Yaşım 37 bundan 6 yıl önce eşimi beni biriyle aldatırken yakaladım pişmanım dedi özür diledi o olaydan sonra psikolojim bozuldu o zaman birde 3 yaşında kızımız vardı ona da dna testi yaptırmıştım ama korktuğum şey olmadı benden çıktı çocuk psikolojik olarak dağıldığım için bir anda ortadan kayboldum ve 6 yıl başka ülkede yaşadım orada düzen kurdum hayatı gerçekten yaşadım kendimi toparladım. ailem arkadaşlarım eşim dahil kimse bana ulaşamadı sadece bir arkadaşımla iletisimimi kesmedim hiç o bana kızımın fotoğraflarını atıyor gizlice hala orada yaşıyorlar ve şu an ben ülkeye döndüm bir iş için sizce kızımı görmelimiyim ama eski şeyler aklıma geliyor oraya gitmek istemiyorum çok zor benim için. bu arada eşimle aldatma olayından sonra hiç konuşmadım ortadan kayboldum. Kafam çok karışık ne yapayım sizce?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
umarim trol sorudur.. trol soruysa yorma beni cevap icin
Gerçek
ozaman durustce yaziyorum... sen cocugunua cook sey borclusun.. cocuk babaya ihtiyac duyar.. hele 3 yasina kadar alistiktan sonra , sen gidince nasil uzulmustur. onu gectim, sen oyle bir kadina cocugu birakarak, cocugunu elalemin adamlarin eline birakmissin farkindamisin? sorumluluktan baya baya kacmissin bahanelere siginip. once cocugunun karsisina cikmalisin, sonra ona kendini affettirmeye caba harcamalisin
Beni istermi bilmiyorum birde annesi benim hakkında ne dedi hiç bir fikrim yok nasıl anlattı beni bilmiyorum yani
eger dogruysa gercekten obur dunyada o cocugun gunahini nasil cekeceksin merak ediyorum. Oh ne ala dunya.. cocugu yap, ah vah aldatto karim, aman Allahim ben dayanamiyorum de, ve cocugu oyle birkadin ve sevgililerinin kucagina at ve sorumluluktan kac, ve hayatini yasa... oldu canim.. var mi boyle sorumluluktan kacma? var mı boyle bir dunya.. eger olgunlastiysaniz azicik simdi cocugun karsisina cikin, ve ona sahip cikin... ya da daha once yaptiginiz gibi, birakin annenin sirtina sorumlulugu, kacin, baska ulkelerde hayatinizi yasayin.. vay be.
ve eger trol soruysa hakkim helal degil, zamanimi aldin.
troll değil gerçekten
yapacagin, cocuguna sahip cikmak. karsisina cikp ozur dilemek ve affetmesi icin ne gerekiyorsa yapmalisin.. senin baban seni birakip aramasaydi ne hissedrrdin? ve ona nafaka odeyeceksin her ay. veya yanina alip bakacaksin. oh ne ala ya.. cidden, sorumlulugu diger tarafa yik, psikolojim bozuk de kac.. var mı boyle bir dunya. Ben agliyorum, goz yasimi silip evladima bakiyorum. cunku sorumlulugum var
Bendede hata ama benim içinde zor çok bilgim yok arkadaşımdan alıyorum büyük ihtimalle gidersem boşanmayıda düşünüyorum ama kızı vermezler bana diye düşünüyorum hala benim eski evimde yasiyorlarmis ailem aldatıldığımı biliyor eşim bir kez oldu demişti yalvarmisti ama benim icin travmaydı o zaman arkadaşıma sormuş beni defalarca ama söylememiş tek o biliyor yerimi zaten. Ailemle görüşüyorlarmış hala birde kız kardeşim bizim evde kalıyormuş bide benim birde evlatlık aldığım bir kızım var yurtdışında oda yanımda.
sen baskasinin cocuguna bakacagina kendi cocuguna bak... bak kardesim, sen acik ve net sorumluluktan kacmis hayatini yasamissin.. kendi asil sorumlulugunu yani cocugunu da gormezden gelmissin. gecmisi affedermi kizin bilmiyorum ama artik sorumluluk sahibi olabilecek olgunluga gelmis olman gerek , 38 yasindaymissin, kizinin karsisina cik ve ozur dile. affetmési icin de her seyi yap. ona iyi bir nafaka odemesiyle basla, her ay duzenli, eger yanina alip bakabileceksen de yanina al. biz de elli kere bunalima giriyoruz ama bunalimdan cikmamiz, sorumluluk sahibi oldugumuz icin 5dk. mizi aliyor. aglaya aglaya yemek yapio , calisiyoruz
Eşim çocuğu verir mi ki eskiden çok bağlıydı çocuğa
ozaman nafaka bagla vocuguna iyi bir miktar her ay da duzenli ode.
baskasinin cocuguna babalik yapmaya cabalayacagina kendi cocuguna masraf et, cabaa
Para konusunda sıkıntısı olmaz benim ekonomik durumum iyi zaten her istediğini verebilirim o sıkıntı değil
haha, komiksin.. madem oyleydi de 9 sene neden nafakadan kacmissin? ozaman hemen vermeye basla..
Yarın gidicem herkesle yüzleşmem lazım zor olacak ama yapmam lazım karar verdim
herkesi boş ver... sen cocugun icin git oraya. esin bence eski esin.. sen varken aldatmis biri bos durmaz sanmam, senin yaptigin gibi. onunla diyalog kurmaya degil, kuracaksan sadece cocigun menfaati icin diyalog kurmaya git. eger alabiliyorsan cocugunu al, ve elalemin cocuguna babalik yapip para sacacagina, krndi sorumlulugunu hatirla ve cocuguna bak.
Fikirlerin için teşekkürler yarın gelişmeleri yazarım buraya
ya gercekten sinir oluyorum senin gibi tiplere... yaz ya da yazma.. ben de bosandim. eski esim kalp ameliyati oldu, acik kalp ameliyati , yani ölüm riski vardi, ona ragmen cocugundan vazgecmedi, hasta hasta dikildi karsima. cocugumu ver diye.. bakti vermeyecegim, yuklu nafaka bagladi cocuga ve surekli irtibatta oldu, surekli ziyaretine geldi , o da yurtfisinda, remsne cocuguna para akitti, yurtdisi vatandasi yapti, mirasi simdiden ayarladi ilerde cocuk zorlanmasin dige... yillarsir boyle, ve biz esimle ayrildigimizda cocugumuz da 1 yasinda falandi... bir o babaya bakiyorum, bir de sana.. tuh sana.
Hatalıyım zaten yarın telafi edicem ama
hic birseyi telafi etmezsin yazdiklarindan anladigim kadariyla... yine bi bunalima girip, sorumlulugundan kacip elalemin cochklqrina babalik yapan tipler. neyse sinirimi bozamayacagim.. ama cocuguna yazik
Ailemi ve eşimi aradım sırayla yıllar sonra yarın geleceğimi söyledim herkes şok oldu heralde annemler filan ağlıyordu
dedi trolcu :))))) hadi ordan
Troll değilim valla ya
Film gibi ya
Bazılarımız yaşıyor
Deme öyle zoruma gidiyor 🥲
Benimde zoruma gitti ilk yaşadığımda şu an bir şey hissetmiyorum ama
Boşanmak varken neden kaçtın ki?
Psikolojik durumlar zaten bekar gibi yaşadım yıllarca başka bir ülkede
Anladım ama kızın babasız büyüdü. Bence kızınla tanış ve sorumluluklarını yerine getirmelisin
Beni istermi bilmiyorum birde annesi benim hakkında ne dedi hiç bir fikrim yok
Kızını al götür
Kız beni tanımaz kaç yıl olmuş
Tanıtcan bro kendini sen kıza ceza vermişsin
Allah yardımcın olsun
Sağol
Görmelisin
Uzun zaman oldu bilmiyorum ya hiç ortaya çıkmakta istemiyorum hepsini unuttum ama içimden bir ses git diyor
Git kanka
Gitmen lazım bnce