Sevgilim benimle flört etmeden bir hafta önce eski flörtüyle dışarıda görüşmüş. kıza da sevgilisinin olup olmadığını sormuş o da vardı ayrıldım demiş. kız bu buluşmadan 20 gün önce falan yazmış buluşalım diye sevgilim kütüphanede olduğu için buluşamamışlar sevgilim de haberleşelim demiş kız da gelecek ay çok uygun değilim bakalım demiş. daha sonra kızın doğum gününü kutlayınca kız artık müsaitim görüşebiliriz demiş ve buluşmuşlar. biz sevgilimle yıllardır tanışıyoruz onlar buluştuklsrında flört değildik ama içime bi kurt düştü, kız sevgilim var ayrıldık falan dediği için sevgilim de demek ki beni unuttu diyip bana yönelmiş olabilir mi? yoksa bu arkadaşça bi buluşma mı?
Güncellemeler
+1 yıl
!!
Güncellemeler
+1 yıl
!!!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayatında kimse yokken buluşmuş bundan bişey
Çıkartmya çalışma bence
Biz uzun zamandır tanışıyorduk aynı ortamda oluyorduk. kız senin sevgilin oldu mu diye sorduğunda olmadığı halde var deyip okuldaki bi kızla sevgili gibi gösterip bi sürü hayali de anı anlatmış ama. benden de bahsedebilirdi ama o başkasını anlattı. üstelik bu kızla flört dönemi bittikten sonra bi mekanda karşılaşınca kız yanına gitmemiş o gitmiş, instagramda yayılmasını istediği bi hikayeyi kız paylaşınca gördükten 1 2 saat sonra kıza emoji atma gereksinimi duymuş, bundan 1 2 gün sonra da kızın bi storysine like atmış.
Yani çok fazla yalan mı söylüup
Kıza söylemiş işte. ben de diyorum ki işte neden hayatımda biri yok demedi ya da benden bahsetmedi? neden hiç olmayan şeyler anlattı? kızı kıskandırmak mı istedi o sevgilim vardı ayrıldım diyince? ya da niye sordu hayatında biri olup olmadığını? ben sorunca hayatımda biri olduğunu bilsin ve ona göre davransıb buluşalım demesin diye dedim zaten o yüzden buluştum diyor. ama kıza kendini hatırlatacak o kadar şeyi o yapmış yukarıda yazdığım gibi, en basitinden doğum gününü kutlamazsın biriyle buluşmak istemiyorsan storysine durduk yere beğeni atmazsın. ayrıca kız madem sevgilin var buluşmamıza rahatsız olmuyor mu diyince bile bugün dizi günümüzdü ama senle buluştum, kendime müdahale ettirmem de demiş