O gün önce güzel bi uyku çekerim. Ertesi gün uyanınca kahvemi yapıp bu ilişkinin bana neler kazandırdığını ve kaybettirdiğini düşünürüm. Yaptığım hatalarıda göz önünde bulundurup kendimce dersler çıkarırım ve gelecek ilişkilerimde bu hataları yapmamaya çalışırım.
Ben bir şeyi değiştirmezdim.. çünkü benim için değişen bir şey olmazdı.. eğer uzun soluklu ilişkim bittiyse zaten ayrıldığım kadının bana karşı sevgisi de bitmiş demektir.. ve bu kadar uzun sürenin ardından bunlar yaşandıysa da zaten söylenecek söz yoktur benim için.. zamana bırakırım ben.. kendime toparlanmak için süre veririm ama hayatımı da boşlamam.. yaptığım günlük işleri yapmaya devam ederim.. bir süre sonra da zaten her acı gibi bu da geçer mutlaka..
İlişki bağımlısı olmayanlar hayata kaldığı yerden devam eder. Başkaları üzerinden var olmaya çalışmaz. Kendisiyle barışıktır. İlişki bağımlısı olanlar, önceki ilişkide yedekleme yapmıştır zaten. Derhal yedekler arasından tercihini yapar. Erkek kadın farketmez ilişki bağımlısı olan herkes böyledir.😂🤣
Uzun soluklu bir ilişkinin bitmesinin ertesi günü hemen öyle bir şeyi değiştirmek kolay mı oluyor? Açıkcası hemen bir şeyi değiştirmezdim diye düşünüyorum, bazı şeyler zamanla olur...
Normal takılırım... Sonuç olarak eğer uzun süreli bir ilişkiden çıktıysam, eski partnerim "dostum" olabilecek kadar yakındır bana. Ve hatta onunla ilgili tüm her şeyden kurtulmak yerine, onunla geçirdiğim güzel anları hatırlar ve mutlu olurum. Bazılarının aklında eminim soru işareti olacaktır... Sevgilin nasıl bir anda dostun olabilir falan diye. Zaten o olgunlukta olmayan insanlarla işim olmayacağı için, bu ihtimali düşünmeye gerek bile yok.🍀😉