Bir konu vesaire bulunabilir. Bu arada sürekli konuşmak da sıkıcı
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Konu ne işte ikimizinde daha önce sevgilisi olmamış ben bu yaşıma kadar kariyer odaklı olduğum için hiç anlamam karşımda ki kişi askeri personel onun da benden bir farkı yok sanki devreniyim de o şekilde konuşuyor ve ben sohbet tıkanmadan konu bulamıyorum
3 gün oluyor tanışıyoruz da ikimizinde daha önce sevgilisi olmamış ben bu yaşıma kadar kariyer odaklı olduğum için hiç anlamam karşımda ki kişi askeri personel onun da benden bir farkı yok sanki devreniyim de o şekilde konuşuyor ve ben sohbet tıkanmadan konu bulamıyorum daha önce de ne konuşulur nasıl ılıman olunur hiç anlamam
Bu farklılıklar bile konuşmasam mı dedirtiyor daha önce de hiç ilişkim olmadı sürekli kariyer odaklı olduğum için hiç anlamam böyle şeylerden kendisi de benim gibi olduğunu söylüyor ama bilmiyorum hemen silip atmak istemiyorum bir yerden başlamak gerekiyor öyle ya da böyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bir konu vesaire bulunabilir. Bu arada sürekli konuşmak da sıkıcı
Konu ne işte ikimizinde daha önce sevgilisi olmamış ben bu yaşıma kadar kariyer odaklı olduğum için hiç anlamam karşımda ki kişi askeri personel onun da benden bir farkı yok sanki devreniyim de o şekilde konuşuyor ve ben sohbet tıkanmadan konu bulamıyorum
Yani asker olan biri yanında zor olur
Anlamadım
Bunu diyorum
https://voca.ro/1fFpTsV6avuh
abi niye yeni album cikarmiyonuz diyebilirsin
Nekadarlık flört
Doğru soru. Zamanı sorsanız sonsuz derler ama 2 ay sonra başkası gelir o çiviyi söker.
3 gün oluyor tanışıyoruz da ikimizinde daha önce sevgilisi olmamış ben bu yaşıma kadar kariyer odaklı olduğum için hiç anlamam karşımda ki kişi askeri personel onun da benden bir farkı yok sanki devreniyim de o şekilde konuşuyor ve ben sohbet tıkanmadan konu bulamıyorum daha önce de ne konuşulur nasıl ılıman olunur hiç anlamam
genelde seks.
beraber kitap okuyun. bence bir insanı tanımak için en güzel yöntem.
Ben kitap okumayı çok seviyorum da ortak bir tür yok kendisi ülkücü tarzı Mehmet nihal atsız kitaplarıni falan seviyor ben ise o tarzı hiç sevmem
herkesin sevdiği basit küçük romanlardan başlayın. yani bence sefiller ya da yaw he ün paltosu mükemmel seçim. hayata bakış açınızı ölçer.
İkisini de okudum da o tarz sevmiyor kendisi türk edebiyatına sarmış
sabahattin ali, kürk mantolu madonna, ya da evet seninde hoşuna gidecek, turgut özakman, şu çılgın Türkler
Aynı bu şekilde oldu kendisi de bana şu çılgın Türkler kitabını önerdi benim kitap kültürüm çok iyidir ama onunkinden çok farklı
o özel bir kitap. bence beraber okuyun. senide mutlu edecektir.
Bu farklılıklar bile konuşmasam mı dedirtiyor daha önce de hiç ilişkim olmadı sürekli kariyer odaklı olduğum için hiç anlamam böyle şeylerden kendisi de benim gibi olduğunu söylüyor ama bilmiyorum hemen silip atmak istemiyorum bir yerden başlamak gerekiyor öyle ya da böyle
Teşekkür ederim bu yorumdan sonra okuyacam
hmmm. kitaplar iyi başlangıçlardır. zamanı anlamak adına. karar senin. ama önceliği karşı tarafa vermek, onu anlamak için en kısa yoldur.
Teşekkür ederim yorumunuz için zaman gösterecek artık
rica ederim :)
Cinsellik hariç her şey
Ne istersen onu canim 😀😀
Flörte bağlı
Hersey
Yani tanımaya çalış özellikle cinsel anlamda
Tanımaya çalış işte genel olarak
Bu biraz flörtlede alakali bi durum degilmi
Cok sey konusulabilir dimi
anlatayım detaytlı
Dinliyorum