Beyler, ilk adımı/öpücüğü kadın yapsa ne düşünürsünüz, #Hanımlar buna cesaret edebilir misiniz?

Beyler, ilk adımı/öpücüğü kadın yapsa ne düşünürsünüz, #Hanımlar buna cesaret edebilir misiniz?
Soruyu 23:37'de gördüm. Oldukça sarsıcı ve çelişik bir soru.
Sarsıcı diyorum. Çünkü soru milletin çalışmadığı yerden gelmiş belli. Verilen cevaplar tek kelime tek cümle... Çelişik diyorum. Madalyonun iki yüzü var, ikisi de gerçek. İlk yüzü şu. Bir kadının bir erkeği öpmesi ona duyduğu arzuyu gösterir. İkinci yüz ise şu. Sevgiliyken beni öpen bir kadının kuvvetle muhtemel demiyorum kesin olarak söylüyorum. Hayatındaki ilk erkek ben değilim. Son erkek de ben olmayacağım. O yüzden o ilişkinin ömrü uzun değil.
Eylül ayında sevgili olduğum farklı şehirlerde yaşadığım bir kız, her akşam telefonda benimle seksting yapıyordu. Üstelik bunu en başta kendi istiyordu sadece ben değil. Peki sonra ne oldu. 10 gün sürdü ilişkimiz. Sebebini anlattım yukarıda. Hayatındaki ilk erkek ben değildim. 26 yaşında bir duldu. Son erkek de değilim. Çünkü benimle ilgili olumlu olumsuz, iyi kötü her şeyi en baştan bildiği hâlde ilişkiyi kendisi başlattı, kendisi bitirdi. Çok basit. Çünkü hayatında birden çok erkek vardı.
Çok eşli kadınlar, tanışma aşamasında etkileşimi ilk kendisi başlatır, ilk öpücüğü de kendisi atar. Hatta erkeği kendi evine atar, onunla kendi yatağında sevişir. Çünkü bu tip ofansif hareketler, normalde erkek partnere hastır. Erkek ve kadının zihni de kimyası da aynı sistem üzerine işlemez ama günümüzdeki kadınlar maskülenleşip erkekler feminenleştiği için şaşılacak bir şey yok.
Bir tane anonim pembeli üye o kadar çekici bir erkek yok demiş. Ya kendisine denk gelmemiş ya da hanımefendi kızları öpüyor anladığım kadarıyla.
En muhteşem cevap Perlamare arkadaşımızdan gelmiş. Tebrik ediyorum kendisini.
Evli olmadıkları sürece eğer sevişme olacaksa ilk öpücük kadından gelir zaten. Kadın istemediği sürece talep etmediği sürece öp beni demediği sürece bir erkek sevgilisini öperse ya tokat yer ya da tacizci damgası yer.
Bir kadın tarafından öpülmek elbette hoşumuza gider bu bir gerçek. Çünkü kadınlar için arzulanmak bir ayrıcalık değil. Çünkü kadın, talep edilen cinsiyet zaten. Ama erkek için talep eden bir cinsiyet olarak arzulanmak bir ayrıcalıktır. Çünkü kadın doğası hipergamiktir, her erkeği arzulamaz. Birçok erkekte güven bulduğu için birliktedir kadınlar, arzu duyduğu için değil.
Ama evliliğe gelince işin rengi değişmek zorunda. Evliyken artık eşler birbirine aittir. Öpüşmeyi erkek de kadın da başlatabilir sorun yok. Yeter ki birbirlerini havaya sokabilsinler.
Eğer evlendiğim kadını havaya sokamıyorsam, tahrik edemiyorsam sadece onun baş ağrısının geçmesini beklemem gerekiyorsa o kadın beni arzulamıyor demektir. Benimle güven ve ihtiyaç evliliği yaptığı anlamına gelir bütün bunlar. Son tahlilde toksik bir evlilikle karşı karşıyayım demektir.
Nikah akdine kadar bir kadının erkekte aradığı şey istisnalar hariç çoğunlukla maddiyat ve karakterdir. Ama evlendikten sonra iş değişiyor. Kadın benim cüzdanımla sevişmiyor, karakterimle de sevişmiyor. Yüzüme bakarak bedenimle sevişiyor. Görsel olarak kendisinde arzu uyandırmadığım hiçbir kadın benim karakterimi, zekamı ya da cüzdanımı sevip de bana yaklaşmasın.
Sonuç olarak şöyle toparlayıp bitireyim.
1. Erkek de kadın da sevgiliyken cinsiyet rollerine uygun davranmalıdır. Karşı cinse yürümek, iletişim kurmak, iletişimi ilerletmek ve öpmek, erkeğin yapması gereken ofansif hamlelerdir. Kadın vücut diliyle sadece sinyal gönderir ama erkek yürür. Kadın pas atar, erkek gol atar.
2. Bir erkek, sevgilisi olan kadın tarafından ilk öpücüğü almışsa siz o kadının hayatındaki ilk erkek olmadığınız gibi son erkek de olmayacaksınız. Böyle kadınların aldatma riski çok yüksektir.
3. Evliyken sevişmeyi iki taraf da başlatabilir ama birbirlerini tahrik edebilmeleri önemli. Tek taraflı bir sevişme, söz konusu evlilikte arzu eksikliği ve yokluğuna işaret eder ki bu evlilik, maddi ihtiyaç ve güven ilişkisi üzerine kurulmuş toksik bir evliliktir.
Söyleyeceklerim bundan ibarettir. Yine klasına yakışan bomba gibi bir soruydu. Eline, emeğine, yüreğine sağlık...
NOT: Yaklaşık iki yıl önce Cumhuriyet tarihinin en büyük piyasa kumpası olarak gerçekleşmiş 20 ARALIK OPERASYONU üzerine bir BENCE hazırlıyorum. Başlığı buldum. 20 gün boyunca beyin fırtınası yapıp üzerine çalışacağım bir BENCE olacak. Oldukça ses getirecek bir BENCE olmasını umut ediyorum.
Para ve Ekonomi kategorisinde bir bence olmasına rağmen TC'nin yakın tarihindeki siyasi ve ekonomik kumpasları da irdeleyen ve bunlarla paralellik kuran örnekler içerecek bir BENCE olacağını düşünüyorum.
Bu BENCE bugünkü Türkiye koşullarında beni hukuki sorumlulukla bile karşı karşıya bırakabilir. Ama asla korkum yok. Çünkü bu hayatta kaybedecek hiçbir şeyim yok. Reel medyayı susturup tümüyle kontrol altına almış olsalar bile sosyal medyayı susturamayacaklar. Ne yaparlarsa yapsınlar ideolojik ve güvenlikçi baskılara boyun eğmeyecek Türkiye halkı.
Seni ve diğer fenomenleri, KS aydınlarını 20 Aralık'ta tamamlayıp sitede yayınlayacağım benceye buradan davet etmek isterim. Bu BENCE'ye yapacağınız her düşünsel katkı benim için anlamlı ve önemlidir.
Hayal edelim. Flört ediyoruz. Kahve içtik, sıkıldık, Porsuk Çayı'nın yanından yürüyoruz. Gitar çalan çocuğa para verdik. Serdivan'ın önünden meydana doğru gidiyoruz. Hava soğuk. Akşam oluyor. Barlar Sokağı'na gidip bir yerden masa tutabiliriz ya da ara sokaklarda bir stand up tiyatrosuna uğrayabiliriz. Kafamızda plan yapıyoruz. Eve gitmek de gayet cazip geliyor kızı ufaktan uğurlayabiliriz. Montlarına sarınmış insanlar geçiyor, kafeler duman altı, ışıkların arasından buğulanmış kafaları görüyoruz, sesler geliyor. Bir yanımız ilgiyi kıza yöneltmek ve onunla daha çok vakit geçirdiğimizi hissettirmek istiyor, bir yanımız kırmadan yol alma taraftarı. Elini tutabiliriz aslında, yumuşak bir başlangıç olur. Kızda da bir durgunluk var. Sanki bir şey söyleyecek de çekiniyormuş gibi. Havadan sudan bir şeyler konuşmaya çalışıyoruz. Gülüşünde acayip bir neşe var, gözleri parlıyor ama sus pus. Sıcacık bir enerjisi var ama çözemiyoruz. Sonra diyor ki:
- Samet.
- Efendim hayatım.
Bakışları dudaklarıma sabitleniyor. Ben boş bakıyorum. Sonra uyanıyorum ama bir hareket yok. Gülümsüyor ve çeneme dokunuyor. Yaklaşıyorum ama mesafeliyim, yaklaşıyor. Küçük bir buse. Devamı için uğraşmıyorum. Belinden kavrayıp nazikçe kendime çekiyorum. Saçlarını okşuyorum. Yanakları boynuma değiyor. Saçları ruhuma dolanmış. Bir yanım hala eve gitmek istiyor ama o anı mahfetmek istemediğimden susturuyorum artık onu. Hiç bir şey söylememek en iyisi. İlişkiyi hızlandırmayalım diyorum. Şimdi "Seni seviyorum." desem çok mutlu olur ama aynı oranda sahiplenir. Biraz mesafe iyidir diyorum. Yanağına dokunup, "Ne yaptın sen şimdi." diyorum. Gülüyoruz.
Hangi erkeğin hoşuna gitmez ki : ))
Tenk yu : ))
Rica 😄
Hiç borçlu kalmayı sevmiyorsun 😂
Altta kalmam 😂
Belli göze göz, dişe diş, kana kan 😂
Hoşlarına gider, beklerler de.. Ama lafa gelince ciddi olunmaz bunla falan derler..
Bencede..
@igdonducakss Hayır beklemeyiz. Kendini ağırdan satan kadın her zaman daha caziptir bize. Aniden yaparsanız evet hoşumuza gider. Ama o saatten sonra sizle ciddi olur muyuz, hayır olmayız, olamayız, olmamalıyız. Çünkü iyi biliriz ki o kızın hayatındaki ilk erkek biz değiliz, son erkek de olmayacağız. Sevgili olarak takılırız ama evlilik düşünmeyiz öyleleriyle.
Öyleleri de takılmaz zaten siz gibilerle :))
Boşverin.
@igdonducakss Takılmayın zaten önemli değil. Siz gibilere kendimizi onaylatma gibi bir derdimiz yok.
İki haftadır drama kursunda tanıştığım bir kızla takılıyoruz. Hiç kalkıp da beni dudağımdan öpmedi, ben de ona yumulmadım. Gayet sağlıklı ve seviyeli ilerleyen bir ilişkimiz var.
Gayet ağır başlı hanım bir insan. Keşke hepiniz böyle olabilseniz biz erkekler de size hakettiğiniz saygıyı/değeri verirdik.
Aynen kardeşim.. En haklı sensin..
Yok be sen de kendince haklısın hanım abla.
Cevap
68Cevap
İlk öpücük kadından gelse buna bayılırlar sonra arkasından atıp tutarlar..
Gitmesi gerekiyor bence kadınlarda ilk adımı atabilir artık 2024’e gireceğiz.
Elbette hoşuma gider de şu şekil ufak çaplı bir şok yaşarım 😳😳
Hayatımda ilk sevgilim 18 yaşımda olmuştu üniversite birinci sınıfın ilk haftaları hiç unutmuyorum parkta oturuyoruz ilk öpücük kız arkadaşımdan gelmişti çok mutlu olmuştum ama mutlu olmam çok uzun sürmemişti tabi koca şehirde okadar park var bir baktım karşıdan ablam ve bizim sınıftaki diğer kızlar karşıdan bize bakıyor 🤣🤣 abla terörü bitmiyor hayattaki şansım.
Hoşuma giderdi. Yorumlara baktım da kızların görüşü ilk öpücüğü başlatan kadınlara "hafif-kalitesiz kadın" gözüyle bakarız diye düşünmüş. Şahsen ben ilk öpücüğü başlatan kadına "benden daha çok seviyor" gözüyle bakarım. Hafiflik veya karakter öpmekle olmaz. Sadakatle olur. Benleyken kendisine gelen mesajları okumadan engelleyebiliyorsa, benim olmadığım yerde yanında ben varmışım gibi davranıyorsa kaliteli kadındır.
Bayılır sonra ayılır daha fazlasını isterler.
Olayı bizim gibi masum görmecekleri ortada.
Anın tadını çıkarırlar bir güzel ama ilişkiyi ve kadını ciddiye alacaklarını sanmıyorum.
Onlara göre sevişilecek kadın başka evlenilecek kadın başka.
Konu öpücük lakin çoğu erkeğin kafası böyle işte.
Erkekten gelmeli bence bu tür ataklar, yani ilk ataklar. Sonrası kadından gelir, dünden razıymış gibi görünmek istemem, cesaretsizlik değil de, ne kadar çok istesem de ilk öpücük benden gelmez, hem görmek de isterim o anı bana nasıl yaşayacağını, ondaki o heyecanı.
Selam. Eskilerden kim kaldı be. Eski üyeleri görünce istemsiz bi mutlu oluyorum. 😃
Neyse öhömm öhöm...
Hoşuma gitmez çünkü ilk başta mesafeliyimdir. İzin vermeden o mesafenin aşılması pek hoşuma gitmiyor 😑
A. s aynen bende öyle mutlu oluyorum eskilerden birilerini görünce ah ah
😇🌻
Seni tanıyamadım ama dkdf
Benim eski nickim kalpmimarı
AA tamam tanıdım şimdi😊
KS hesabım ben askerdeyken kıskanç biri tarafından yok edildiği için yeni hesap açmak zorunda kaldım fjfjd 😂
Kıskanç birinin gücü yetmez bunu yapabilmeye, açık vermişin demek ki heee dur dur yoksa sevgiliye şifre verme kurbanı misin 😂
Açık da vermedim ki. Aksine çok şeffaftım her konuda. Ama şifre vererek hatayı başta yaptık.😂.
Dostları arkadaşları tanıdıkları denk geldikçe toplamaya çalışıyoruz işte tekrar napalım 😅.
Her yaşanan bir tecrübe bir daha vermezsin 😅
Kesinlikle.😇
Hayır hoşuna gitmez ben şahsen yanımda olan kadının böyle şeylere dikkat etmesini isterim yani eğer böyle bir şey yaşanacaksa evlendikten sonra olması Bence daha güzel.
Öpücük ya alt üstü 🙄
Ece beni hiç bir kız istemez ki ben bu gerçeği kabul ettim artık ☺️
Cesaretine hayran kalabilir aynı zamanda da rolümü aldı diye kızabilirim çünkü ben o anı mutlaka kafamda yaşamış ve olacakları ön görmüşümdür ilk hamlenin ondan gelmesi iç dünyama bir oha dedirtir 😃
Harika olurdu öz güveni yüksek bir kadın inci gibidir
Mükemmel olur tabki. Bazı inançlar yüzünden kadınlar kendini hala kısıtlamakta günümüzde. Evlendikten sonra dahi bu durum devam edebilmekte. Erkeğe adım atmak sizi kötü yapmaz hanımlar. Duygularınızın önüne geçmeyin.
Şahsen böyle bir şeye o kadar negatif düşünce olmasına rağmen yapacak kadar cesur ve seviyor diye düşünürüm ama genel olarak karakteri yetersiz ve toplumsal koyunlar çok yollu ve herkesle yapıyor diye laf yapacak var maalesef
Sevgiliyken bekledim bekledim öper diye baktım öpeceği yok ben öptüm. Meğer terslerim diye çekinmiş ya da yanlış anlarım falan diye düşünmüş. Hoşlarına gitmemesi söz konusu değil gibi ajskskxkdkdkckfkfkf
Ben ağır bir kızım ilk el tutmayı öpmeyi yapmam. Durum ciddileştiğinde karşı tarafa o sinyali veririm ama asla ilk adımı atamam. Değerin olması için erkek peşinden koşmalı
Önce hoslarina gider sonra da hafif diye kodlar kafaya. En güzeli karsilikli olmasi o da evlilikten sonra
Bayağı bir şaşırırım ama sakinleşince durumu idrak edince hoşuma gider. İlişkiyi ileri götürür. Evlilik düşünmüyorsam bile o vakitte sonra düşünürüm.
Yia sence 🙈🥰 sevdiğim kız dan gelse hoşuma gitmek ne kelime acayip mutlu olurum bende onu öperim nerde bende o şans
Hoşuma giderdi, teması fiziki ya da dolaylı yoldan davranış olarak başlatan kadındır en azından bir tık rahatlatırdı beni.
İcabında buna cesaret ederim yeter ki değecek adam olsun karşımda..🍀🗝️🖤
Bilmiyorum kıza bağlı su içen teyze gibi şükür de denilebilir.
Hoşuma gider ama belli etmem.
Neden belli etmezsin merak ettim
Dünden razı olarak anlaşılmak istemem.
Genelde onlardan geliyor zatende kişiye göre degişiklik gösterebilir tabi
Ben yapmayacağım için muhtemelen ilk hareketi karşının yapması gerekecek. Bende iş yok 😂
Kimden geldiğinden ziyade ilişkinin gidişi dahs önemli
Buna cesaret olarak bakmıyorum sınırların ihlal edilmesi diyorum.
Offff o anda ortam müsaitse gerisini düsünemiyorum bile ya da aninda müsait ortam bulurum 😉😉
Ben zaten kadından beklerim kendim cürret etmem öyle bir şeye 😂
kesinlikle daha özel hissederiz. sevildiğini bilmek güzel bir histir
Genel olarak sevdiğim kadının öpmesi hoşuma gider bir ayrıcalık göstermem 😃
Evlenene kadar hiç kimse için böyle bir ihtimal imkansız. Ne yaklaşırım ne de yaklaştiririm.
İlk öpücüğü veren kadın değil de ilk öpücüğe cesaretlendiren kadın daha müthiş bence 😂
Gitmek ne bayılırlar :)))))
Vay kaşar peynirine bak ben sana sonra gösteririm diye içimden geçirir kesinlikle dışa vurmam :))))))
Beni ilk o öptüyse beni sevdigini asık oldugunu hissederim Ve onu bırakmam
Beni öpmeye kalktı 😀 kafamı çevirdim annem göster ama elletme dedi dedim pç kurusu dedi bana o yüzden pek iyi olmuyo
tam aradığım :) öptükten sonrada ya benimsin ya kara torağın desin direk nikah masasına oturalım :)
O çekimi duyuyor ise karşı koyamaz zaten hiç bir şey düşünmem.
Genelde kadınlardan geliyor.
Alla alla emin misin
Yapıştırırım tokadı, her kuşun eti yenmez.
😂.
😂😂
Kahkaha attım kuş🤣🤣🤣🤣
Bence ilk kim öperse öpsün öpüşmek mutluluk getirir ve anlık çözmeyeceği sorun yoktur.😘
Bilemedim 😊
Bilirsin biraz daha düşün 😑
Hoşlarına gitsin bi zahmet jdjdjd
Gitmez olur mu hiç ama etkiye tepkide olurdu 😆
Gayette hoşuma gider aradığım kadın derim
En güzeli bence karşılıklı olması
Gitmeyen var mıdır😀
Gitmez yaa derim ki ay noluyooo djndns
o bi adim atsa ben binlerce
Geelsinn, öpücük bildiği gibi gellsin 😃
Kimin hoşuna gitmezki
O hamle yapsın ben öperim her türlü