Kötü kaba kavgacı insanlara görünmeden yaşama projem var... Onun için nasıl bir değişiklik yapmam gerekli bilmiyorum... Tam bir şiddet ve vahşet toplumuna dönüştük... Hastanede doktora sokakta kadına trafikte şöföre ve her zaman her yerde şiddet patlayıveriyor... Bıktım... Ne zaman insan görsem başıma ne iş gelecek diye endişeleniyorum...
Bu ara bu istek fazlaydi ve belimde olan uzun saclarima kiydim. Omzumda kestirdim yıllardır kisa sac kullanmiyordum iyi mi yaptım kotu mu bilmiyorum. Sadece banyo da falan kolay oldu, kurutmasi taramasi falan. Kafamdan bir yuk kalkti gibi hissediyorum ama sacimi elimle toplayip arkaya atardim. Yatarken kafam geriye giderdi sac altta kaldığı icin, hepsini yastigin ustunde toplardim. Şöyle bir salınırdım falan saclarimla. Uzun sure uzun sac kullandim. eksikligini hissediyorum ister istemez. Dogru bir karar miydi bilmiyorum ama kestirdik artik yapacak bir sey yok. Ama yenilendi baya canli duruyor şimdi.
Ha evet elimi arıyorum saç yok. Biraz uzgun gibiyim bilmiyorum. Hemen uzamiyor da. Onca sene uzattim, emegini cektim bir makas darbesiyle gitti yillarin emegi😊 Şu an bende bosluktayim. Daha 2 gun oldu kestireli. Bir anda geldiler, bir degisiklik yapayim dedim ondan da saclarim nasibini aldi. Biz kadinlarda niyeyse boyle oluyor. Birden kafamiza esiyor ve yapiyoruz. Sonra da üzülüyoruz.
Maske falan önerir misin? Hem saca iyi gelecek hemde uzatacak. Hazir kestirmisken daha canli, parlak uzasin istiyorum. Uçlar hemen kirilmasin istiyorum. Mesela h. cevizi yagi+aleo vera jel karışımı olur mu? Dipten tum saca uygulasam iyi gelir mi? Uzunken de maske yapardim arada ama uğraştırırdı baya. Usenirdim bazen o kadar saça maske yapmaya. Simdi kisa surer hemde beslensin canlansin istiyorum. Elimde bu iki sey var simdi. Cikarsam aktara uğrarım. Badem yagi falan bitri çünkü. Bu ikisiyle olur ku guzel sonuc alir miyim sence?
Ben Hindistan cevizi ve zeytin yağı karıştırıp kullanıyorum ayda 2 defa diplerinden beri yapıyorum. Maske olarak da https://imgyukle.com/i/VUspsH bunu çok duydum ve yorumları iyi bundan alıcam. Evet bakım yapmak saça çok iyi geliyor.
Badem yağı da iyi da onun yerine hızlı uzaması için yılan yağı kullanabilirsin. Ayrıca saçlarını nemli tutmaya çalış, kurursa yıpranması ve zarar görmesi daha kolay oluyor. Bide eklim ne kadar az ısı kullanırsan o kadar iyi evde kaldıkca örmeye çalış saçlarını örgü de iyi geliyor.
Mümkün olsa kendimi 5-10 cm daha uzatır, yakışıklı yapar ve cinsel organı büyütürdüm (bunları ameliyatla falan değil, misal kendini değiştirme şansım olsa diye yorumladım) çünkü kızlar böyle erkekleri istiyor; böyle olmayanları erkek yerine hatta insan yerine koymuyor.
Yok ya herkes aynı değil, bu arada kimsenin seni beğenmesine ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum kendini olduğun gibi sev zaten illa seni sen olduğun gibi seven biri çıkar.
Kendime afro örgü yaptırmayı düşünüyorum Genelde olduğum yerde yaptırıyorlar ve bunun uçlarına birazcık iplik gibi bir şey ekliyorlar daha böyle uzun ve dolgun duruyor ördükten sonra bir hafta filan kullanıyolar öyle bir şey niyetim de var ama saça zarar verir mi bilmiyorum
Ben her an değişiklik yapıyorum zaten. Tanıdığım insanı ansızın siliyorum, her ay saç rengi değiştir, giyimi değiştir, işi değiştir artık degismekten sıkıldım 😂
Yapmak istiyorsan onları dinlememelisin bence. Bana da önüme gelen kahkül yakışmaz dedi ama yapınca da çoğu kişi beğendi😃denemekten zarar gelmez, sarı zaten dönülebilecek bir renk içinde kalmasın❤
Gece mavisi değilde siyah gibi o ona benzer koyu mavi var normal gölgede lacivert gibi güneşte güzel bir mavi oluyorben yaptırmıştım çok hoştu resim atabilirimm.
Gençken farklı saç sakal modelleri denerdim. Sonra popçular yapardı. Benim onlara özendiğim iddia edilirdi. Kullandığım model yaygınlaşınca değiştirirdim. Hiç sevmem bir model görünmeyi