Eşimin aldatması?

Merhaba daha önce esimin beni aldattığını düşündüğüm için yazmıştım ve buradaki Bir yorumdan watsap webe giriş yapimistim. Sonrasında birtakım msjlar görmeye basladim ve sabah 8 den akşam 5 kadar ben dayanamayıp pattladim keşke birazdaha beklemedim diyorum şu an da. Neyse sonrasında eşimle tarsiktik eşim böyle bir şey olmadigini söyledi ben konuşmadım diyor yemin bile ediyor bir tarafım ona inanoyo diğer tarafsa inanmıyor msjlari gördüğüm kişi ise komsum oluyo kendisi söyle birseu var asla aralarında bir şey olacağını düşünmediğim biri sonrasında eşim bazı sitelere üye olduğu için oralarda mesaj geldiğini söyledi oyuzden telefonu sakladığı o msjlari görürsen kızacak sin dedi oyuzden saklıyorum diyor ama kaç gündür ne yaptıysam. itiraf etmedi ben yapmadım diye yemin ediyor telefoncufa hattında ve telefonunda vuruş olduğunu söylemiş oyuzden hattinida değiştirmiş birde öğünün vatsap çöktü yani pazartesi günü yani demem o ki vatsap wepte böyle bir karışıklık olabilirmi yani onun olmayalan msjlar onun gibi gözüke bilirmi birde kapattığı hattın dokümanı çıkara bilirmiyim birileri. bu konu hakkında bilgisi var mı

Eşimin aldatması?