Eşimin yaptığı şey sizce aldatılmaktan sayılır mı?

Eşim işten geldi telini karıştırmak istedim baktm ki bir telaş sen bana güvenmiyor musun yoksa niye telefonumu karıştırıyosun deyip bağırıp çağırarak başka odaya gitti bende onun böyle yaptığını görünce daha çok kıllanıp telefonunu aldım karıştırdım ki ne göreyim hislerimde asla yanılmam eşim letgo denilen eşya satma sitesinde bir bayana selam yazmış o da buna selam demiş sonra o siteye bir gecelik satan yere girip ürün satlık mı demiş güya o geceliği bana alacakmış bir giyim sitesine de siz manken misiniz yazmış. Onu ve selam yazılanı ben yazmadım arkadaşa vermiştim o yazdı yanımda silmemiştim ben de zaten bir pislik yapsam düşünsem silerdim sana gösterim diye silmedim arkadaşım yaparken gördüm ilerde doküman çıkarırsan niye sildim deme diye silmemiştim dedi. İşin telaşından da unuttum göstermeyi sana dedi. O gecelik sitesine de yazan evet bendim sana istediğim geceliği sürpriz yapayım diye dedi dövüştük kavga ettik hatta ayrılacağım bitti dedim sizce ben aldatıldım mı yoksa ortada birşey yok mu aslında ben kıskanmış mıyım sadece?
Eşimin yaptığı şey sizce aldatılmaktan sayılır mı?