kimse kimse için değişmemeli. bence insanlar birbirlerini olduğu gibi kabul edip sevmeli kucaklamalı.. bu olmazsa buna aşk diyemeyiz..
karşılıklı jestler değişimlerle dolu birlikte yaşamak için çabalamak deriz ama bir yerde ben daha çok değişirken sen hep değişmemek için direndin cümlesi kurulur ve sonra biter..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şimdi şöyle bir algı var kimse için değişmemeli diye yani kısmen doğru kısmen yanlış. Mesela sevgilin alkol kullanıyor diye sende kullanmak zorunda değilsin seni zorlayamaz evet ama takıldığın insanlar çevre hakkında yorum yapıyorsa orada kulak vermekte yarar var çünkü hem kendi deneyimlerim hem gözlemlerim sonucu bir erkek veyahut kız sevgilisini uyarıyorsa birileri hakkında büyük oranda uyarısında haklı çıkıyor. Kızlar hangi kızın nasıl biri olduğunu erkekler de hangi erkeğin nasıl bir erkek olduğunu anlamakta zorlanmaz max 3 kere oturup kalksın tamamdır. İnsanlarda ki başı dikliliği anlayamıyorum fedakarlık yapmak gerekiyor biraz benden biz oluyorsun bu olamıyorsa zaten ne sen o güzel kızı üz ne de sen o yakışıklı erkeği üz
Evet yaparım onun demesine Gerek yok sorumluluk var ilişki içindeyken sevgilim Yokken bir çok kişi ile rahat konuşurum ama sevgilim varken onun kiskanma ihtimalini düşündüğüm. icin bu konuda kendimi frenlerim başkaları ile samimiyet ilişkinin dengesini bozar bana göre
Değiştirmem ne kendimi ne de karşı tarafı şişirilmiş balondan farkı yoktur. Hoşlandığımız ya da sevdiğimiz kişinin isteyeceği gibi biri olma çabasına gireriz bir süre sessiz kalmaktan ibaret. O kişinin sevdiği filmleri izleriz, dinlediği müzikleri dinleriz, sevdiği neler varsa severiz ya da öyleymiş gibi davranırız. En kötüsü de öyleymiş gibi yapmak durumu çünkü aradaki ilişki belirli aşamaları geçtikten sonra yavaş yavaş özümüze döneriz balon patlar sonu ayrılıkla biter. Fedakar olmakla kendini değiştirmek çok ayrı şeyler.
Kötü huylu biri değilim. Sadece fazla inat ve gururlu olabiliyorum yerine göre. Genel olarak zaten düşünceli davranan biriyim. Benimle sorun yaşayabiliyorsa onun değiştirmesi gereken huyları vardır.
Hayatımda kimse yokken takındığım tavır ve davranışlar eğer ilişkiye zarar veriyor, hoş görünmüyor ve sorun çıkarıyorsa; elimden gelen şeylerse, kişilik ve karakterimde devrim niteliğinde bir değişim değilse bunlar, evet değiştiririm.. Çünkü bu saygının gereğidir.. Art niyetle istenmiş şeyler olmaması gerekiyor tabii ki..
Neden olmasın ama öyle kolay değişim gösteremiyorum. Bazen karşı tarafa bu durum beni rahatsız ediyor dediği şeyleri unutuyorum. Alışma sürecimde bana ters tepki vermezse olur. Ki bu değişimi de tek başıma göstermem. Karşı taraf da benim rahatsızlık duyduğum konularda değişim göstermeli. "Ben buyum. "deyip kestirip atmamalı ve ne konuda olacağına göre, mantığıma yatarsa olur.
Hayır değiştirmem. Hele baştan görerek bilerek gelip sonradan bu huyundan hoşlanmıyorum şu huyundan vazgeç gibi cümleler kurma gafletine düşerse kapının önüne konma hızı ışık hızını geçer.
Belki ufak tefek şeyler değişebilir ancak onun dışındakilerin değişmesini beklemek saçmalık olur. Neticede insan karşısındaki insanı olduğu gibi kabullenmeli bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herkes oynuyor bilmezler ki kendini kandırıyorlar vaybee ( insanlar)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
20 cm seviyodum 13 cmye ikna oldum daha ne değiştireyim