Sizce karım aldatıyor mu yoksa öncedenmi aldatmış?

Merhabalar herkese. Bir adam karıma istek atmış. Akşam gördüm kabul ettim bende kim diye merak ettim. Ertesi gün mesaj atmış merhaba diye. Karımda engellemiş. Akşam bunu görüp engeli kaldırdım tanışıyor muyuz dedim. Oda cevap verdi "sabah takipten çıkarmadan önce neden sormadın" dedi. Ve hemen engelledi. Bende komple sildim yazışmayı. Ertesi gün aranan kısmında çalıştığı şirketi arama yaptığını gördüm. (adamın adını Google yazınca şirket ismi çıkıyor) halbuki ben komple silmiştim gece. Sonra sordum bu şirket ne alaka atama yapmışsın dedim. Ben arama yapmadım dedi. Senaryolar nelerdir ne olabilir yani? Senaryolarınızı ihtimalleri yazmanızı rica ediyorum. Bu arada teli hep ortada dır. Hiç saklamaz. Ancak son zamanlarda instaya girme orada makyaj bldeo vs kadınlar var bakma diyor. Bide sürekli Instagram da görünüyorum çevrim içi görünüyorum diyor insanlar hep Instagram da takıldığımı düşünmesin girme diyor. İhtimalleri alabilir miyim sizden

Güncellemeler
1 yıl
Tekrar merhaba 2 gündür takip ediyorum şüpheli bir durum yok. Bundan sonraki süreçte sizce nasıl bşr takipte olmalıyım instagramında nelere dikkat etmeliyim. Başka dikkat li olmam gerek hususlar nelerdir? Gözümden bşrşey kaçmaması için. 3 gündür her şey normal gibi yani
Güncellemeler
1 yıl
Sizce sanal ya da reel kesinlikle bir temas var mı. Rast gele elimize istek atabilmesi için ismini bilmesi gerekir. Doğru değilmi? Bi yardımcı olun ya senaryo fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Sizce karım aldatıyor mu yoksa öncedenmi aldatmış?