Flört ile ne konuşulur? sorun Günün Sorusu oldu, ışık hızıyla gelecek cevaplara hazır ol ve yorumlaşmaya başla!
Flört ile ne konuşulur?
Flört ile ne konuşulur? sorun Günün Sorusu oldu, ışık hızıyla gelecek cevaplara hazır ol ve yorumlaşmaya başla!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aile konuşulmaz, kişisel bilgiler , detaylar , sırlar verilmez, cinsellik konuşmak için henüz erken. Hayatımda hiç flört etmedim de bilmiyorum. Eeeeeeee, O zaman bu flört ile ne konuşulur yahu?

Genel geçer konular konuşulur ilk başta, bunlar;
- Yemekler
- Müzik
- Hobiler
- İlgi alanları ve aklına ne hikaye geliyorsa vs vs nesnel konulardır. Tabi konuşma biçimi de önemlidir. Ara ara itme-çekme, çerçeve, sataşmalar ve meydan okumalar yapılır. Şakalar yapılır. Eğer "gıcık, odun, pislik, uyuz, paşama bak sen, özgüven tavan" vb cevaplar alıyorsan doğru yoldasındır. Genel geçer konuların ömrü max 1 haftadır. Çekiciliği oluşturan bölümdür.
Sonra genel geçer konulardan, özel konulara doğru ilerlenir. Cinsel espriler yapılır. Buna bağma kurma aşaması da denir.
- Ailesi
-Yaşantısı
- İlişkiye bakış açışı vs vs vs
- Ne tür iç çamaşırı giydiği vs vs :)
Sonra ortadan 3-5 gün kaybolunur. Sonra sevgilisiniz. :)
Yorumların çoğu aptalca kimisi ben ne bileyim demiş kimisi benim yaşım geçti demiş sen kimseye bakma boş ver önce nasılsın iyi misin diye sorulur sonra havadan sudan konuşulur sonra da birbirinizin zevklerine yönelik sorular sorulur örneğin onunla bir kafede oturuyorsan kahveni kaç şekerli içersin yemek yiyorsanız en sevdiğin yemek nedir diye sorabilirsin bunun gibi yani birbirinizi tanımaya yönelik şimdi ilk förtleşirken insana çok farklı geliyor karşı taraf gizemli geliyor fakat şunu unutma o da senin gibi bir insan eğer onunla uzun vadeli bir şeyler düşünüyorsan ya da yaşamak istiyorsan onu tanımaya yönelik sorular sormalısın karşıdaki bayana ne kadar nazik ve kibar bir beyefendi olduğunu göstermelisin bu kadar abartılacak bir konu değil bu yani heyecan olması da gayet normal ve iyi bir şey bence
En guzel yorum seninki digerleri bos yapmis sacmalik iste.
Yani evet bir de flörtleşmenin yaşı olmaz ki insan 18 yaşında olsa da bir flörtü olabilir 40 yaşında olsa da bir flört olabilir tabi bekar olmak şartıyla
Cevap
59Cevap
Saçma sapan geyik muhabbetleri ve nerde boş bir vaad kendini iyi gösterecekne varsa o muhabbetler döner. Sonra olmadı derler
Genelde onu tanımaya yönelik her şey olur sırlar konusunda herkes farklı yaklaşır bence aileyi de öyle
Bence flört ile daha çok hayat hakkında konuşulur.. ama ben her konuyu konuşurdum tabi ki de :D benim açımdan fark etmez.. yani sevgilim olsaydı tüm gün futbol oyun film artık ne ararsan konusu geçerdi
İnsan istediği herşeyi konuşmalı gadası
Ay ben hiç bilmem bana sorma.. Ben o yaşları çoktan geçtim.. 😅 Bir yaş daha yaşlandım zaten.. 😅
Bilmediğim konu hakkında yorum yapamam ki.. 😅
Hiç alakası yok.. Yeni nesil çok iyi bilir onlara sor sen.. 😂
boş ver çaktırma öyle bilsinler.. 😅
Evet oyun oynayacak yaşımızı geçtik...
Olur olmadık şeylere bakış açısı konuşulur. Sık sık soru sormak yerine görüşünü bildirilir sonra karşıdaki de birşeyler katmak ister görüşe karşıysa bunun neden öyle olduğundan bahseder . Yazarken flört konusunda neden vasat olduğumu fark ettim xjndjddn
Flört denilen olay, hoşlantı evresinin sonrasıdır. Yani bir kızı beğenir ve bir şeyler hissettiğini fark edersin. Muhabbet iyi gidiyordur. İkinci adım flörttür. Flört esnasında bir yerlere gidilir. Mesajlaşma yoğunluğu artar. İltifatlar edilir. Ufak tefek temaslar olur. Kişilerin karşılıklı olarak birbirlerini iyice tanıdıkları evredir. Cinsellik genelde flörte dahil edilmez. Edildiği de olur ama ondan sonra sevgili misiniz, takılıyor musunuz falan kafa karışıklığı olabilir ama genelde cinsellikten sonra sevgili olunmuştur. Sosyal statü farkının olduğu ilişkilerde özellikle erkeğin üst pozisyonda olduğu ilişkilerde, patron- çalışan gibi, cinsellikten çok bir şey beklenmemelidir. Gezdiniz, güldünüz, tanıdınız, rahatsınız, mutlusunuz diyelim o zaman da artık ufaktan bir adını koymakta fayda var. Artık sevgilim mi olsan gibi bir cümle yeterlidir.
Sen flört yaşını geçmedin mi artık 🙁
Anlık gelişir konuşmalar
İlgi alanları, kişisel bilgiler, fobiler, gelecek planları, hayata bakış, hedefler, hayaller bir sürü konuşacak şey var.
Eğer sürekli sen soru soruyorsan, o bir şey sormuyorsa sıkıntı büyük demektir.
Uğraş ile olacak bir şey değil hocam, muhabbet akıp gitmeli kafanda soru işaretleri varsa zaten sıkıntı sende değildir.
Önce elektrik var mı yokmu ona bakmak gerek varsa kişisel bilgiler onplana çıkmalı onlarda uyum varsa okey deyip sevdiği sevmediği hoşuna giden şeyler sorulmalı cinsekklik en sona kalir diye düşünüyorum. Burada cinselligi on plana çıkarıyorsa niyetininfarkli olduğu fikri ağır basmalidir
geçmiş ilişkiler konuşulmaz size nasıl yaklaşıyorsa öyle yaklaşın ilk ay geçmeden birbirini tanımadan cinsellik konuşulmaz konuşuluyorsa yaşanıyorsa da bi kadın olarak asla beklentiye girmenebiz gerekiyor bir flörte her şeyi sorabilirsinz ama cinsellik geçmiş ilişkiler vs hariç
Kardeş kim diyor konuşulmaz diye. Cinsellik hariç her şey konuşulabilir. O konuşulmaz bu konuşulmaz... Yani flörtünle oturup İklim Değişikliği ya da Kentsel Dönüşümü konuşacak değilsiniz.
Pardon yaşını yeni gördüm abi. Kardeş demiştim az önce kusura bakma.
😂😂😂
Üstad sizi geçen gün Ece'nin sorusunun altında gördüm. Yazdığım yorumda sizin yorumunuzu da takdir ettim. Etiketlemedim ama sizden bahsettim. Sayfada ilk yorum benimkisi Bİ BOT seçildi.
İlk öpücük kadından gelse hoşuna gider mi? ↗
Valla benimde bu flört işlerine aklım ermiyor Perla bana sorma 😂
Naber napıyosun? Hava nasıl oralarda ilkin bunlar konuşulur 🤣 sonra detaya girilir. 🤪
Ben bu konuda çok başarısızım zaten flörtleşme yaşını da çoktan geçtim yorumları okumaya geldim 😅
Hayattan beklentileri, değer yargıları, zevkleri, hassasiyetleri konuşulur. Şeytan ayrıntıda gizlidir. Ayrıntılar önemlidir😄
Bu meselede ki fikrim şöyledir; Her iki tarafında, birbirini tanımak ve kendini tanıttırmak suretiyle merakâver karşılıklı birbirlerine sorular sormaktır. Bunlarla birlikte ilk basamaklarda biraz resmi tavrı tanıkınılmalıdır, biraz da nükteli espirili bir dil ve üslûb kullanılmalıdır...
Valla illa ki şunu konuşun, bunu konuşun diyemem. Akışına bıraksın herkes. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Hislerinize ve duygularınıza göre hareket edip ona göre yol alın ona göre konuşun paylaşın.
Havadan sudan 😂😂😂 yemek tarifleri falan filan işte
🤣🤣🤣
Bende bilmiyom gençlere bıraktım bu işi 😂😂
Gafam galdırmaz 😂😂
Onu tanımaya yönelik konular konuşulur, saçma sapan basit havadan sudan şeyler bile konuşulabilir bence. O evre de çok tatlıdır maksat muhabbet olsun 😄
Kişisel bilgiler derken? Tabii ki de konuşacaksınız birbiriniz hakkında bilgi edinmeniz lazım. Birbirinizden konuşmayıp kimden konuşcaksınız? Dilan polat falan mı?😂
Tabii ki kişisel bilgiler derken hemen öyle yok şifre, eski sevgili, aile içi özel konular problemler vs. bunları tabi hemen konuşmayın.
Yani bence arkadaş gibi düşün yani bunlar genelde olan konusmalardir ama zaman geçtikçe daha farklı konulardan konuştuğumuz fark edeceksin. hemende cinsellik anlaşılmasın işte sevgi sözcükleri seni seviyorum anı ovmeler bazende seni yerim tarzı şeyler işte...
Bir cam kırıldığında, ufalanan parçalar saatte üç bin millik bir hızla etrafa saçılır, eski ABD başkanlarından John F. Kennedy, yirmi dakikada dört gazete okuyabilirdi, bir insan yaşamı boyunca iki yüzme havuzunu dolduracak kadar tükürük salgılar ya da Büyük Hadron Çarpıştırıcısı maddeyi yüksek sıcaklık ve yüksek yoğunlukta incelemek için tasarlanmıştır gibi konular konuşulabilir.
Daha hafif eğlenceli olsaymış, iyi olurmuş :)
Tabii yaş 48, benim 22. 20 yaşındaki kıza böyle şeyler antalınca "yav bi sg" diyorlar :))
@adaeternum Nöbetçi kahin misin merak ettim 48 oldugunu nereden anladın :)
Profilinde yazıyor. :)
@adaeternum Profilinde 122 yazanlarda var ;)
Abicim shit test atmıyorum sana sakin ol 😂
@adaeternum cansın :)
Ruh gibi olmadığıma dua et ;)
@adaeternum subhaneke dinimiz amin çok kabul olsun :)
Tanışma denebilir önce yavaş yavaş tanışırsın birbirinizi tanımaya başlarsiniz baslarda havadan sudan konusulur zaten sonra ilerledikce konulara girersin
Kişiliğe, hayallere, hedeflere, gündelik hayata dair konuşulur. İleriki seviyelerde diğer mevzulara el atılabilir ama flört döneminde aile sorunlarını, sırları vs paylaşmak doğru değil.
Yaaa madde madde bi sıralama yok ki. İki kişinin karşılıklı enerjisine bağlı, espri düzeyine bağlı bence. Çok zor bi şey değil her şeyden konu açılabilir yani
Mesela mutfakta yaptığı yemekler konusunda sohbet edebilirsin. Mutfakta en iyi nec yemek yaparsın falan de
Kendi kişiliğin sevdiğin müzik film hayat tarzın flört dediğin tanışmak oluyor zaten sonra sohbet dönünce zaten yaşadığın komik olaylara kadar geliyo
Çok zorlanacak birine benzemiyorsun esasında gayet lakayıt lakayıt konuşacaksın işte sever kadınlar böyle şeyleri
Okul zamanlarından falan bahsedersin gün içinde ne yaptığını anlatırsın ya da rastgele bir konu açarsın
Bise konuşulmaz havadna sudan muhabet ufak bir seye ben sen katarak örnek vermesiyle uzata uzata uzar😂
Komik bulduğum paylaşımları atarım, onu tanımak için sorular sorarım veya ikimizin de hoşlandığı şeyler hakkında konu açar konuşuruz
Flört kelimesini komple sevmiyorum beni irite ediyor. Ne konuşulur bilgim yok. Net olmayan şeyler vakit kaybı gibi geliyor
Benimle çıkar mısın?
Nereye balkona mı 😂
Flörtlük biraz saçma ya ne hesap sorarsın ne de kıskanabilirsin ama güzel bişii 😂
Kadınların soruları standart nerelisin, ne iş yapıyorsun, kiminle yaşıyorsun. O yüzden sohbeti kadına bırakma kendin konu aç
İlk tanışma aşamalarında daha çok kişisel düşünceler , hayata bakış açınız , ya da hobileriniz zevkleriniz vss onlar konuşulur zaten
Ben konusacak bisey bulamadıgım için direkt sevjsiyorum
Kendi kişiliği karakteri vb. Bunu gibi şeyler konuşulur.
Valla cinselliğe girmediğin sürece flörtünle iyi anlaşırsınız
Sevdiğimiz filmlerden dizilerden falan konuşulurdu bence
Bir saat içerisinde muhabbet yatağa geçmemişse hala sadece vakit kaybı...
O anki yaptığınız aktiviteyi konuşun gününüzün nasıl geçtiğini filan olabilir
Tarih kadar eskide kaldı ama günlük şeyler, nelerden hoşlanır falan gibi herhalde
Tamamen kendi kendine gelişiyor. Zaten konuşacak pek bir şey yoksa yürümez.
yakin arkadaslarinla nasil konusuyosan ama daha flortoz bi sekilde
Onu konuşma bunu konuşma ne konuşacaksın ki sen?
birbirinizi tanıycaksımız işte neler sever falan biraz ergence sohbet yanş
Aklından geçen şeyleri ne kadar saçma olsada çünkü daha yeni yeni birbirinizi tanıyosunuz öyle günlük rutinik şeyler de olur günün nasıl geçti neler yaptın vs yemek yedin mi ne zaman uydun felan chffgchcc
Bence flörtle her konular konuşulabilir sonuçta hayatına giricek en azından onu tamamen tanımamız ferektiğini düşünüyorum sonra ne oldugu belirsiz insanlarla ugrasmak hic benlik degil sevgiyle kalin 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
En güzeli birşeyler yaşamak. Sözler kimi zaman havada kalır. Fazla söze ihtiyaç yok. Öz konuşulmalı. Konu olarakta konuşacaksak kişiliğiyle alakalı şeyler sorarım
Geyik muhabbeti yapılır muhtemelen okey 101'e çagırılır falan işte ne biliyim ben kimseyle flört etmedim😏
Hobilerinden, fobilerinde falan bahset edebiyat, sanat falan da olur
Avrupalı mıyız biz @Muratyavuz1? Edebiyat sanat var da biz mi konuşmadık 😂😂
Türk edebiyatı da güzeldir, sevdiğin filmler otlar böcekler falan işte bul birşeyler kanka ama asla hep ilk yazan taraf sen olma
Olsun, bizimde hakkımız var
İlk konuşmalar kendin hakkındaki bilgiler olmalı. İlgilerin , işin gibi şeyler. Sonra zaten gün içinde ne yaptığın ne ettiğinde ilgili konuştukça konu açılıyor
Flört ile sohbet aktığı müddetçe her şey konuşulur, mühim olan insanın insana bir şeyler katabilmesi
Ülke ekonomisi konuşulur 😂
Seni flörtöz seniii 😂
Ahahahah 😂😂
Birbirlerini tanımak isteyen iki yetişkin diyelim
Yaş olmuş 37 hatırlamıyorum
Artık yoruldu kaptan bir liman gerek komple çapa yı sabitleyip bir daha da yol almak istemiyorum
Minik minik kendinden ve karşındakinden hayatı hakkında bilgi ver biraz da şakalar komikliklerle dalgayla konuş zaten yavaş yavaş tanırsınız
Havadan sudan ve kendini anlatan bazı şeyler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?