O kadar çok saçımı boyamak istiyorum ki ama siyahın bana en çok yakıştığını biliyorum, değiştirmek de istemiyorum...

O kadar çok saçımı boyamak istiyorum ki ama siyahın bana en çok yakıştığını biliyorum, değiştirmek de istemiyorum...

Uzun zamandır istiyordum, yaptım. Sırf içimde kalmasın diye yaptım memnun da kaldım. Senin de aklında kalacağına cesaret et en azından denedim dersin
Kendim de değişiklik yapmak elbette istiyorum, yıllardır 90 kilonun altına asla inemedim. Diyetteyim 101 kilodan 93 e inmiştim en son 15 gün önce, yaklaşık 5 gün sonra tekrar tartılacağım. 89 u görmek ümidiyle çabalıyorum, tabii ki kademeli olarak daha sonrasında 83-85 lere inmek gibi hedefim var. Değişmek güzeldir..
Zaten birkaç bir iki ay önce yapmıştım. Şu an memnunum. İçinden nasıl geliyorsa, öyle davran. Değişim istiyorsan da değiş. Aklında kalmaması daha mantıklı bence. 🍀
Bir iki ay önce*
Şu klavye beni öldürecek...
Cevap
5Cevap
Pek bir şey yapmak istemiyorum
Hayır kendimi seviyorum
Ay bende öyle saclarım sıyah cokta hoş ama cok sıkıldım saclarıma hiç tamamen boya vurmadım hayatımda bi ara uclara vurmuştum sadece o yüzdende cesaret edemiyorum.
arada iyi oluyor bir ara sarışın yapmıştım ama siyah en güzeli bazen kızılıda düşünüyorum
evet saçlarımı siyah yapmayı düşünüyorum kesin karar en radikalinden artık kim ne derse desin isterse nataşaya benzersin desinler dinlemicem 😀
Ben de önce kilo verip sonra saç boyatmak istiyorum
Yok hayır böyle iyi olduğumu düşünüyorum
sıklıkla saçımı değiştiriyorum
Saç ekimi kaç yıldır düşünüyorum
siyahtan vazgecilir mi yaa
Sana en cok yakisanda kal
İstemem
Evet her konuda
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?