bunaltma, bi nefes aldırmıyo” şeklinde yer alıyo ve ilişkiyi bitiriyo. Ya eşit olcak ya erkek fazla sevcek. Diğer türlü sıkıntı maalesef ve kadın çok üzülüyor. Her türlü yolu deniyor partnerini memnun etmek için. Habire değiliyor. Doğru davranışı bulmaya çalışıyor ama ne yapsa yaranamıyor. Uzak kalsa özlüyor. Etkileşim azalıyor ve yine mutsuz oluyor kadın. Zor ya
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılErkeğin daha çok sevdiği bir ilişki diye bir şey yok bi kere. Yorduğu konusunda hemfikiriz. Yürümesini sadece kadınlar sağlıyor.
124 Yorumla- +1 yıl
Öldür öldür
- +1 yıl
Gerçekler :D haklısın de, konu kapansın
- +1 yıl
Demem ki
- +1 yıl
Sakız mı olsun
- +1 yıl
Hayırlısı olsun ://
- +1 yıl
shsjs tamam tamam
- +1 yıl
Sen de halen şu huy var mı? Son mesajı illa sen yazacaksın
- +1 yıl
shsjsh var :D sesli güldüm
- +1 yıl
Fazla kıskandıkları zaman iş yürümüyor kıskanıp kisitliyorlar çünkü.
- +1 yıl
Tamam sosi bugün son gülen ben olcam
- +1 yıl
@dikenliyıl Haklı!
- +1 yıl
Ya ama bi çok şey var bunda neresinden bakarsan haklı bulacak bi çok yorum çıkartırsın bakış açısı mühim olandır
- +1 yıl
DOĞRU!
Şimdi neresinden bakarsan bak deme xd - +1 yıl
Benimle inatlaşmamalısın 💅
- +1 yıl
Mantıklı bir sebep sunmalısın 😎
- +1 yıl
Bak karşımdaki insan görmese bile yazmışlığım var, çok pis bi inada sahibim 😃
- +1 yıl
Bir yengeç atasözünü hatırlatırım sana: "Tamam" 😃😂
Biliyorum beklentiyi fazla yükselttim - +1 yıl
Pes mi
- +1 yıl
Daha yeni başlıyoruz 😎
- +1 yıl
Olm engellerim lan seni :D pes et
- +1 yıl
- +1 yıl
Eyvallah 😌
- +1 yıl
Teşekkür ederim EiG için 🥳✌️
- +1 yıl
Rica Sosi 😬
+1 yılErkeğin daha çok sevdiği ilişki yoruyorsa erkeği yorar, sevilmek ve ilgi görmek bir kadını ancak mutlu eder yormaz ki
35 Yorumla- +1 yıl
Yorulan gördüm gördüm
- +1 yıl
Nankörler puu😅
- +1 yıl
Püü 💦
- +1 yıl
Teşekkürler 💃
- +1 yıl
Ricalar ✨
İkimin kimin çok sevdiğinin önemi yok bana göre. İlişkiler eğer birisi, diğer bir kişiyi daha çok seviyorsa bana göre zaten bir problem vardı. Olduki seven ben isem yoracağım sanmıyorum. Yani neden yorayım ki? İnsan sevdiğini neden yorsun. Ne sevmekten, nede sevilmekten asla yorulmam.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Az seven, çok seveni yoruyor. Kadın erkek farketmez az sevilen yoruluyor 😬😬😂
Yok yaa olmuyor hem müzik dinleyip hem görüş paylaşamıyorum😬😬🤦♀️😂
16 Yorumla- +1 yıl
🙄😂😂
Edison ampülü binlerce denemeden sonra buldu. Sen de birkaç denemeden sonra alışabililirsin. Hemen pes etmee - +1 yıl
Keyifle bekliyorum 😃
- +1 yıl
Bak yaa 🤦♀️😂 o zaman hakettin gelsin şarkın😬😬
https://youtu.be/iNwSpoXnvWM - +1 yıl
Ya dur 😃
Asıl bak şimdi ne diyecem, geliyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılYoo yormuyor aksine erkek daha çok severse o ilişki evliliğe gidiyor birçok örneği var. :D Misal eşimle biz.
26 Yorumla- +1 yıl
Misal eşimle biz 😃😃
- +1 yıl
Evet kocişim hiç yormuyor :D ahahah
- +1 yıl
Evet haklısın sevdiği zaman evliliğe gidiyor sevmediği zaman ayrılığa vs. vs.
- +1 yıl
@dikenliyıl aynen öyle
- +1 yıl
Hayırlı geceler🌺
- +1 yıl
@dikenliyıl sana da 🌺🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni yormuyor aksine daha çok mutlu oluyorum. Asıl az sevilmek veya sevilmemek insanı yoruyor ve tüketiyor.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence eşit olmalı her şey
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDogru. Erkek sevmedigi zaman cabuk vazgeciyor cunku veya kafasinda birazcik bile acaba baskasiyla daha mi mutlu olurdum diye dusunuyorsa ilerlemiyor. Kadinlar duygusal canlilar ve ilgiyi goremedigi zaman sogumaya hazirlar, suphelenmeyede eger erkek supheyi ortadan kaldirir kadini cok severse ve bunu iliklerine kadar hissettirse o iliski yuruyor.
20 Yorumla Yorma sebebi kıskançlık. Sevmeyen bir erkek kıskanma huyundan uzaktır olsa da olur olmasa da olur der. Ama seven erkek sürekli koruyup kollama içinde olduğu için kendi hemcinslerini de bildiği hiç hep bir sınır çizme ve kıskançlık içinde oluyor. Bu da bir yerde yoruyor.
20 YorumlaÖylesine denk gelmedim bilemiyorum.
Sevilmeyi isterim elbette öylesi denk gelir mi bilemeyeceğim25 Yorumla- +1 yıl
Gelirsin
- +1 yıl
Sen de kolay biri değilsin bşk
- +1 yıl
Evet bişak fjdkd
+1 yılErkek kadın fark etmiyor.
Daha çok seven taraf bazen yoruluyor.
Bazen de sevilen taraf sevgi ağır geliyor diye yoruluyor, sıkılıyor, bunalıyor🙄12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🪵
- +1 yıl
Ricalar
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Şimdi yoruyor mu yoksa yürüyor mu hangi şekilde yorumlamamız gerekiyor soruyu :D
Ben yorduğu kanatindeyim. Sadece bir taraf çabalarsa olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam aldık cevabımızı xd
Gizli Üye(30-35)+1 yılahahahaj
normalde her soruya daha fazla görüş yapan erkekler
bu soruda sus pus?
tabi konu ilgi olunca odunlar nasıl es geçmiş soruyu :D
beyler çoğu ilşkiniz işte sizin bu odun yapınız nedeni ile sorunlu
halbuki adam olsanız kadını sahiplenip sevseniz ne güzel olurdu
o kadar az ki
kızlar sizde ilgisiz adamla evlenmeyin sakın tavsiye
ilgisiz bir adamla evli olan bir kadından tavsiye :)
10 Yorumla
+1 yılYa bence karsıdaki kisiyle alakali. Eğer degerbilmez, sımarık ve kendisini vazgeçilmez görüyorsa kadin cok deger verdiginde de aynı sonuclar olur, erkek cok deger verdiginde de ayni sonuclar olur
10 Yorumla
+1 yılanlayış - güven - sevgi bu üçü varsa yürür, gerisi yorar.
14 Yorumla- +1 yıl
Bir de uyku
- +1 yıl
hah! kesinlikle uyku, unutmuşum onu ya..🥲
- +1 yıl
Bir daha olmasın 😬
- +1 yıl
pekâlâ, olmaz.😬
+1 yılBence o tweette yoruyor değil yürüyor demek istemiş yani uzun sürüyor anlamında
12 Yorumla- +1 yıl
Evet sonradan fark ettirdi arkadaşlar. Ben farklı anlamışım
- +1 yıl
Olsun 😊
+1 yılHayatında hiç sevilmemiş kadınlar, erkeğin bol sevgisini görünce korkuyor. Hayat korkakları siler.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılOf keşke şu KS ye soru düzeltme falan gelseydi 😂
Yürüyor bencede13 Yorumla- +1 yıl
Şu an o kadar ihtiyacım var ki buna ☹️
- +1 yıl
Kıyamam aahhshajaja
Çok güldüm affet 😂 - +1 yıl
Kıydın zalımm! 😐
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılYürüyor mu demiş yoruyor mu? Hangisinde netiz
13 Yorumla- +1 yıl
İkisine de cevap yazalım 🧐
- +1 yıl
Ben yürüdüğüne inanıyorum. Çünkü sevdiğini aldatmayacağını düşünüyorum. Diğeri ise kadın erkeği hiç sevmemişse, erkeğin ilgisi ozaman yorucu gelir, sıkar. Kadın seviyorsa erkeğin daha fazla sevmesi bence daha güzel bir ilişki getirir.
- +1 yıl
Anladım. Mantıklı ✨
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Net bir cevaba ulaşmak imkansız yaa
Ne kadar çok bende genelleme yaparken bulsam da kendimi
Hepimiz insanız ve birbirimizden farklıyız
Sevgide öyle ölçülecek bir şey değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız yürüyor demiş sen yoruyor demişsin kafam karıştı. En iyisi ben daha çok seveyim de riske atmayayım😂
19 Yorumla- +1 yıl
Hahahah 😂😂 Beni dinlesen ne olur yanii
Cevap sahibi+1 yılDinleyeyim dinlemesine de pek anladığım söylenemez. 😂 Şimdi erkek çok severse kadın mı yoruluyor? Yoksa erkek mi? Ya da erkek çok severse ilişki yürüyor mu? Formülü ne yani? Kim daha çok sevmeli? Çok seveyim mi sevmeyeyim mi? Şimdiden yoruldum ben😂😂
- +1 yıl
İyi geceler, boşverin en iyisi fjdks
Cevap sahibi+1 yılAhaha ama tam da seni dinleyecekken hayal kırıklığına uğradım şu an. 😂😂
- +1 yıl
Şaka yaptım şaka fkfkd
Evet, tam olarak bunu merak ettim.
"Dinleyeyim dinlemesine de pek anladığım söylenemez. Şimdi erkek çok severse kadın mı yoruluyor? "
Cevap sahibi+1 yılCevabı sende bilmiyorsun yani? Doğru mu anladım? 😂😂
- +1 yıl
Benim var birkaç görüşüm. Konu ben değilim 🙄
Cevap sahibi+1 yılKonuyu kişiselleştirdim ben zaten. Kendime uyarlamaya çalışıyorum. 😂
- +1 yıl
😂😬
+1 yılÇok seven taraf iki kat daha fazla yorulur o kesin ama genel olarak çok seven taraf çok darlayan oluyor. Haliyle iki taraf da yoruluyor. Herşeyin fazlası zarar. Kararında sevmeli.
10 Yorumla
+1 yılTabii ki. Erkek kadına gereken ilgi sevgi sevkati gösterirse kadın mutludur. Kadın mutlu ise o evde herkes mutlu olur. İş erkekte bitiyoe
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Hayır bence erkeğin daha çok sevdiği ilişki hepp daha iyiye gidiyor tabi yaşamadık görmedik
34 Yorumla- +1 yıl
insan kendinde esik olanı ister miş. çatkı felek iflas
- +1 yıl
@aşkadamı216 ne alakası var kardeşim bugüne kdar sevgiyi en zirvede yaşattık aldatıldık demek ki erkek sevmeyince olmuyor
- +1 yıl
iki kişiden bri sevmeyince olmuyo yani ne tesadüf. pasife mi gitti kaçında gitti?
- +1 yıl
@aşkadamı216 abi sen ne diyorsun burada onca insanla konuştum hiç birinde bu sorunu yaşamadım önce git konuşmayı öğren sonra başkalarının meseleleriyle ilgilen benim görüşümden sananee ayrıca
+1 yılErkeğin daha fazla sevdiği evlilikler bile saat gibi tikirinda işliyor.😁Yorar diyenin derdi baska. Kesin bilgi
10 Yorumla
+1 yılEşit olsa çok daha iyi olur sonradan sorunlar ortaya çıkabiliyor yürür mü yürümüyor keşke yürüse daha iyi olurdu
10 Yorumlabiyerde duymuştum erkeğin daha çok sevdiği ilişki evliliğe kadar gider diye. bilmem ne kadar haklı 🤷🏽♀️
10 Yorumla
+1 yılIki tarafta çok severse yürür bence. Yani bunun oranı var mı bilmiyorum, mesele fedakarliksa iki tarafta karşılıkli yapmalı.
10 YorumlaSadece erkeğin sevmesi yetmez. Kız da sevmeli
20 YorumlaErkek isterse herşeyi yapar ortaya koyar ve çokta güzel yürür.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yorulmak bahane hocam, seven insana karşı tarafın sevgisi yorucu gelmez. Bunları geçelim bir.
10 Yorumla
+1 yılEvet erkeğin daha çok sevdiği ilişki cidden yürür çünkü kadın daha çok sevdiğinde erkek onu sevse de cepte görüp eskisi gibi ilgilenmemeye başlar sonra kadın üzülür kızar ve kavga ederler en sonunda da ayrılığa gider
20 Yorumlabir erkeğin sevmesi kadar güzel bişi yok sadece tek taraflı olmasın iki tarafta mutlu olsun istiyoruz ve erkeğin sevdiği ilişki yormaz mutluluk verir bence
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSanmam ben yorulmuyorum 😜😄
10 Yorumla
+1 yıltiwitte yoruyor dememiş yalnız yürüyor demiş akjsndkjas evet doğru erkek daha fazla severse yürüyor çünkü kız azda sevse hep ilgilidir ama erkekler sadece çok sevdiğinde ilgili oluyor
10 Yorumla
+1 yılTek taraf çok sevince, seven taraf yoruluyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.
+1 yılYoo beni cok cok cok sevebilir meselaa
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılDaha çok olan her şey yoruyor poncik.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Erkegin cok sevmesi her zaman cok hosuma gitmistir kesinlikle sıkılmam
20 Yorumla
+1 yılDüşünemiyorum kadın parmağında iyi oynatır onu be bide belli ediyosa tamam ya şutlar ya da oynatir
10 Yorumla
+1 yılBence erkek çok sevince daha iyi olmalı
20 YorumlaBence o iliskiler daha saglam
20 Yorumla
+1 yılKadınlar ilgi sever. Bu yüzden olabilir.
10 Yorumla
+1 yılBu tweet'i atan kız o kadar haklı ki
10 Yorumla
+1 yılÖzel işlerimizden bakmasa iyi
10 Yorumla
+1 yılsevilmediğimiz için bilemem
10 YorumlaKarşılıklı anlayış varsa yürür.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. alakası yok, yormadı beni hiç.
10 YorumlaAmaç erkeği kullanmak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet haklı, kadın ne kadar severse sevsin erkek istemiyorum dedikten sonra boş.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYürür diyor yormak değil
18 Yorumla- +1 yıl
Fkdkd Off çaktırma. Şu an fark ettim
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle erkeğin daha çok sevdiği ilişki her zaman yürür
- +1 yıl
Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRıca ederimmm iyi geceler tatlı uykular
- +1 yıl
Tanıdık gibi gönderiyorsun
Cevap sahibi+1 yılDeğilimmsevgi pıtırcığına döndüm sadece bu gece🙂🙂
- +1 yıl
O zaman teşekkürler, size de iyi geceler sevgi pıtırcığı
Cevap sahibi+1 yıl🙂🙂🙂😊😊😊😊😊😊
+1 yılBence hayır kızlar üzüyordur
10 Yorumla
+1 yılbazsn sıkılıyor insan ama tabiki güzel bişey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsla yürümez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Ewwt ve kaçırıyor...
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne