Eşimin aldattığından şüpheleniyorum, biraz konuştum. Sizce etkili olmuş mudur?

Biz bir suredir beraber olmuyoruz. Hamilelikten once tartismalarimiz vardi yataga 1-2 ay ara vermistik. Sonra arayi duzelttik beraber olduk birkac defa ama bunun sonucuda beklenmedik sekilde hamilelik oldu. Araya hamilelik girdi ve ayriyiz Şu an. Ilk aylar oldugu icinde riske atip beraber olmuyoruz.

Biraz şüpheleniyorum belki benim kuruntum ya da kadinlar hisseder ya hissediyorum diyelim. Kendisine dun sunlari soyledim.

Senden bir sey istiyorum dedim. Ne dedi. Bana ihanet etme dedim. Nereden cikardin bunu dedi. Öyle soyleyeyim dedim. Bu beni cok üzer. Ben uzulursem bebekte üzülür. Komple bu aile diye bir sey kalmaz.

Benimle evli oldugun sürece, evli kalmak istedigin surece bana bunu yapma. Belki kizin olacak. Ilerde damadinin kizini aldatmasini istemezsin diye dusunuyorum. Oglunda olsa bu karaktersizligi ogluna yakistirmayacagini dusunuyorum. Bunu aklindan cikarma, buna gore hareket et dedim. Aldatmisim gibi konuşuyorsun, ortada hicbir sey yokken ustelik, ben buna bir anlam veremedim dedi.

Hamilelikte kadinlar cok aldatiliyormus ondan etkilendim galiba dedim. Boyle yorumlari fazla okuma, geri kalan aylarda bunu dusunerek kafayi yersin, durduk yere beni de zora sokuyorsun, en cokta kendin uzuleceksin boyle dusuncelerle, asil sen yapma dedi. Ama nedense agzini acip ben seni aldatmam, aldatmadim da demedi...

Emin degilim ama supheleniyorum. bilmiyorum. Telefona falan cok bakiyor. Mesaj yaziyor gibi ama elime alip baktigimda bir sey bulamıyorum. Bazen gec geliyor arkadaslarlaydim diyor.

Bende önden boyle bir konuşma yaptim, hani yapiyorsa bıraksın, yapmiyorsa da/yapmaya yeltenirse kulagina kupe olsun diye. beni, bu evliligi kaybedeceğini bilsin diye boyle bir konusma yaptim.

Eşimin aldattığından şüpheleniyorum, biraz konuştum. Sizce etkili olmuş mudur?